Mamici de mai-iunie 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

gabi25,
si eu am avut si inca am durerea asta, dar la rinichiul drept. noaptea, daca incerc sa dorm pe partea dreapta, mor de durere. nu mereu, dar de cele mai multe ori.

mi s-a facut si ecografie, dar n-am nimic. explicatia medicilor este ca bebe e de vina, se cam impinge si pe-acolo.

poti sa ceri o ecografie, ca sa fii sigura. altminteri, n-ai ce face decit sa rabzi. ca doar e pentru o cauza nobila

40+3

Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Arabela sa-ti traiasca bebelusul Victor. Sa creasca mare si sanatos, iar voi sa va bucurati de el.

Diana 33+ cu Nicole Evelyn
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana/detail?.dir=6d29&.dnm=26dc.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Dolcebaby foarte frumoasa burtica,si nastere usoara,si eu am mari emoti si o maaaaaaare frica,dar ce putem face dacat sa ne rugam ca totul sa iasa bine.Curaj si nastere usoara,eu maine merg la medic pt.programare.
38+Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

Deja ma cutremur , au inceput nasterile
VICTOR, BINE AI VENIT PE LUME , SA TE BUCURI DE EA .

DOLCE, tin pumnii , mai bine nici nu te gandi , nastere usoara.

Ama asteptam vesti

Amonar , nastere usoara

Ina , astept vesti

ALIA 37W
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by dolcebaby

DOROTI esti o dulce dar cred ca ai amestecat LAURICILE CU PATURICILE.... si pe mine tot laura ma cheama dar nu am nici un amestec cu paturicile cred ca este vorba de DILAURAL

Te pupicesc si multumesc pt incurajari ca aici m-ai nimerit vineri nasc!!!

Dolce

IMI CER MII DE SCUZE , MA EMOTIONAT NASTERILE SI SCRIAM SI MA INTORCEAM INAPOI SI CRED CA DEACEEA AM GRESIT NUMELE, DESIGUR CA ERA VORBA DE DILAURAL (SE INCEPE CU ACEEASI LITERA) SPER SA NU TE SUPERI LAURA, UITE CA SA NU TE SUPERI!!

doroti_5 37+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

quote:

DOROTI esti o dulce dar cred ca ai amestecat LAURICILE CU PATURICILE.... si pe mine tot laura ma cheama dar nu am nici un amestec cu paturicile cred ca este vorba de DILAURAL

Te pupicesc si multumesc pt incurajari ca aici m-ai nimerit vineri nasc!!!

Dolce

IMI CER MII DE SCUZE , MA EMOTIONAT NASTERILE SI SCRIAM SI MA INTORCEAM INAPOI SI CRED CA DEACEEA AM GRESIT NUMELE, DESIGUR CA ERA VORBA DE DILAURAL (SE INCEPE CU ACEEASI LITERA) SPER SA NU TE SUPERI LAURA, UITE CA SA NU TE SUPERI!!

evolutia bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

MARI multumesc si iti spun si eu acelasi lucru...

TREBUIE sa ne invingem teama pt ca ne intilnim cu BB si cred ca sentimentul de mama ne va invinge teama...( ce frumos suna...sper sa treaca cit mai repede momentele grele)

Te pup Mari si nastere usoara

Dolce

Mergi la inceput

quote:

sa va arat cosuletul....am gasit si salteluta la Obor...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/detail?.dir=6434&.dnm=5114re2.jpg&.src=ph

Dolce

Imi place cosul(am observat ursuletu de la paturici!!!)

evolutia bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Alia tine-mi pumnii foarte stinsi

Doroti cum sa ma supar ??? Chiar m-ai amuzat si mi-am dat seama ca ai emotii

Dolce

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabi25

Eu vroiam sa va intreb daca doare pe careva in zona rinichilor......pe mine ma innebuneste de aseara durerea mai ales in partea stanga....azi am bantuit prin casa si am plans de durere. Ma simt rau....dar ciudat, nu pot sa explic. Acum astept pe cineva sa vina sa imi aduca 2 fiole de No-spa poate asa se mai domolesc durerile. Ce as putea sa mai iau...ca daca ma doare asa si la noapte cred ca innebunesc?!

36w

Evolutie Daria
Poze

Eu cred ca ar trebui sa suni medicul, dar mai cred ca sa asezat bb, cel putin pe mine daca ma doare ceva dau vina pe el .

evolutia bebe

Mergi la inceput