Mamici de mai-iunie 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 15
marrycalu spune:
Dolce,ai mare dreptate,uneori inving teama dar uneori nu,am oroare de spitale,de clisma,de sonda,de perfuzi,de asistentele infumurate,de clisma nu scap chiar daca nu mananc mult,aici face oricum,dar de sonda am auzit ca doctorita mea nu pune la prima nastere,vb.maine cu ea.Si eu te
si sa fie totul bine la nastere,fetita frumoasa si sanatoasa.Daca am fi avut o fata Teodora ar fi chemato,ne placut mult numele acesta.
multumesc pt.incurajari,la fel si tie![]()
38+
Robert
LYLY809 spune:
Ama, Amonar si Dolce, nastere usoara-usoara!
Dolce, se poate, cum sa te sperii? Faptul ca vei fi printre primele dintre mamicile de mai-iunie trebuie sa iti dea curaj! Pai noi, celelalte, o sa ne tot perpelim asteptand sa ne vina randul... Scapi acusi-acusi de emotii! Si totul v fi cum nu se poate mai bine!
Io mai merg la servici pana vineri.
Va pup,
Lacri 34+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
Irinel spune:
Oau, ce vesti!!!
Arabela felicitari!!! Sa iti traiasca baietelul, sa fie sanatos, tu sa te refaci rapid si sa ai laptic pentru el.
Virgi la multi ani fericiti! Nastere usoara (Doamne ajuta sa se intoarca bebelina la timp, daca nu, oricum sa fie bine pentru amandoua!), bebelina sanatoasa si mancacioasa!
Ama, asteptam vesti!
Inaioana, Doroti, chiar voiam sa intreb de voi azi, ca nu v-am mai vazut pe aici demult. Uitasem ca DOroti e la tara...
Inaioana, sanatate multa, sa scapi de tusea aia pana nasti!
Gabi, pe mine ma durea spatele, nu stiu exact cum te doare pe tine, e inauntru sau sunt oasele bazinului? Sper sa iti treaca, trebuie sa fie tare rau...
Flory, asa te vreau 
Vivi e o burtica mare si frumoasa, da e normal de mare, si a mea era mare. Si n-ai pus mult deloc, eu am pus 19 kg si am ramas cu vreo 9 
Adi cum se simte Ela?
Papadie ai o micuta luptatoare de mica...Felicitari!
Amonar, tinem pumnii stransi!
Dolce, e mai ciudat poate cand stii cand nasti exact, o sa ai emotii, dar o sa vezi ce repede trece totul si o sa te miri de ce erai asa speriata. Ziua de 28 e speciala in familia noastra, multe evenimente au avut loc pe 28, inclusiv nasterea primului copil. Ma gandesc cu drag la tine.
N-am avut timp sa pun poze cum am promis, scuze, ieri am fost si la doctor.
Pupici
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si
Maria (20 Aprilie 2006)
Lya spune:
Am scris un mesaj si s-a pierdut
Ne-am intors si noi de la Cluj.Simt ca ma ia o raceala,dar sper sa nu fie pana la urma.
Irinel,FELICITARI PT MARIA!Sa va bucurati de ea si de Daniel toata viataCum a reactionat Daniel?Am vazut pozele cu micuta MAria,e o scumpaaaaa!
Abibrinza,sa-ti traiasca VICTORASUL grabit sa vina pe lume!Sa creasca mare si papacios
Virgi,
LA MULTI ANI!

Nastere usoara si tot ce-ti doresti!
Lucia,bine ai venit!Nastere usoara!
Dolce,mult curaj si sa sti ca frica e mai mare.Asteptam sa ne povestesti de bebele tau.As vrea sa nasc si eu asa repede dar mai am de asteptat 2 luni.
Ama,mai ai putin si tu.Asteptam vesti de la doctor.
Flory,imi pare rau ca treci printr-o perioada asa de grea.Multa putere si suntem alaturi de tine.Ma bucur ca in sfarsit te-ai hotarat sa-ti ieie concediu.
www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">31 sapt cu Eric
&
www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty
Amonar spune:
ABIBRINZA
SA VA TRAIASCA VICTOR!!!!! MULT, MULT LAPTIC SI UN BB CUMINTE SI SANATOS!!!
Vrem sa auzim povestea nasterii!!!! Sper ca totul e bine cu proaspata mamica!
DOLCE
Deci tu nasti vineri deja!!!! Mult noroc si sa vezi ce repede trece. La cezariana parca e mai usor....stii cel putin cand incepe si cand se termina....Sper sa te refaci repede.
La mine inca e liniste. I-am spus lui tati sa stea la nunta ca deocamdata nu e pericol. Am dormit toata dupa-amiaza...sant foarte obosita....poate se pregateste organismul pt o "aventura" lunga...cine stie...
AMA
Cand esti programata?
Am uitat sa spun ca numele spitalului e gresit pe lista (vina mea). Trebuie sa fie CATHARINA ZIEKENHUIS EINDHOVEN. Daca mai ai timp sa modifici lista..te rog...mersi1
(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)
Lya spune:
Amonar,nastere usoara si sa stea bebe pana vine tati!
Oricum la primul bebe dureaza putin mai mult,eu trebuie sa fiu pe faza ca sunt la a 2-a nastere si ma gandesc sa ajung la spital.Chiar ieri mi-a povestit o cunostinta ca la bebe 1 a durat 12 ore travaliul iar la bebe 2 era sa nasca in masina,au dus-o pe sus la spital si era sa nasca in masina,a urcat-o direct pe masa si in 5 minute a nascut.
www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">31 sapt cu Eric
&
www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty
doroti_5 spune:
Irinel, mersi ca teai gindit la mine.Sa stii ca ai nascut de ziua de nastere a sotului meu, sper ca fetita ta o sa fie tot asa de bravo ca el, doar ca e putin incapatinat cind se enerveaza nu mai vrea sa auda nimic, mai bine se linisteste si dupa accepta ca nu trebuia sa se enerveze, in rest e cel mai bun om din lume, iubitor, statornic(am fost iubiti 9ani), foarte gospodaros si familist.Deci e o zi buna.Un
pentru Maria!
doroti_5
37+ si
Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
carminabulina spune:
Gata si cu treaba pe ziua de azi. Mi-am terminat bagajul de spital si am calcat toate hainutzele lui bebe.
Am o intrebare: bagajul vostru este mare? Ca al meu este cam...
.
Si inca una: scutecele de unica folosinta pt. spital trebuie sa fie de la vreo firma speciala sau aduc ce vreau eu? Eu de exemplu am vreo 3 mostre de la Bella, 2 de la Pampers si vreo 8 de la Happy si ma gandeam sa le duc pe astea la spital dar nu stiu unde am auzit ca este obligatoriu de la PAmpers. Multumesc.
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
gabi25 spune:
CARMINA si eu am o geanta de voiaj mareeeeeee.
Durerile mele erau exact in zona rinichilor, mai tare in stanga. Nu mi-au gasit fiole de no-spa la farmacie si de disperare mi-am facut un algocalmin injectabil si am mai luat o tableta de no-spa ..... acum e putin mai bine, ma mai doare putin burta (care azi parca mi s-a mai lasat cu vreo 2 degete).
36w
Evolutie Daria
Poze