Mamici de mai-iunie 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 13
virgi spune:
Arabela - felicitari si refacere rapida. Victor bine ai venit pe lume, sa fii sanatos si sa aduci parintilor multe bucurii.
Dolcebaby - curaj....nu uita ca si noi te vom urma....iti doresc nastere usoara si bb sanatos.
Amonar - l-am rugat pe bb al tau sa stea in burtik pana vine tati acasa.
Ama -

dolcebaby spune:
LUCIA iti multumesc pt incurajari
chiar ma gindeam sa vin si sa iti urez si eu un bun venit aici
si o nastere cit mai usoara 
Zax m-am uitat de cosulet si nu am gasit decit din ala grosolan din doua bucati... imi pare rau... dar tu mai ai timp asa ca da o fuga pina la munte![]()
Iti multumesc pt incurajari !
VIVI se pare ca eu voi fi prima cu cezariana...daca nu mi-o ia AMA inainte sa o cheme miine. Iti multumesc si tie pt incurajari
Miine fac greva foamei sa scap de clisma vineri
poate fac ceva sa scap si de sonda
ABIBRINZA sa-ti traiasca bebelusul si sa fie sanatos si mincacios iar tie sa te refaci cit mai repede !!!

Dolce
doroti_5 spune:
Buna burtici, mamici si tatic!
Iata ca m-am intors si eu de la tara si citesc deja de dimineata tot ce sa scris.
In primul rind felicitari:
Irinel - felicitari pentru micuta Maria!! Maria bine ai venit pe lume!!
Arabela - felicitari, Sa traiasca Victoras!!
Carmina si CamiM felicitari pentru bb-ii grasunei.
Virgi LA MULTI ANI, sa ai parte de o nastere usoara si un bb sanatos si mincacios!
Lucia_cs bine ai venit la mamici de mai-iunie, sa ai un bb sanatos!
Papadie ce bine ca Pescarushu papa bine!!!
Fetele mam uitat la pozele noi aparute, sunt superbe!
Zax - multumim de povesti, leam salvat!!Si ca sa raspund la intrebarea ta, nu am fost departe de oras, 35km, se ajunge in 40min, asa ca nu e mare deranj la bb.
Fetelor o sa ziceti ca sunt o mama denaturata, dar vreau mai repede sa nasc, ca nu mai pot deja, am si niste dureri in partea toracica, de parca ma frige, si nu sunt arsurile de stomac dar e ceva la coaste, parca cineva mi le rupe, nu mi le da inafara, dar chiar parca le rupe cite o bucatica.
Doresc nastere usoara fetelor din capul listei: Ama, Dolce, Amonar, sper sa nasteti cit mai repede!!!
Apropo miau ajuns paturicile acasa(inca o data multumiri lui Dolce)!!!Sunt foarte superbe, sau indragostit toti de ele.Chiar si fata care mi lea adus a zis ca vrea sa stie de unde sunt sasi ia si ea.
La toti!!
P.S. Da Arabela era tocmai in iunie.....
doroti_5
37+ si
Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
dolcebaby spune:
sa va arat cosuletul....am gasit si salteluta la Obor...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/detail?.dir=6434&.dnm=5114re2.jpg&.src=ph
Dolce
dolcebaby spune:
DOROTI esti o dulce dar cred ca ai amestecat LAURICILE CU PATURICILE.... si pe mine tot laura ma cheama dar nu am nici un amestec cu paturicile
cred ca este vorba de DILAURAL
Te pupicesc si multumesc pt incurajari ca aici m-ai nimerit
vineri nasc!!!![]()
Dolce
carminabulina spune:
Uau
Am intrat sa vad daca ai nascut Ama si vad ca a nascut Arabela
.
Felicitari Arabela!!!! Sa-ti traiasca ingerasul Victor!!!!!

VRGI, LA MULTI ANI!!!! Nastere usoara si SUPERB cosuletul cu flori. Eu zic ca merita sa-ti faci o poza langa el. 

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
lucia_cs spune:
dolcebaby, foarte dragut cosuletul. In curand o sa o vedem pe Maria Teodora in el.
Sa-l stapaniti sanatosi si printesei sa-i placa sa doarma acolo.
_
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59" target="_blank">
Sa nu-i uitam..
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati.
Apropiati-va de Dumnezeu, si El Se va apropia de voi.
Iacov 4:8
gabi25 spune:
Eu vroiam sa va intreb daca doare pe careva in zona rinichilor......pe mine ma innebuneste de aseara durerea mai ales in partea stanga....azi am bantuit prin casa si am plans de durere. Ma simt rau....dar ciudat, nu pot sa explic. Acum astept pe cineva sa vina sa imi aduca 2 fiole de No-spa poate asa se mai domolesc durerile. Ce as putea sa mai iau...ca daca ma doare asa si la noapte cred ca innebunesc?!
36w
Evolutie Daria
Poze
lucia_cs spune:
Gabi25, dr meu mi-a spus ca pt dureri avem voie sa luam Tylenol. Zice ca e sigur ca nu afecteaza bebele.
_
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59" target="_blank">
Sa nu-i uitam..
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati.
Apropiati-va de Dumnezeu, si El Se va apropia de voi.
Iacov 4:8
Roxana Claudia spune:
Arabela sa-ti traiasca baietelul, sa fie mancacios si fara colici! Iar tie iti doresc refacere rapida!
Dolce ai aranjat f frumos cosuletul. Pana la urma cred ca esti tare multumita. Am deja emotii pentru tine; sunt sigura ca totul va fi exact cum iti doresti si cum trebuie! Abia astept poze si minunate povesti. Ce bine ca mai ai asa putin!!
Roxana
34sapt si
Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE