Copilasi martie-aprilie 2004 (78)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Laura, sper sa ne vedem si noi in vara asta daca veniti la mare. Veniti in Mamaia sau Constanta? O sa-ti trimit nr meu de tel pe PM.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

Laura :-(( asta este... Era dragutz sa ne intalnim.
Incerca plastilina de la Diverta (nu stiu ce marca este), este mai tare si mai buna. Nu se amesteca asa de tare bucatile. Cea de la librarie este groaznica.
Creioane de colorat folosim din alea cerate ca sa nu murdareasca ff tare altceva decat carticelele. Noi nu stam prea bine la colorat ca nu prea am lucrat, nici nu incearca sa respecte contururile.

Daniela avem tratament cu un spray si o pastilutza zilnica care previne crizele de astm si rinita alergica. si noi speram sa nu mai aiba probleme, dar vad ca dr a vrut sa fie sigura. Plus sa o sa incercam sa luam bilet de tratament al Govora + aerosoliii de la mare.
Si vrem sa ajungem si la alergolog la Bucuresti sa vedem ce zice.
Mai ai ceva idei de joaca? ca ma cam plitisesc in ultima vreme Eu simt nevoia de activitati noi. Ce facem noi carti la greu (citit eu - povestit el ), puzzle, plastilina, cuisoare colorate, lego, masinutze, desenat, tren LEGO (este super super), dansat.

Sa nu ziceti ca am eu manie cu pneumonia dar fiti atente ca este epidemie (dr ne-a zis sa ne ferim de aglomeratii si de vant). La noi pe scara este un alt baietel bolnav (are 4 ani si cred ca a luat de la gradinitza). Il trateaza acasa cu branula pe mana. Pana acum este al 4 copil de care stiu + 2 adulti, si asta numai in zona noastra. Avem o mare frica sa nu mai ia o data

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Andreea, ai avut o idee super. Din pacate inca nu stim unde vom merge. Dar te anunt imediat ce luam o decizie .
Malina, avem si noi Diverta in Galati, am sale fac o vizita. Noi am renuntat la creioanele cerate pt ca le mananca ! Nu le inghite, dar le musca de zor.
Noi aseara am pieptanat papusile ! Le-a jumulit bine de tot, dar cand erau in mainile mele ma ruga sa nu le mai trag de par ca le doare .

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Laura, n-am pus poze de data asta. Acum imi dau seama ca nu v-am aratat nici-o poza de la ziua Larei. O sa incerc sa pun cateva zilele astea.

Malina, e mai bine ca le zici la fete de pneumonie. E tare pacatoasa si macar sa stie de ce sa se fereasca.
Cat despre jucarii, in afara de puzzle, carti de colorat si plastilina (astea sunt ultimele hituri), cartile cu stickere au inca mare succes la Lara. Ii iau d'astea care au povesti si in locul unor cuvinte trebuie puse stickere. Desigur ca dupa ce aranjam toata cartea frumos, se apuca si dezlipeste toate stickerele si le pune aiurea ca intr-un sfarsit sa ajunga toate la gunoi. :)) Dar activitatea initiala o tine ocupata mult.
Cartile in general sunt foarte interesante si pentru Lara.
Dintre jucarii, ii plac la nebunie seturile de oale si mancaruri si in general tot ce tine de bucatarie (are chiar si un set de legume si fructe din lemn care se desfac in bucati si se refac in intregime astfel incat ea sa le taie cu un cutit din lemn).
Si surpriza cea mai mare pentru mine e o trusa de scule. Are o bormasina sau cum s-o chema, daca nu "lucreaza" fiica-mea cu aia de imi "repara" tot prin casa!!:)) Numai cu ea in mana umbla si zice "Lara oc!" adica "Lara work!" Apoi ia surubelnita si mai "mestereste" ceva...
Si mai avem ceva: un set de intrumente muzicale cu care imi face capul mare. Are toba, triunghi d'ala care vibreaza, tamburina, fluier, talgere si inca alte cateva, in general instrumente simple pe care ea le poate face sa scoata sunete...si iti dai seama ce e in casa cand incepem sa ne jucam cu astea. :) Nu mai iau in calcul si mini-pianul care in curand isi va da duhul din lipsa de baterii. :)

Daniela

Iubirea mea - LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

De doua zile n-am avut cum sa va scriu iar acum cand am acces, n-am timp!
Am intrat doar sa va spun ca suntem bine si ca va citesc!
Revin maine
Doamne ajuta sa am acces

Mergi la inceput

Buna dimineata !
Haideti la cafea apoi repede la munca sa terminam tot ce avem de facut ca incepe week endul !!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Laura, hai la cafea ca bine zici tu, trebuie sa terminam ca vine week-end-ul..URAAAAAAAA, pe naiba ca al meu e plin...mergem la nunta si week-end-ul viitor la fel si poate incep sa prind gustu si-mi va parea rau ca n-am nunta in fiecare week-end

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

Andreea ieri am postat cam in acelasi timp si nu am vazut ca ai scris. sanatate la puiutz, sper sa fie o alarma falsa.
si noi venim in Mamaia, acum ne uitam la o pensiune de 3* pe plaja, Victory. Ne-au recomnadat-o de la agentie in loc de hotel. Pare buna, sper ca asa sa fie. si sigur vizitam Constantza ca sa mergem la Delfinariu si la Acvariu.

Clau sper sa ai acces :-))) Ce ne facem noi fara tine?

Laura ce solutii ati gasit pt cazare?

Mikyyy la ce vila ati fost cazati anul trecut?

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004)

Mergi la inceput

Malina, mie mi-au recomdat fetele o pensiune la 2 Mai, se numeste La Dinamo ( am gasit-o si pe net ), am sunat si mi-a spus ca 1.000.000 lei camera pe noapte, televizor in camera, vedere la mare, acces la bucatarie, ....mie una mi s-a parut cam mult. Din pacate nu stim inca daca vom merge. Trebuie sa facem Casco la masina , mergem la munte ...vom vedea.
Clau, te rog nu-mi spune de nunti...de doi ani asta ne-a fost sportul: muncesti -muncesti si ..dai la nunti. La noi se pare ca asta va fi anul botezurilor: am fost deja la doua, sigur vom boteza si noi de doua ori anul asta...Dar fata prevazatoare cum sunt deja am inceput sa cumpar hainute. Doamne ce micute sunt ! Sotu imi spune ca ar trebui sa le cumparam macar un carut ...dar mie mi se pare tare mult . Nasa Dariei nu i-a cumparat asa ceva...Eu nu sunt deloc zgarcita, dar asa se face ? Spuneti -mi si voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

'Neata, fetelor! Degeaba am baut cafea, ca tot nu ma pot dezmetici... [
Daniela - asa e, nici o poza de la ziua Larei. Sa stii ca si eu ma gandeam odata daca o trusa de scule ar avea succes la Cristina si as inclina sa cred ca da. Si ei ii place sa mestereasca, sa repare, sa puna la loc (cand vrea ea), dar mai ales sa gateasca mancare pentru papusi sau pentru noi - "cioba" si "felul 2". Toata ziua amesteca prin castroane si paharele, ne pune sa gustam, sa vedem daca e bun. Carti cu stickere nu i-am luat, cred ca le-ar mototoli imediat. In schimb, i-am gasit de curand puzzle din acela cauciucat cu litere si cifre, care se pare a fi un mare succes (inca).
...
Of, trebuie sa fug! Va pup cu drag pe toate si va doresc un weekend cat se poate de placut!!

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput