Copilasi martie-aprilie 2004 (78)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Am o pauza de munca si am prins un calculator cu legatura la internet, in holul hotelului, asa ca am profitat sa citesc (cam pe diagonala) ce ati scris. Poze n-am vazut, ramane tema pentru acasa.
Malina - Doamne, prin ce ati trecut! Ma gandesc acum ca Virgil mi-a spus la telefon ca fii-mea are mucisori care incep sa fie cam verzi, ca dr. de la gradinita zice ca e posibil sa aiba un pic de rosu in gat, nu mi-a spus nimic de tuse sau alta problema respiratorie. Bine ca ne-ai atras atentia ca e o chestie virala, o voi urmari indeaproape.
Ma simt ciudat ca nu sunt cu ea acasa, insa am suficient de multa treaba ca sa nu am timp sa ma gandesc. Ma topesc daca o aud vorbind, cand ma suna sotul. Se pare ca nu si-a facut prea multe probleme despre "disparitia" mea - lucru bun pentru ca nu e agitata, dar si lucru mai putin placut pentru mine (chiar sa nu-mi simta lipsa?!)
Laura - tot nu i-au trecut bubitele? Of, saracuta. I-ati facut test pentru determinarea vreunei alergii? Eu zic sa nu-ti faci chiar asa probleme cu carnea de pui, pe mine m-a mai linistit o doctorita, asta nu inseamna ca nu trebuie sa fim precauti. Oricum, de la marile magazine avem mai multe pretentii...
Va pup, fug!

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Ela, am fost si noi la pediatra ieri si ne-a linistit ...Bubitele Dariei sunt de la tantari ( de la atatea inundatii cica sunt mai ..toxici ), ni s-a recomandat sa ne dam cu Autan sau alte produse asemanatoare.
Si eu ma bucur cand Daria nu imi simte lipsa, dar ma si intristez, asa ca nu iti face probleme trairile tale sunt normale. Pupici si sa treaca repede delegatia sa ajungi langa papusica ta !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

sunt si eu pe aici dar nu prea am timp sa scriu, dar va citesc.

Laura in ce perioada mergeti la mare? Poate ne intalnim.
Noi dupa 17 iunie inca nu ne-am hotarat unde, Mamaia sau Eforie. Eu m-am cam saturt de gatit in concediu asa ca anul asta incercam la hotel, sper sa nu avem probleme cu mancarea.
Voiam sa mergem in Grecia, eram aproape sa luam biletele cand l-am internat. Acum am renuntzat ca ne e cam frica (dr a zis ca ramane cu sensibilitate) . Ce freze sicoase v-ati tras.

Claudelu trebuie sa dam si noi militaria din pod ca tare se mai rasfatza.

Ela cum ai rezistat despartirii? ca ei se obisnuiesc repede. Stai linistita acum ca nu toti copii fac pneumonie.

Miky super ca au inceput sa se joace intre ele. Este ff frumos, vad eu ce drag ii este lui Danutz sa se joace cu veriosara lui. Succes cu apartamentul.

Daniela era o gluma cu 'invidiatul'. Normal ca sunt lucrui bune si rele si in tzara si afara.

Simo pupici la bebici. cu olitza o rezolvati repede intensiv. Intr-o sapatamaa-doua. Stiu 2 cazuri.

Mariana off, inca mai aveti probleme... sa se rezolve repede.
E tare dragutz Stefan... Noi suntem antisport, abia se catzatra, nu prea alearga, e cam mototol.
Am vazut si eu pozele cu copilasii, e bine ca va intalniti.. Prin Pitesti lumea e ff ocupata

Inca nu am inceput cu DE CE, desi de mult mai intraba cu ochii daca vrea sa afle de ce. In schim are alt tic mai nou. cum aude un cuvant cum intreaba UNDE E?. De ex azi ce dim mama i-a zis 'hai sa ne dezbracam ca ai haine in plus.' EL: 'Une e plusul?'. Normal ca urmeaza explicatiile de rigoare. Si tot asa.

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004)

Mergi la inceput

Malina noi mergem mai devreme la mare , sotul are concediu pana in 18 iunie, iar eu trebuie sa ajung la firma chiar mai devreme ca sa ma apuc de declaratii, balante si ...altele.
Era frumos sa ne fi intalnit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Fetelor, nu-mi vine sa cred ca vorbiti de concediu si de mare deja. Ce repede trece timpul!!

Malina, imi pare rau ca Danut a avut de-a face cu pneumonia aia urata!! Doamne, sper ca acum e bine si n-o sa mai aiba probleme. Ce tratament antiasmatic trebuie sa urmeze pentru urmatoarele 3 luni?

Laura, am vazut pozele cu Daria tunsulica. E atat de dulce. Si la tine se vede o schimbare (la par) dar n-am putut sa te vad prea bine numai din pozele astea. Oricum, daca tu te simti bine cu culoarea noua altceva nu mai conteaza.

Simo, si pe la noi a plouat cu galeata zilele astea. Asa ca am stat in casa si am facut si refacut seturile de puzzle, ne-am jucat cu plastilina si am colorat la carti pana le-am rupt. :)

Ela, eu cred ca Cristina iti simte lipsa dar acum isi concentreaza atentia pe tati si uita sa "se planga" ca tu nu esti cu ea. Sa vezi mai tarziu, cand chiar o sa te intrebe de 1000 de ori la telefon "mama, cand te intorci acasa?":))

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Nedda, am uitat sa-ti povestesc ce frumos s-a jucat Daria cu plastilina. Speranta ta vis-a-vis de calitatea plastilinei nu s-a adeverit: iti ramane culoarea pe degete. Prima grija a Dariei, dupa ce a ascultat rabdatoare indrumarile mele, a fost sa le amestece intre ele: rosu cu albastru, galben cu verde,....
Ma rog, e si o parte buna: nu avem plastilina pe parchet sau canapea si a invatat ( oarecum ) sa faca painici si bilute !
Mi-am propus sa ramanem la puzzle , peste vreun an plastilina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Laura, imi pare rau ca n-ai gasit plastilina de buna calitate. Exista produse de la Crayola in Ro?...ca astea sunt bune sigur.
A, si un alt "hit" la noi sunt creioanele colorate. Nici nu ma asteptam ca Lara sa arate atata interes in cartile de colorat. Sigur ca depaseste liniile si apasa mai tare decat ar trebui dar se straduieste sa se delimiteze la contururi. Si gaseste a fi un joc interesant in a decide ce culori sa aleaga. :) Deocamdata n-am reusit s-o conving ca frunzele sunt numai verzi sau ca cerul este intotdeauna albastru pe cand in cazul florilor sau hainelor poate varia culorile... Asa ca la noi mai vezi frunze mov sau soarele maro dar eu o felicit de fiecare data pentru creativitate!:))

Daniela

Iubirea mea - LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Am sa ma uit dupa marca asta, Nedda.
Ahhhh, m-ai pacalit; ti-ai schimbat semnatura si am crezut ca sunt si niste poze acolo... M-am inselat !
Macar 2 mici mici, please!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Buna dimineata! Haideti la o cafea.
Al meu copil a facut iar putina febra ieri, fara muci si fara tuse. Sper sa nu fie iar o amigdalita. Doar ce am terminat acum 1 luna antibioticul. Nu l-am dus inca la doctor.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput