Copilasi martie-aprilie 2004 (78)
Raspunsuri - Pagina 15
Mickyyy spune:
Neata si de la noi!!
Azi e ziua cea mare....semnam contractele pentru casa!! Si ca sa fie treaba treaba....suparata ca nu mi-au evaluat la valoarea la care voiam eu apartamentul, am mai depus la o alta banca dosar de credit de nevoi personale, care mi s-a aprobat (marti am fost sa vorbesc, miercuri am depus dosarul si azi trebuie sa semnez!), bineinteles ca nu stiu unii de ceilalti (ca altfel depaseam plafonul cu rata < 35% din venituri
si nu mai primeam credit) asa ca stresul e maxim. trebuie sa semnez 2 contracte de credit in aceasi zi!!! Si sa fac in asa fel incat sa nu afle unii de altii
. Nici nu vreau sa ma gandesc ce zi m-asteapta dupa pranz....de fapt toata saptamana am fost intr-o agitatie de nedescris....cu tone de acte, alergatura dintr-o parte-n alta, noroc cu tata la Pitesti care m-a ajutat enorm (ca eu inca am buletin de pitesti, veniturile sunt din dividende iar firma e tot in pitesti, si daca nu era el cred ca faceam 2-3 drumuri pe putin sa rezolv cu ele, pe langa zecile de drumuri prin Bucuresti). Daca reusesc sa le rezolv pe toate asa cum mi-am propus....cred ca diseara ma-mbat!!!
Tineti-mi pumnii sa iasa totul asa cu le-am planificat...ca daca nu iese....am incurcat-o
!!
Gata...am fugit....nici macar n-am citit ce-ati mai postat, de o saptaman sunt dusa cu pluta, nu vad decat credite si acte-n fata ochilor, evaluari, notari, banci.....bine ca nebunia se termina azi!!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (31.03.2004)
Daria Maria (22.06.2005)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
LauraFlo spune:
Mickyyy, iti tinem pumnii ! M-ai este o zi si gata deveniti propietari ! Bravo !
Am deschis un nou capitol :www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76243" target="_blank">cap 79
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004