Mamici de mai-iunie 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Am primit lucrusoarele de la cumnata mea din Spania..sunt atat de dulci!! O sa pun poze si cu ele sa le vedeti! Baiatul meu deja are doua perechi de blugi minusculi si trening Nike!dolce nu te uit, acum trec! E un nume foarte frumos, felicitari!io 38+ cu Seby Poze noi lucruri Seby si burtica la 37sapt Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

foarte frumos carutul ama! sa-l stapanesti sanatoasa....asteptam de mult acest moment! felicitari! ai scapat de acest stres!

a, si uite asa mi-am adus aminte ca am facut poze cu nepotelul meu in weekend...

asa ca, daca intalniri nu mai facem, macara asa sa ne mai vedem...prin intermediul pozelor...

http://community.webshots.com/album/549693148gHrDmc

of...m-am prostit...incet-incet mi-am adus aminte ce mai vroiam sa intreb...

luana, draga mea, stiu ca la un moment dat ai laudat niste "covorase" din bambus pe care parca le-ai luat de la tcm...eu nu stiu ce e TCM...imi dai niste informatii...unde gasesc un asemenea magazin si mai exact unde gasesc acele covorase?

of...acum cand apuc si eu sa va scriu un pic nu mai e lume pe aici...asa e si la birou...sunt singura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Ama ma bucur ca ti-ai gasit in sfarsit carutz. Si daca esti incantata de el cu atat mai bine. Bebele Seby sa faca cat mai multe plimbari in el.

Numai bine

Diana 33+ cu Nicole Evelyn
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana/detail?.dir=6d29&.dnm=26dc.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Dolce merci ptr raspuns dar apucasem sa sun cu 5 minute inainte si mi-a spus ca ma asteapta la pranz ... adica in jur de ora 12-13. Asa ca ne vedem maine acolo ... Si da, cred ca e posibil sa fie de garda pana duminica dimineatza ...
Io am o alta intrebare legata de ecograf. Merge???? Ca vreau cu disperare sa stiu ce face bebe, cate grame are etc. ....

Ama felicitari ptr carutz. Ma bucur ca in sfarsit ai scapat de un maaaaaare stres Sa-l stapanesti sanatoasa si sa se simta bine Seby in el.

Bogdanai, ma bucur ca ai vesti bune de la eco

io 34+ cu Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

AMA ma bucur pt tine ca ai luat CARUT sa il stapiniti sanatosi ! Arata foarte bine si are si minerul pe care il doreai atit

Iti multumesc si eu pt listuta

Dolce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Gata, am pus si pozele cu lucrurile primite azi! Le gasiti dupa pozele cu carutul!cristina mersi frumos! Si eu sunt foarte incantata de alegerea facuta, imi place la nebunie carutul!io 38+ cu Seby Poze noi: carut si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

SHORICUTZA am inteles de la o mamica (dar nu mai stiu unde a scris) ca l-ar fi reparat in aceeasi zi... altceva nu stiu...om vedea miine !

Dolce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

PASTE FERICIT! dragele mele

plec si eu acasa pt ca sunt obosita si pt ca vad ca nu este mai de loc miscare pe aici...

inaioana sa o pupi pe Katja din partea mea...

pt toata lumea

succes fetelor care merg maine la Nayel...

astept vesti de la doctor si noutati despre ecograf...

sa aveti zile linistite si bebei cuminti ...
si sa lasati nasterile pe saptamana viitoare...

si cele doua fericite mamici sa petreaca zile frumoase alaturi de bebeii mancaciosi...

multa sanatate si liniste...

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Uraaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!
Ama are carucior!!!!!!!!!!!

Va urez si eu de pe acum Paste fericit! ca maine la 10 plec la Targoviste si ma mai intorc abia luni.Sper ca toti bebelushii(inclusiv bebelina mea neastamparata) vor sta cumintzei in burtici,nu de alta,dar ar fi pacat sa rateze toate bunatatzile de Pasti.

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Cristina, Paste fericit si tie!!!

io 34+ cu Ana

Mergi la inceput