Mamici de mai-iunie 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 5
carminabulina spune:
IRINEL, felicitari pt. bebelina!!!! SA fiti sanatoase si frumoase si sa va bucurati una de alta 200 de ani de-acum incolo
!!!
LA MULTI ANI MARIA!!!!
Fetelor, si-a cumparat Ama carutz? Eu mor de curiozitate 
....
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
neda spune:
Felicitari Irinel !!!!

Bine ai venit ,Maria.Sa fii sanatoasa sa cresti mare si sa-i faci pe parinti fericiti.
Fetelor- va doresc un Paste Fericit!
Neda 32+
VoichiV spune:
Bogdanai, felicitari pentru vestile bune de la eco
VoichiV
33+
poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png
shoricutza spune:
IRINEL FELICITARI PENTRU BEBELINA GRASUNA!!!! SA VA TRAIASCA INGERASUL SI SA SE FACA MARE SI FRUMOASA!!!

io
34+ cu
Ana
Diana79 spune:
Bogdanai felicitari pt bebelusha. Sa fie sanatoasa, si voi sa va bucurati de ea.
Totul va fi bine. Cred ca abia asteptzi sa vina, ca si eu de altfel![]()
Va pup
Diana 33+ cu Nicole Evelyn
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana/detail?.dir=6d29&.dnm=26dc.jpg&.src=ph
shoricutza spune:
Am si io o intrebare ptr fetele care merg maine la Nayel ... Credeti ca mai este nevoie sa-l stresez cu un telefon ca sa-l intreb la ce ora ma poate primii maine la spital (de fapt am sunat o data dar n-a raspuns ...)? Sau sa vin pur si simplu in jur de ora 12-13?
Data trecuta cand am fost la cabinet a fost de acord sa-l caut la spital dar nu am stabilit si ora insa asistenta mi-a sugerat ca pe la ora 13 ar fi ok. Ce ma sfatuiti sa fac? Voi cum procedati?
io
34+ cu
Ana
cristina1702 spune:
salutare!
inaioana
prezent! din nefericire am avut o perioada foarte grea la serviciu si nu am mai avut timp sa intru pe aici... nu numai ca a fost mult de lucru, dar a fost o perioada plina cu "nervi"...am fost agitata si chiar ma gandeam ca nu cred ca-i fac bine nervii mei madalinei... foarte greu seara inainte de plecare incercam sa scanez pe fuga ce ati mai scris...noroc ca au fost zile cand nu ati fost prea active...
eu sunt bine in mare...azi mi-am luat a doua oara rezultatele pt anticorpi si din nou nu a iesit nimic...si evident, sunt fericita...
in rest, dureri de cap puternice (care nu mai trec cu cafea), dureri de spate, dorm noaptea mai greu, si cateva zile am incercat sa merg cat mai putin pt ca fata mea ma lovea in col foarte tare...la inceput m-am speriat, eram la cora si am crezut ca o scap...nu radeti de mine...la o zi - doua (eu tot nu apucam sa intru pe forum sa va intreb si pe voi daca e ceva normal sau nu) au inceput fetele sa scrie de lovituri date in col sau alte directii...si m-am linistit...
eu nu am mai cumparat absolut nimic pt bebe...si nu stiu cand o sa fac asta...un lucru stiu sigur: trebuie sa-mi fac bagajul pt spital, pt ca am numai cosmaruri cum ma apuca nascutul si eu nu am absolut nimic...intr-o noapte am visat ca m-au trimis acasa pt ca aveam par pe picioare!!!! puteti sa radeti de mine...de fapt nu ma simt pregatita...mi se pare ca mai am foarte multe de facut...si ca nu mi-am facut temele cum trebuie, adica nu mi-am notat cand voi ati scris ce creme, ce tetine, etc trebuie cumparate...
anyway, azi e un pic mai liniste la serviciu si m-am hotarat sa nu ple acasa ca majoritatea ci sa stau sa va scriu...mai ales ca mai vin abia marti si o sa sufar fara voi....
am o gramada de intrebari in cap...mie mi-a zis nayel sa vin intr-o luna si asta ar insemna saptamana viitoare...dar nu stiu cum sa fac pt ca vreau si o ecografie cum trebuie ca sa mai stiu si eu cum a mai evoluat madalina...mi se pare ca eu nu am mai luat in greutate asa mult ca pana acum...nu prea mai am pofta de mancare si probabil ca asta e motivul...in plus am scapat de criza dulciurilor...pur si simplu nu mai am pofta, ceea nu face decat sa ma bucure...dar sa-mi dispara si pofta de mancare...
a, apropos de lacramioara, am avut multe dimineti cand mi-a fost rau-greata....a fost groaznic...
m-am apucat sa scriu...am fost intrerupta din nou cu treaba...si acum am uitat ce mai vroiam sa spun...dar mai stau si mai scriu...
cristina (31 saptamani)
cristina1702 spune:
felicitari IRINEL!!!!!!!!! 

trebuie sa fii foarte fericita acum cu MARIA in brate!
MARIA
!!!!!!!!!!
sa ai parte numai de bucurii!
PASTE FERICIT tuturor!
ama_kaly spune:
Ei bine, carmina si Luana da mi-am luat carut!!!
Si imi place la nebunie!! Nu stiu de ce am stat atat pe ganduri cand asta e carutul care-l vroiam!! Am maner reversibil!! YUPI!!!
Uitati si poze cu el aici
:http://community.webshots.com/photo/547436952/2765216180080086297elBQKoio
38+ cu
Seby
Poze noi lucruri Seby si burtica la 37sapt Bebe
dolcebaby spune:
SHORICUTZA nici eu nu sun, ma duc in in lurul prinzului...
si am si eu o intrebare ... dak este de garda cit sta la spital ??? pina duminica ????
AMA sa nu ma uiti cu numele bebelinei...MARIA TEODORA... sa ne treci pe lista

Laura
Dolce