Mamici de mai-iunie 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 4
Steluta spune:
Noi am profitat ca a revenit tati in tara si am facut cateva cumparaturi. Mi-am luat de la farmacie cam tot ce era necesar (vata, tifon, comprese sterile, ceaiuri, unguente, etc.). Iar pentru Bebelina deocamdata doar www.barza-ro.com./l2.html" target="_blank">patutul, www.barza-ro.com/matrazi.html" target="_blank">saltea de cocos, lenjerie cu aparatori pentru pat si un prosop cu colt pentru baie.
Din pacate de vreo 2 zile am inceput sa tot am contractii (nedureroase), cele mai multe fiind Braxton-Hicks. Si parca si Bebelina s-a mai mutat. Noi aveam de gand sa plecam la parintii mei, la vreo 300 km de Bucuresti, dar probabil vom renunta. Oricum azi o sa ajung si la doctor, sa vedem daca totul e ok, macar sa stau linistita de Sarbatori.
O sa revin cu detalii...
Steluta
31s+.
raalucutza spune:
IRINEL

!!!
RAALUCUTZA
35+cu
CELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza
raalucutza spune:
AMA sa iti spun!in DRAGONUL ROSU e deschis maine!incearca sa mergi pe la 8.30 -chiar 9!nu vor fii deschise toate standurile dar cu siguranta vei gasi ceva!te sfatuiesc sa mergi in ala vechi .....ca in ala nou nu sunt inca toate spatiile ocupate de comercianti si sa nu ai suprize sa te plimbi degeaba pe acolo!ca stiu ce greu este!

RAALUCUTZA
35+cu
CELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza
26octombrie spune:
Raalucutza, pana la urma, din ceea ce ai scris nu am inteles, mai pleci sau nu mai pleci?! eu as sta linistita in locul tau, acolo unde esti. Daca te trezesti aici ca ti se rupe apa nu-i asa o nenorocire, si noi avem aici, la Romania, medici buni, nu nastem pe camp, e ok! Insa daca patesti vreo bucurie pe drum ce faci?! Nu vreau sa te sperii, insa sub raport beneficiu/risc am senzatia ca aici e mai mare daraua decat ocaua. Ai tot timpul sa vii, ai tot timpul sa te vezi cu noi, daca vei dori 
In dragonul mare sunt toate standurile ocupate, cel putin acum o luna si ceva, cand am mers noi asa era. In schimb am dubii mari ca va fi deschis sambata.... e sambata mare si lumea, chiar daca se mai duce prin cora si carrefour, sa ia de papa, nu cred ca mai merge la cumparat imbracaminte etc. Ama, stai locului, ne-apuca pe noi contractiile de teama cand te auzim cum tropai toata ziua! Savureaza ultimele zile de tihna! Vin cu bata la tine!!! Si vino odata de pune poze cu catutzul, ca e cel mai "cantarit" carutz de pe forum, vrem sa vedem si noi ce si cum!! 

Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
Roxana Claudia spune:
Steluta felicitari pentru noile achizitii! Patutul m-a incantat si pe mine; l-am vazut la Barza si parca e transformabil in patut junior, extrem de practic. Lenjeria si aparatorile le-ai luat de la Barza...ca eu m-am tot uitat acolo si parca nimic nu-mi convenea. Am gasit o lenjerie frumoasa in Big cu 2 mil si inca una in Dragon la jumatate de pret, ambele cu aparatori...
Roxana
34sapt si
Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE
dilaural spune:
Felicitari IRINEL pt bebe MARIA!!!
In aceasta Saptamana Sfanta sa va dea Dumnezeu sananate, bucurii si o viata frumoasa!!!
Fetelor... va urez la toate PASTE FERICIT 

, numai bucurii, lumina in suflet si-n priviri si sa avem toate parte de cele mai minunate povesti ale nasterii!!!
Cu drag,
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png
Dilaural
31+ cu
Andreea Eliza
dolcebaby spune:
AMA te roguam frumos, dak mai ai timp, sa ne treci si pe noi pe listuta cu numele bebelinei
MARIA TEODORA 
Iti multumim

Laura
Dolce
papadie spune:
IRINEL, felicitari!!!
Refacere usoara si nopti somnoroase:-)
Sa va traiasca bebelina, sa fie mancacioasa si necolicioasa!
Bine ai venit,
MARIA!
Va pupa cu drag,
Papadie, mama lu' turbo Mielu si-a gingasului Pescarush
Burtocika spune:
IRINEL felicitari pentru piticuta, sa creasca mare si frumoasa si sa-i dea Dumnezeu sanatate si o viata usoara si fericita !!!
Eu sunt tare fericita, ca am fost joi la eco (la CMU la dr. Dinu) si am vazut bebita, i-am vazut si mutrita si m-am linistit (ca ma speriasem la 3D-ul de la 21 de saptamani, ca arata ca un extraterestru) ... A pus carnita pe ea, are niste obraji dolofani si clipea de zor la noi, ba la un moment dat cred ca a scos si limba !!!
E bine, e exact in grafic, deci DPN ramane 16 mai. Si m-am linistit si cu rinichii (avea "hipotonie pielocaliceala bilaterala", adica bazinetii mariti, 6.1 - 7.1 mmm, Magghyc stie despre ce vorbesc). Acum sunt OK, unul e sub 5 mm, celalalt 5 si-un pic, si mi-a spus sa nu-mi fac griji, eventual pe la 3 luni sa-i mai facem o ecografie sa vedem ce si cum.
Colul e de vreo 36-37 mm, inchis, iar pitica are 2800g (cu eroare de vreo 400g). Se pare ca totul e ok.
Va pup pe toate si va urez un PASTE FERICIT ! Ganditi-va ca e un Paste unic, cu bebe "inauntru", urmatorul Paste o sa ciocniti oua cu bebe !
Boghi
http://community.webshots.com/user/bogdanai