Mamici de mai-iunie 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 7
dolcebaby spune:
CRISTINA, VIVI sa aveti un PASTE FERICIT !
AMA sunt SUPERBE lucrusoarele pt SEBI !!!! Sa le poarte sanatos !
Dolce
cristina1702 spune:
hai ca nu m-am putut abtine...
sunt atat de frumoase hainutele, ama! superbe! si ala ce era: catelus rosu?
oricum o sa cucereasca toate fetele cand o sa-si faca aparitia in costumasul nike! nu ca celelalte ar fi mai prejos...mi-au placut foarte mult...
o sa treaca repede timpul si o sa-l vedem imbracat cu ele...
shoricutza multumesc... dupa cum vezi...tot nu ma indur sa plec...
ama_kaly spune:
vivi Paste fericit si tie daca pleci! Ai grija pe drum,
si ne auzim cand te intorci!carmina ce seamana carucioarele noastre..sa fie identice?
Al meu e nuanta cappucino, adica bleumarin cu bej..al tau nu-mi dau seama daca e tot cu bej sau cu bleu, dar seamana tare mult
dolce si mie mi-au placut la nebunie lucrusoarele, multumim!
io
38+ cu
Seby
Poze noi: carut si lucruri Seby Bebe
marrycalu spune:
Ama,foare frumos carutul,sa-l stapaneasca bebe sanatos,si hainutele sunt superbe.
Cristina arati foarte bine,eu zilele astea mai pun 2 kg.cred

Abea astept sa merg la medic sapt.viitoare,poate ma programeaza,ma simt asa de grea si ma dor toate.Azi am terminat de calcat hainutele lui bebe,am finalizat treburile,stau mai linistita de-acum.
37+
Robert
ama_kaly spune:
cristina da, catelul ala a venit odata cu hainutele.Sper sa nu se sperie bebe de el
si multumim! Paste fericit daca nu mai intri pana atunci!
io
38+ cu
Seby
Diana79 spune:
Ama foarte frumoase lucrusoarele pt Seby. Sa le poarte sanatos. Si sa fie un bebe cumintzel.
Sa avezti o seara placuta. Eu azi cand ies de la munca merg acasa sa ma apus de facut Drobul si ce mai trebuie de PAste.
Voi suntetzi norocoase ca avetzi mamicile care o sa va gateasca. Dar nu-i nimic ca vine si mami am mea pe 29 mai, si o sa fie super bine.
Vivighe PAste fericit!!!! Numai bine tzie si familiei tale.
Diana 33+ cu Nicole Evelyn
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana/detail?.dir=6d29&.dnm=26dc.jpg&.src=ph
cristina1702 spune:
dolcebaby, multumesc!
marrycalu...stai linistita...eu sunt abia in saptamana 31...pana la final cine stie cat mai pun...pe mine m-a cucerit burtica pictata...
ama nu cred ca o sa sperie pt ca pare pufos...eu cred ca o sa-i placa...
va pup pe toata inca o data...
plec acasa pt ca ma doare spatele si simt nevoia sa stau intinsa...nu de alta dar bebe ma tot loveste, semn ca s-a cam saturat sa o presez, caci asta se intampla cand stau in scaun...e cam inghesuita saracuta...
va doresc PASTE FERICIT si burtici linistite...
imi vine sa-mi trag o palma ca nu am bagat pana acum internet acasa... am neglijat pur si simplu... cred ca abia prin mai o sa bag...pt ca lucrez atat de mult in perioada asta de nici nu zici ca eu o sa nasc in iunie...
va pup
ama_kaly spune:
Cristina acum am vazut si eu pozele cu tine, am vazut ca scriau fetele ca te-au vazut in poze si nu le gaseam! Esti o
SUPERBA!!! Si nu te-ai ingrasat deloc!
io
38+ cu
Seby
puiudana2004 spune:
IRINEL,SA FI SANATOASA SI SA AI MULT LAPTIC PT PRINTESA MARIA!
MARIA,LA MULTI ANI!SA CRESTI MARE,SANATOASA SI SA LE ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR TAI!
VA DORESC LA TOATE PASTE FERICIT!
CRISTOS A INVIAT!!!!
Dana
34+ cu
Andrei Ioan
poze nunta
burtica
eco 4D
zax spune:
Ama - ma bucur ca ti-ai gasit in sfarsit caruciorul pe care ti-l doreai. Bebe Sebi sa se plimbe mult cu el. Am vazut ca e da la ABC Design. Dar ce model e, si cat ai dat pe el? Si lucrusoarele sunt superbe.
Cristina si Vivi - Paste Fericit alaturi de cei dragi voua. Aveti grija de bb vostri sa stea cumintei la caldurica in burtik.
Succes maine fetelor care se duc la dr.
Bogdanai - ma bucur de vestile bune de la dr.
zax
31+ 
Poze si ceva povesti
http://www.cioprica.evomail.ro/
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20711;28/st/20060614/dt/-5/k/bb74/preg.png