Mamici de mai-iunie 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 13
virgi spune:
Hristos a inviat!!!!
Va urez sa aveti parte de cele mai usoare nasteri si de cei mai sanatosi si frumosi bebelusi.
Lucia cs - bun venit in grupul nostru si sarcina usoara pana cand iti vei tine bebelusul in bratica.
Diana79 spune:
Lucia_cs bine ai venit!
Sa ai o sarcina usoara in continuare si o bebelusha sanatoasa. Mi-a placut foarte mult camera lui bebe. Si noi avem patutzul la fel, dar inca nu l-am montat urmeaza sa facem asta cam intr-o sapt. Abia astept.
Fetitza ta o sa fie ca o adevarata printzesa (bine dar ea este deja
)
la toata lumea
Diana 33+ cu Nicole Evelyn
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana/detail?.dir=6d29&.dnm=26dc.jpg&.src=ph
lucia_cs spune:
quote:
Originally posted by Diana79
Si noi avem patutzul la fel, dar inca nu l-am montat urmeaza sa facem asta cam intr-o sapt. Abia astept.
Foarte posibil si fetitele noastre vor avea acelasi nume - Evelyn (cu sau fara "e" la sfarsit).
Ti-am vazut setul de pat mai de mult si ma tot intrebam, e dintr-o singura bucata?
La setul tau imi place mult partea pentru cap, inca nu am vazut un astfel de model. D'abea astept sa-l vad in patut. Eeee, si mai mult astept sa vad un bebe acolo.
_
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59" target="_blank">
Sa nu-i uitam..
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati.
Apropiati-va de Dumnezeu, si El Se va apropia de voi.
Iacov 4:8
Amonar spune:
Fetelor, va doresc un PASTE FERICIT!
Aici e zi normala de lucru, deci noi nu sarbatorim nimic.....saptamana trecuta am avut noi Pastele. Sper sa va simtit bine si sa va bucurati de bucatele pe care le serviti!!!!
Bine ai venit LUCI!!! Iti doresc o nastere usoara si un bb frumos si mancacios! Vad ca te bagi in fata pe lista...![]()
![]()
Vom vedea cine e urmatoarea....![]()
![]()
Dimineata asta am avut putina senzatie de durere in burta, nu stiu ce poate sa fie.....ca si cand ar trebui sa-mi vina ciclu...foarte subtila durerea. Ma gandesc ca pot fi si intestinele pt ca m-am cam deranjat putin am observat. Sant curioasa daca persista aceasta senzatie...
Oricum azi vreau sa-mi fac bagajul pt spital si sa-mi aranjez ultimele lucruri.
Camera lui bb este GATA!!!! Am pus poze in album.
Va pup si sa aveti grija de voi!
(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)
marrycalu spune:
Amador foarte frumoasa camera lui bebe,si eu am in ultima perioada uneori dureri ca la ciclu,trecatoare,mie foarte frica,abea astept sa merg la medic zilele astea.
Lucia,mi-am dorit si eu patut ca al tau,mi placut foarte mult,dar la noi sunt foarte scumpe si nu ne-am permis,de carut sunt foarte incantata,am avut noroc ca lam luat de la cineva cu mai putin,fiind putin folosit,nou la noi costa enorm,imi plac mult lucrurile de la Graco.Nustiu ce ti sa-ntamplat mai demult cu sarcina,imi pare rau,sa dea Dumnezeu sa fie bine,sa ai o nastere usoara,si o fetita asa cum va doriti.Multa sanatate.
38
Robert
mihaela.f spune:
Dragele mele mamici,
un Paste fericit tuturor si sa avem parte de sanatate si o nastere usoara!
Papadie si Irinel, felicitari pentru bebelusi! Sa pape mult si sa fie cat mai cuminti!
Mihaela
32+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png
zax spune:
Lucia_cs bine ai venit.
Iti urez nastere usoara si o bebitza maricica si sanatoasa.
Am vazut camera bebelinei. Foarte frumoasa. Spune-mi si mie te rog, cum ai facut peretii camerei. Este un fel de tapet?
pe toata lumea
zax
32+ 
Poze si Povesti
Voinicel
zax spune:
Amonar si Maricalu
Sunteti atat de aproape. Va tin pumnii sa fie cat mai usor si cat mai bine. Aveti incredere ca totul va fi OK. Oricum suntem toate alaturi de voi si aveti parte de tot suportul nostru. 

zax
32+ 
Poze si Povesti
Voinicel
ama_kaly spune:
HRISTOS A INVIAT!Amonar e superba camera!! Asteptam sa-l vedem si pe bebe in cosulet!
io
39+ cu
Seby
Poze noi: carut si lucruri Seby Bebe
Diana79 spune:
lucia_cs stii ce e culmea ca eu am vrut intial sa-i pun numele Evelyn-Andreea. Dar sotul meu a preferat Nicole, si cum el nu vine cu ideei f des am apreciat f mult si am spus sa-i pun 2 nume unul ales de mine si unul ales de el.
In ce priveste lenjeria, nu stiu la ce te referi daca e dintr-o bucata, iti spun doar ca aparatorile sunt din 4 bucatia adica aia mare de la cap e o bucata si in 3 bucatiz. Si intr-adevar este f frumoasa, am gasit-o din intamplare, si nu a costat f mult.
Dar oricm camera lui bebe al tau este superba, i-am arata-o si sotului meu. Noi o sa-i face in dormitorul nostru pt ca nu avem 3 camere. Asta e pana in martie cand ne vom muta la ap. cumparat de noi.
Te pup. Urmeaza sa ma uit si la camera lui Amonar. Scriu mai incolo
Diana 33+ cu Nicole Evelyn
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana/detail?.dir=6d29&.dnm=26dc.jpg&.src=ph