Mamici de mai-iunie 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 14
Irinel spune:
Buna fetelor, am pus cateva poze la albumul "Maria-primele poze". Sunt doar cateva, primele facute, si e saracuta murdarica de vernix, ca nu au spalat-o imediat ci dupa ce ne-au urcat la salonul unde urma sa stam. E o mancacioasa, are perioade cand doarme cate 2-3 ore, altele cand cere sa manance la 1 ora sau si mai repede. Mie imi vine laptele, de fapt nu ii dau decat san si pare multumita. Maine ne ducem la doctor, la prima vizita, asa e aici, la 4 zile te duci cu bebe la doctor. Am mai facut cateva poze (si cu ea in faimosul cosulet, care isi face toti banii, pot sa va asigur!!!) da n-am apucat sa le pun. O sa va spun cand reusesc. Sunt in urma cu somnul evident da-s atat de fericita. Sunt atenta atat cat reusesc sa vad cine mai naste sa va pot felicita si eu cu drag.,
Nasteri usoare celor care vor naste zilele astea, si bebelusi sanatosi si papaciosi
Intrebare: Unde gasesc semnuletul ala cu printesuca, ca eu n-am reusit sa il gasesc in lista de Smiley-uri
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)
ama_kaly spune:
Irinel e superba Maria ta!! Sa va traiasca!! Asteptam si restul de poze sa le pui cand poti! 
Pentru smiley-ul cu printesa scrie asa [,zana]!
io
39+ cu
Seby
Poze noi: carut si lucruri Seby Bebe
Diana79 spune:
IRINEL sa-ti traiasca printzesa. Ce mare si frumoasa este. Sa aiva parte numai de fericire si multa, multa sanatate.
Mai asteptam poze. Iar tie refacere usoara.
Amonar am vazut camera lui bebe. F frumoasa si intima. Bebe o sa fie un norocos. 
Diana 33+ cu Nicole Evelyn
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana/detail?.dir=6d29&.dnm=26dc.jpg&.src=ph
CamiM spune:
Hristos a inviat!!!
Irinel super frumoasa ta 

, e o scumpa. Inca o data sa va traiasca ingerasul Maria, adica ingerasii!!
Amonar am vaut camera lui Kailan!! Super!! Imi plac mult culorile asa primavaratice pe care le-ati folosit!! Acum mai stam putin si ne apucam de galerie da??![]()
![]()
![]()
![]()
Cami 37+
"eco bebe"
"lucruri bebe"
lucia_cs spune:
Amonar, din cate stiu eu, cand simti primele contractii, ele pot fi asemanatoare cu crampele menstruale. E bine sa le monitorizezi.
Dr meu imi zicea ca atunci cand simt ceva dureri, sa-mi ating burtica putin mai jos de buric si sa verific daca e tare. Daca e tare (ca si cand iti atingi barbia), atunci acele dureri pot fi contractii, daca e moale, atunci pot fi din diferite cauze: inestine, etc.
Bagajul meu este pregatit de pe la vreo 34 saptamani si e deja in masina fiind obsedata ca as putea intra in travaliu cand nu sunt acasa.
Foarte draguta camera lui bebe, culoarea este atat de linistitoare.
Asteptam mai multe poze cu un bebe acolo.
marrycalu, am ramas foarte surprinsa cand am vazut preturile la Graco Romania. Noi am luat caruciorul nostru la mai putin de jumatate de pret fata de Ro - nou.
Cititsem tot aici pe forum ca o mamica si-a cumparat carut Graco din Canada si cu tot cu taxe postale a ajuns la jumatate de pret fata de Metro.
zax, banda de mijloc este tapet. Tapetul se vindea numai in role de 9m si noi aveam nevoie de 10m. Dupa ce l-am lipit, am iceput sa decupez gandacii si floricelele de pe restul de 8m si le-am lipit pe petrete, gandacii deasupra bordurii, iar floricelele dedesupt. Am folosit totul.
Diana79, felicitari pentru viitorul apartament.
Am inteles cum este setul tau de pat.
Irinel, felicitari pentru printesa. E foarte bine dezvoltata si frumusica. Multa sanatate si asteptam mai multe poze.
_
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59" target="_blank">
Sa nu-i uitam..
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati.
Apropiati-va de Dumnezeu, si El Se va apropia de voi.
Iacov 4:8
zax spune:
quote:
Originally posted by lucia_cs
zax, banda de mijloc este tapet. Tapetul se vindea numai in role de 9m si noi aveam nevoie de 10m. Dupa ce l-am lipit, am iceput sa decupez gandacii si floricelele de pe restul de 8m si le-am lipit pe petrete, gandacii deasupra bordurii, iar floricelele dedesupt. Am folosit totul.
_
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59" target="_blank">
Sa nu-i uitam..
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati.
Apropiati-va de Dumnezeu, si El Se va apropia de voi.
Iacov 4:8
Ma gandeam eu ca e tapet. Arata super fain. Caut si eu acum pe net sa vad daca gasesc in RO.
zax
32+ 
Poze si Povesti
Voinicel
marrycalu spune:
Zax multumesc asemenea,dar mie foarte frica,am multe emotii.
Irinel foarte frumoasa fetita ta,sa fie sanatoasa si mancacioasa.
Lucia stiu ca USA sunt mult mai ieftine,am o prietena acolo si mi spus ca ia sia luat carut ca al meu cu 180 $ nou de acolo,eu aici am dat aproape tot atat folosit,asta e la noi.
38
Robert
ama_kaly spune:
Continuam aici:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74249" target="_blank">Capitolul 74io
39+ cu
Seby
Poze noi: carut si lucruri Seby Bebe