Mamici de mai-iunie 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 12
Darria spune:
HRISTOS A INVIAT!
Va doresc nastere usoara, refacere rapida si sa fiti sanatosi cu totii 
cypocs spune:
UN PASTE FERICIT SI MULTI PUPICI

PT BURTICI SI BEBELUSHI .
ALIA 36W
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
raalucutza spune:
HRISTOS A INVIAT!
RAALUCUTZA
35+cu
CELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza
iulyp spune:
Hristos a inviat!
Fie ca lumina acestei sfinte sarbatori sa va intre in casa, sa va lumineze sufletele si sa va aduca multa sanatate, fericire si indeplinirea tuturor dorintelor.
Multi
de la noi.
arleena spune:
adevarat a inviat!
sarbatori tuturor alaturi de cei dragi si va doresc numai iubire si sanatate multa.
38
iulyp spune:
Abia acum am vazut si eu noutatile.
Asa caaaaa:
Papadie sa-ti traiasca Pescarushu, sa fie sanatoasa si sa va aduca multe bucurii.
Irinel sa-ti traiasca Mariuca cea grasuta, sa va aduca multe bucurii si sa fie totul asa cum vreti voi.
Mamica Lucia bine ai venit in gasca.
Ama ma bucur sa aflu ca te-ai decis in final si ai gasit caruciorul mult visat.
Nu mai stiu cui si ce vroiam sa spun.
In legatura cu pompa de san, pe aici prin farmacii am vazut pompa tip seringa de la bebe d'or la care se ataseaza si tetina si se face biberon. Cat de buna e? Are cineva vreo idee? Pompa aia de la chicco cu 72 ron cum e? tip seringa sau cu para? pe aici la farmacii n-am vazut sau n-am cautat eu la farmacia care trebuia?
Hai va pup si inca o data sarbatori fericite.
aida_o spune:
Lucia,
Eu sunt o viitoare mamica de aprilie, si iti cunosc povestea cu sarcina din trecut. Am vazut ca ai mai postat o singura data un mesaj, cind erai cam prin sapt 30, si ma bucur ca acum te vad in mod oficial din nou printre gravidute, atit de aproape de nastere.
Felicitari pentru sarcina, si nastere usoara! 
Paste Fericit, fetelor!
40 fixxxx
Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)
marrycalu spune:
Lucia bun venit printre noi,foarte frumoase lucrurile lui bebe,camera,sa le stapaneasca sanatos.Sarcina si nastere usoara!
38
Robert
lucia_cs spune:
Va multumesc mult pentru primirea calduroasa. 
aida_o, felicitari si tie pentru sarcina si nastere usoara.
Sa vedem care naste prima. ![]()
marrycalu, mersi. M-am uitat la tine in album si cred ca avem carucioare aproape identice.
Impreuna cu sotul ti-am admirat burtica zambicioasa, foarte draguta ideea. ![]()
_
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59" target="_blank">
Sa nu-i uitam..
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati.
Apropiati-va de Dumnezeu, si El Se va apropia de voi.
Iacov 4:8