Copilasi de Mai - Iunie 2004 (73)
Raspunsuri - Pagina 9
mephala30 spune:
Bertha, si eu il mai alint folosind cuvantul 'grasunici, grasunel'. Si moare de ras.
Moama, da' ce vorbeste Darius...eu ma intreb cand va lega si Iustin 2 cuvinte, formand propozitii simple ![]()
Pupici
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Irinusha spune:
Salutari mamici si pupici la banditi!!!
Intrai sa ma dau si eu "rotunda" pe aici si dau de alte surprize frumoase ... dar sa incep cu "datu' mare" :)
Azi a facut Cris pentru prima data la olita!!!!! 
Sa nu radeti de mine, dar ptr. noi a fost o fapta mare. :) Am mai incercat noi, dar cu jumatate de inima si binenteles ca n-a iesit nimic. Azi, si odihnita ptr. ca nu a mai fost puiul meu matinal - adica s-a sculat pe la 8.45, ca altfel poate sa dea scularea si pe la 6.30 :( - mi-a tunat mie sa-l pun imediat pe olita, ne-am uitat la televizor, am stat langa el si l-am tinut mai mult in brate ... a aparut si tata-su cu o carticica cumparata special ptr. marele evenimet (Cum facem la olita :)) ... si am stat asa cam 15 min.... eu am disparut si la baie lasandu-l pe tati cu Cris ... si cand ne-am uitat, facuse pipi!!! Binenteles ca a urmat laudatul, mami a si bocit putin ... si acum ne dam mari! :) Acum sper sa ne tinem de obiceiul asta bun si sa nu m-oi fi dat de pomana mare :)
Fetelor, saru-mana de primirea buna si de vorbele voastre de incurajare! Sunteti ca intotdeauna cele mai dulci! 

Irinel, felicitari ptr. Maria!!!! Sa va traiasca printesa cumintica, frumoasa - am vazut pozele si mai vreau! - si mancacioasa!!!! Sa fie sanatoasa tun si sa va aduca tot asa de multe bucurii ca Danut!!! Iar Danut sa fie un frate bun, s-o apere la nevoie ... ca na, doar asa o sa poata si el flirta cu prietenele Mariutei :))
Ce mai face Danut? Sper sa fie bine acum!!! Si mi-a placut tare mult barza din fata casei!!! Misto idee! :)
Carmen si Iulia, felicitari ptr. burtica nr. 2 (eu acu' vazui), sarcina usoara si nastere si mai usoara!!!!
Carmen, eu una imi doresc doi baieti ... asa ca eu deja te invidiez. Lasa mamica, ca asa se pot juca si mai frumos copilasii!
Dana, esti o dulce, mamica eroina!!! Sa stii ca de cand a aparut Cris in viata noastra stiu ce-i important si ce nu ... Doamne ajuta pot spune ca avem tot ce ne trebuie, sanatate, o familie unita si multa dragost in jur :) DAr na, stresul nu l-am putut inlatura si nici ce a urmat dupa toata chestia ... dar cum mai spuneam, deja suntem pe calea cea buna ... si plini de speranta :)
Tinem pumnii sa iasa testul de peste 3 luni mai bun ... tu ca mamica sigur stii mai bine. Si daca e sa fie, asta sa fie paguba si sa fie Stefa bine in continuare! Doamne ajuta!!! Aparatele auditive noi sunt asa de mititele si finute, ca nici nu se vad!! Capul sus, o sa fie totul bine!!! Multi pupici victoriosului mic!!!
Cris, frumoase cuvinte ... mi-au mers la inima ... si le-am furat si eu! :)
Nally, mama, ce mai vorbeste Sebi. Sa-ti traiasca si sa se faca mare, sanatos si la punga gros! Asta ca un "la multi ani!" intarziat!!! Si face noaptea la olita ... m-ai dat gata!!!! Dar zic si eu asa: "al tau e si mai mare!"
Am fost tare, asa-i? ;)
Bertha, mortal Darius!!! :) Pupici smecherului mic!!!
Vad ca unii copilasi vorbesc la greu, unii mai putin ... dar fiecare cu ritmul lui ... si pana la urma or sa vorbeasca toti. Am vorbit cu cateva mamici cu copii vorbareti, care regretau momentele "tacerii" ... eu ce sa mai spun, ca fi-miu nu prea spune multe, dar in schimb ma pune pe mine sa vorbesc. Ne uitam pe carticele lui mult iubite (dragoste mare pe capul lui) si pana nu spun cum se numesc lucrurile aratate de el nu ma lasa ... incepe usor: "mama!", mai tare "mami!"" dupa care urla "mai, mama, mai!" si trage de mine sau ma ciupeste ... daca spun ceva gresit nu ma lasa pana nu ma corectez, daca nu, se lasa cu lacrimi! E teroare ... deci tot nu-i liniste, ca trebuie sa vorbesc eu :) Cum mai spuneam, nu are multe cuvinte, dar stie sa formeze propozitii (daca se poate numi asa), adica prima feliuta de salam "e cah" :) Ei, ce stiti voi! ;)
Pot sa va pun si eu o intrebare? Cati copii se mai trezesc noaptea sa pape/bea laptic? Sa nu-mi spuneti ca suntem singurii ca o sa ma pitesc aici de rusine! 
Gata, ca m-am intins prea mult!!! Va pupic pe toate in parte si mai ales pe banditii mici! Am pus si eu cateva poze aici.
Irinusha &
Cris (03.05.04)
Nally spune:
Irinush ce mare a crescut Crisuuu
!!! Prima am dat sa vad pozele ca nu il mai stiam pe mandrul tau, pui drag!
Felicitari pentru olita!!!
Incet incet se invata sa faca la olita! 

Si noi mai papam un bibe in timpul noptii!
Asea ca nu sunteti singurii! Incerc de ceva vreme sa il bag pe ceai noaptea ca am vazut ca are tendinta sa nu se mai trezeasca asa des dupa asa ceva! Nu e la fel de bun ca "apti" ![]()
Carmen ce frumos e Iustin! Bucatica rupta din mami! 
Si bucalat scump tareee!
Ce gropite fece in obrajori numa sa le pupi bune!

Bertha cand vrei sa incepi serviciul? Nu mai stai pana in toamna? 
Diana am vazut si burtica ta!
Ce frumoase sunteti!
Abia astept sa ma laud si eu cu o burtica! Cine stie cand? ![]()
Pupilai la toti cupiii si mamicile frumoase!
Nally
si
Sebastian (14.04.2004)
Sebi la 1 An! 
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!* ![]()
mephala30 spune:
Irinusha, Nally, multumesc de aprecieri. 
Raspund la intrebarea Irinushei: noi am renuntat de la 1 an jumate la bibe din timpul noptii. Nu ma asteptam sa fie asa de usor. Acum bem laptic cu bibe de 2 ori:la somnul de pranz si inainte de culcare, seara.
Am vazut si pozicile cu Cris. E un scump!
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Iaca mai intru si eu pe aici si mai spun cateva cuvinte. In primul rand, am aprecieri de facut la adresa catorva minunatii (Iustin - wow, ce frumusel este si ce gasut!; Lia - o adevarata domnisoara!; Cris - dulce, dulce, dulce). Atat de multi copilasi frumosi sunt aici, incat nici nu mai stiu pe care sa-l laud mai intai.
In al doilea rand, multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase. Eu nu am prea multe noutati. Maine mergem la doctor
si sper ca vom auzi inimioara lui bebe
.
Irinusha, ca sa raspund la intrebarea ta, Tommy nu s-a mai trezit de foarte mult timp sa bea lapte in timpul noptii. In curand cred ca vom renunta la biberon definitiv, caci la gradinita nu i se da biberon (bea din canita).
tuturor.
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si bebe mic 10+
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
Irinel spune:
Am mai pus pozici la albumul "Maria 2-5 zile". Incerc sa revin, e greu cu o mana... :-)
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si
Maria (20 Aprilie 2006)
Bebe Beca spune:
La multi ani, Adelina!
Irinel, tare dragalasi sunt ei doi, cum sta piticul sa vada ce face Maria la sanul mamei...
Iulia, succes la echograf!
Numai copii frumosi pe la noi...
Noi am fost azi si am vazut niste gradinite... In afara de doua, toate mi s-au parut dezastru. Iar cele care mi-au placut costa de te-ndoaie!
Asa ca ne gandim sa angajam o domnisoara care sa aiba ceva studii pedagogice, domnisoara care, impreuna cu mama mea, sa aiba grija de Rebeca si de Thea (verisoara ei). Vreau un om care sa o invete cantece, sa modeleze plastilina, sa picteze, lucruri pe care le-ar invata la gradinita.
Noi vineri dimineata plecam in Bulgaria, pana luni.
Maine nu stiu daca mai apuc sa intru, asa ca va pupam de pe acum!
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
mammy2706 spune:
Irinusha felicitari pt prima "reusita" si la mai multe! Nici noi nu facem inca dar tot asa, au mai fost cand si cand realizari... Andrei insa se incapataneaza sa mai poarte chiloteii (probabil sa atarne mai mult la cantar) ca dupa cate vad cred ca e cel mai slabutz de pe aici: abia vreo 13kg si astea cu indulgenta. I-am luat hainute pe care scrie 1 an jumate- 2 si inca ii sunt mari 
Si nici nu mai bea lapte noaptea de foarte mult timp. De la 8 luni nu se mai trezeste deloc pt nici-un motiv (si recunosc ca din egoism imi cam place questia asta).
Cristina, mamica lui Andrei 
Andrei<1an ,>1an
la un an jumate
made in UK
mammy2706 spune:
Incerc sa intru in ritm cu voi si pt inceput ma uit cat de mari au crescut copilasii vostrii: Justin (leit mami lui si ce gropite dulci are!!), Cris - iepurasul, Darius, Lia. Pe Ana madutzei am vazut-o ieri - o papusica plina de carlionti.
Sa va traiasca! - mari, frumosi si mai ales sanatosi.
Cristina, mamica lui Andrei 
Andrei<1an ,>1an
la un an jumate
made in UK
tnicoleta spune:
'neata fetele
LA MULTI ANI! Adelina
LA MULTI ANI! Delia
Io citesc, citesc despre voi si ma uit la poze. Uoa, avem niste copilasi frumosi foc Iustin, Cris, Lia, Danut cu Maria. Sa-mi
mami de dragalasi. Da mie mie dor de Bia. Abia astept ziua de sambata sa merg sa o iau acasa.
Irinusha Si Bia mai cere din cand in cand "aptele" peste noapte. Asta in cazul cand nu-l papa seara.
Mammy cum sa fie slabut Andrei cu 13 kg? Pai Bia abia are 11,5 cu ambalaj cu tot.
Iulia Tinem pumnii sa fie totul bine cu bb.
Ioana Drum bun.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete