Copilasi de Mai - Iunie 2004 (73)
Raspunsuri - Pagina 8
bertha spune:

Uite ca mai apuc si eu sa intru, dupa multe zile. Abia reusi sa recuperez cele 3 zile pierdute.
Monet, am vazut pozele, chiar ca Lia e superba, sa creasca mare si sanatoasa frumoasa mamei.
Mephala, mamaaaaaaaaa ce mocuta de hot are Iustin!!!!!

Fac pariu ca e un smecher mare de tot! Nu stiu de ce toti copiii nostri par mai mari parca decat sunt. Cate kg are Iustin? Pare f voinic.
Carmenbr, mai povesteste-ne despre Eric, nu fi zgarcita!
De Grate mai stii ceva?
Nally, cam asa si la noi noaptea, mai putin partea cu pipi.
Pe-o parte e bine, ca dorm mai mult, da' daca ma gandesc mai bine...
... Darius n-are nici o intentie sa spuna noaptea ca face pipi, presteaza in pampers la greu.
N-am mai apucat sa va povestesc ca am fost vineri la biserica, sa treaca Darius pe sub masa. Eu ii spusesem ca o sa-l impartaseasca tata-popa, dar parintele nu era acolo si ne-a spus o doamna sa venim sambata dimineata. Cand a auzit, a inceput sa strige ca nebunu' "tata-popaaaaa, tata-popaaaaaaaa", doar-doar o aparea
. Imi era cam jena, dar am observat ca lumea se uita cu simpatie la noi. Apoi a pupat toate icoanele ("anca"), iar cand a vazut icoana "Maica Domnului cu Pruncul", i s-a parut ca ar fi cumnata-mea si a inceput s-o strige.
Sambata dimineata am fost iarasi, l-am impartasit, dar nu i-a placut deloc vinul, s-a strambat saracul, parac i-as fi stors lamaia in gura. S-a consolat pupand iar toate icoanele. de atuci, sora-mea ii zice numai Iordanescu (prietenii stiu de ce
).
Va pup!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
acris spune:
HRISTOS A INVIAT !!!!!
Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare!
LA MULTI ANI LIA !!!!!
Monet, sa-ti traiasca printzesa, sa te bucuri de ea !!!
Cristina si Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze
boneca30 spune:
ADEVARAT A INVIAT!
LA MULTI ANI LIA

LA MULTI ANI STEFAN

IRINEL sa-ti traiasca printesa sa va bucurati de ea e dulcik foc !! si tu se vede in poze cum radiezi de mandrie si fericire felicitari!
La noi pastele a trecut ff frumos ieri ,ne-am plimbat toata ziua,si ne-am intalnit si cu iepurasul prin magazine am vrut sa mergem si la gradina zoologica dar era inchis
,au si animalele liber si in japonia chiar inceput de saptamana![]()
,am pus poze de ieri !!!
multi la toti pitici!!!
Roxy si Viki
http://br.pg.photos.yahooo.com/ph//my_photos
alus spune:
Hello
La noi nimic interesant, Julia ca intodeauna face nebuni. Astazi am fost sai cumpar ghetute din nou.Astazi am sunat la spitalul unde am nascut sa ma inscriu la doctor ptr. controlul de rutina, mam inscris dar stiti cand, nu o sa vina sa credeti, ca nici mie nu mia venit, mau inscris dabea pe 23 ianuarie 2007. Va inchipuiti. Am spus sotului ca ar trebui pana prin noiembrie decembrie sa nu ne apucam de bebe, sa fiu cam in luna a doua cand ma voi duce la control. Noi vrem ca bebe sa fie in burtica cam in august septembrie.Plus ca doctora mea nu mai lucreaza in spital. M-am inscris la alta. In fine, va trebui sa merg la alt doctor si sa platesc vizita, asa va fi mai repede.Asta este viata.
A am uitata sa va spun ceva care ma dat din nou gata. Julia jese singura din patut
, nu conteaza ca a fost intors patutul ca sa nu scoata barele, iese peste ele
, ieri nea aratat cum face asta.Asa ca acum ne este frica sa nu cada din patut, este el lipit de patul nostru, dar niciodata nu se stie.
Ma scuzati ca nu va scriu la fiecare in parte, poate maine o sa am mai mult timp, acum ma duc sa calc pana doarme 
Pupici la bb vostri.
mica futbolista :-))
Alus
+ Julia
Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
mephala30 spune:
Bertha, l-ai 'citit' bine pe Iustin. E un smecher mare.
Ma intrebai cate kg. are; de vreo 3 luni stagneaza la 17 kile, plus-minus 200 de grame.
...
m-a amuzat tare faza cu tata-popa. Tare nostimi sunt!
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Laurina spune:
Salutare fetelor!
Hristos a inviat! Adevarat a inviat!
LIA, LA MULTI ANI, SA FII SANATOASA!!!
LA MULTI ANI STEFAN!!!
Mona, este o frumoasa Lia si s-a facut mare!!! Iertare pentru intarziere, dar acasa nu se mai poate deschide calculatorul, la aranjat minunea:). Mi-au placut mult pozele, sper sa apuci sa-ti faci timp sa ne povestesti despre printesele tale!
Carmen, baietel!, felicitari sa fie sanatos, bucurie mare pentru sot si Iustin!, dar sunt sigura ca si pentru tine.
Iulia, felicitari, sarcina usoara, ce bine ca lui Tommy ii place mult la gradinita. Foarte frumos ai descris hotararea voastra greu si usor!
Danaa, sper sa fie bine in continuare sa se rezolve problemele. Cred ca sunt scumpi foc asa cum se joaca ei impreuna cu trenuletele si nu numai, iti umplu viata de fericire. Te admir pentru taria si optimismul tau
Irinel, luminezi toata, este deajuns sa te priveasca omul sa vada ce fericita esti!
Cami, se pare ca marti este ziua ta norocoasa, tinem pumnii sa fie totul in ordine si sa te acomodezi repede. Sper sa mai ai timp de noi:). Si la noi a fost bataie cu oua, ia cate doua si le ciocneste pana nu ramane nimic din coaja si spune pac, uraaa, pac!
Am petrecut si noi frumos, iar Mihnea a fost o comoara, am avut timp sa stau numai cu el si toata atentia numai si numai a lui deci nu a mai facut nazuri la nimic. Ieri pe nepusa masa am plecat la munte, toti prietenii nostri au bebelusi micuti si nu ne prea potrivim la programul de somn, asa ca ne-am suit in masina si hai... . A fost foarte frumos, a fost si soare, a mai si plouat dar noua ne-a placut tare mult. La intoarcere ne-am oprit in Targoviste, unde era sarbatorit pastele foarte frumos in parc. Erau oite si capre aduse acolo, iar Mihnea le-a dat sa manance iarba si era foarte incantat , mai ales cand mai intindea manuta si le apuca la smotocit un pic:), apoi le mangaia, iar le dadea iarba sa pape si radea de nu mai putea. Cris m-am gandit la tine, am si vazut cateva fetite dulcele foc si ma tot uitam poate va recunosc:).
Fetelor observ ca se inmultesc mamicile cu burtici, bravo pentru hotarare!, ca tare ma puneti pe ganduri...
Multi pupici
Irinel spune:
Monet ce frumusete mica ai!!! Si Maya vine si ea in forta... Sa va traiasca, sa fie sanatoase!
Mephala ai o minune de baiat, ochii aia ma innebunesc, da stiu de unde-i are, e copia ta fidela. Vrem si poze cu burtica ta, se poate?
Bertha, asa am ras... mortal Darius.
Laurina, sa stii ca e minunat, eu in locul tau n-as sta prea mult pe ganduri...:-)
Nally tu tot vrednicuta. ASa e , m-ai bunghit, sunt tare fericita, multumesc lui Dumnezeu, si nu inteleg ce am facut de merit asa o mare fericire. Am doua minuni scumpe. Danut n-a fost prea fericit de venirea surioarei, adica i-a zambit frumos, s-a amuzat de ea, da pe urma a fost nemultumit ca mami si tati o tin in brate, acolo unde e locul lui de drept. A avut cateva zile cam grele, a fost capos cat cuprinde. Am incercat sa ne jucam mai mult cu el, sa ii spunem ca il iubim, ieri parca a fost mai bine si azi-dimineata. Sper sa se obisnuiasca, vreau sa fie fericit.
Alus bine ai revenit
Boneca sanatate multa puiutei. Multumim mult.
Carmenbr, asa e, ai avut dreptate!!! E fetita...:-) si dulceeeeeee... Incerc sa te sun asta-seara. La ce ora ajungi tu de la serviciu? ca stiu ca e alta ora la voi.
Dupa cum observati m-am intins, puiuta mea doarme manca-o-ar mama. E un pui bun si cred ca si eu sunt mai putin stresata decat prima data, a venit si lapticul... Va pup dulce
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si
Maria (20 Aprilie 2006)
DianaR spune:
Ioi, ca v-ati pus pe scris, nu gluma! Am fost plecati 2 zile la Timisoara si acum am de recuperat!
Carmen, un frumos si jumatate Iustin! Copia ta fidela, deci are de unde sa ia frumusetea!
Monet, sa-ti traiasca Lia, La multi ani fericiti si surioara ei alaturti de ea! Lia e o frumosa si jumatate! (numa copii frumosi avem pe aici!)![]()
Irinel, se vede ca esti mai relaxata acum , se vede din mesajele tale! Maria e o dulceata mica! Si zici ca Danut n-a fost prea fericit, of asa ma gandesc ca v-a reactiona si Vladut...
Las ca se dau ei pe brazda...
Am fost cu Vladut la inviere, l-am pus in caruciorul viitoarei lui surioare, a stat cuminte de numa, si-a baut lapticul si a adormit fara nici o interventie din partea noastra... Adevarul e ca acum are o perioada cand ii place la nebunie sa stea in carucior... Orice carucior...
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (35+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
mephala30 spune:
Diana, Irinel, multumesc pentru gandurile voastre bune. 
Diana, observ ca si Iustin traverseaza o perioada in care prefera carutul. De fapt, el este si mai lenes, asa incat caruciorul are prioritate. Incerc sa-l las si pe jos, dar tare greu ma descurc cu el. Se opreste in special la tonetele cu jucarii (n-am cum sa le evit) si nu pleaca pana nu-i cumpar cate o masina. Altfel, am scandal mare.
Vladut ce mai face?
Irinel, cu pozele e mai greu....recunosc ca am facut poze dar nu sunt multumita de cum arat, asa ca le-am sters pe toate. Ma impac tare greu cu faptul ca-s grasa si voi fi si mai si.
Daca 'prind' o poza cu burtica, care sa-mi placa cat de cat, v-o arat si voua.
Gata, m-am intins...nu de alta dar tre' sa iesim, am de facut cumparaturi si de dat cu var (mi-am schimbat usa).
Pupici la toate fetele si la toti copilasii!
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
bertha spune:
Mephala, Diana, va inteleg ca preferati caruciorul. Ultimul lucru pe care si-l doreste o mamica
e sa care in brate un neastamparat. Mephala, wow, chiar voinic Iustin, auzi 17 kg, si eu ma plangeam de Darius ca e greu la cele aproape 15. Tare frumos grasunelul mamei!
Sa nu te superi pt apelativul "grasunel", e in sensul frumos.
Irinel, lasa ca usor-usor se da si Danut pe brazda si o sa prinda mare drag de micuta. Bine ca a venit lapticul, cred ca mancacioasa mica e f incantata.
Alus, cu putin efort poti naste pana la programare.
Exagerez, dar cred ca ar fi bine sa-ti cauti un medic nou.
Ieri au venit viitotii fini pe la noi si i-au adus lui Darius un joc de biliard. E f incantat, tot baga la bilute, dar fara tac, evident, cu degetelele, le baga, le scoate, isi tot face de lucru cu ele. Soacra-mea incearca sa-l pregateasca, spunandu-i ca mai e putin si trebuie sa ma duc la serv, dar el protesteaza mereu, spunand pe limba lui "la serv nu, acasa cu Darius".
Imi amintesc de fetita unei colege care se trezea in fiecare dimineata si plangea, zicand ca mamele nu trebuie sa plece la serv, trebuie sa stea acasa cu copiii.
Mi se rupe sufletul cand ma gandesc ce putin mai e.
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze