Copilasi de Mai - Iunie 2004 (73)
Raspunsuri - Pagina 7
tnicoleta spune:
Irinel am vazut pozele cu Maria. Sa-ti traiasca e tare frumusica.
Noi acum ne-am intors de la tara, am lasat-o pe Bia acolo cu mamaie, tataie si trupa de pitici. Cand am plecat i-am spus ca eu si tati mergem la servivi ca sa avem bani sa ii luam ciocolata si jucarele. A inteles mititica si nu a plans da imi venea mie sa plang.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
mephala30 spune:
La multi ani Lia! 
La multi ani Stefan! 
Irinel, frumusica printesa ta! 
Dana, mersi de 'incurajari'. Pupici pentru Stefan!
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
ralu spune:
HRISTOS A INVIAT!!!!! SANATATE MULTA LA TOATA LUMEA!
Irinel-felicitari si multa sanatate Mariei , iar tie iti doresc refacere rapida! Am vazut pozele...Maria este o frumoasa, la fel ca si mamica ea!!! Va pupam pe amandoua si un pupic si pentru Danut!!!
Va pup!!
Bebe Beca spune:
La multi ani, Lia!
Sa cresti mare si sanatoasa, alaturi de surioara si de parinti!
Irinel, inca o data bine ati venit acasa! Asteptam si mai multe poze, cat mai multe, cu pitica scumpa...
Dana, eu am lucrat tot timpul, de cand am nascut, neoficial. Si peste tot mergeam cu Rebecutza.
Azi am fost la parintii lui Andrei, la curte. Am stat toata ziua la aer, fetita s-a distrat de minune!
Acum ne pregatim de somn. Noapte buna!
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
pd spune:
La multi ani Lia!
La multi ani Stefan!
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya
vanessa ionescu spune:
La multi ani Lia!
La multi ani Stefan!
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
Nally spune:
La multi ani Lia !!
La multi ani Stefan!! 
Cu intarziere La multi ani Amalia !
La multi ani Iustin !!!
Sa cresteti mari si frumosi! 
Irinel am vazut printesa mica!
Abia astept poze noi cu ea si cu Daniel!
Esti asa de fericita ... cand am vazut pozele mi-am dorit sa fiu si eu asa ca tine!!
Se vede pana aici la Gaesti (unde sunt acum) fericirea pe fata ta!
Sa va traiasca copiii frumosi si sanatosi!

Monet chiar azi am vazut pozele cu Lia fara sa realizez ca e ziua ei pe moment! Mi le-a aratat Coco ... iti transmite sanatate si multi pupici la fete! Nush ce ne-a veit azi sa ne uitam la poze...
... da' acum am realizat ca in subconstient era inregistrata ziua Liei! 
Maine plecam si noi acasica la noi!
Sebi si-a format alt program aici... la 7 in picioare, la 1 e rupt de obo ... doarme pana la 3-4 si pica iar la 9 lat in sforaituri!
doarme dus toata noaptea cu pauza eventual de pipi " mamiiii pipiiii" Eu : "fa in pampers!" ma sta un pic " mamiiii pipiiiiiiiiii"
dat jos baiatul despachetat pampers tintit olita pe intuneric.... de mami adormita...
impachetat pampers si copil in pijama urcat copil in pat de o aripa si culcat la foc automat la unison!!
Eventual mai aud in 5 minute " mamiii... aptiiiiii"
no cam asa se desfasoara si o noapte la noi! ca ziua e toata numai joaca si alergatura! A reusit si aici sa isi insemneze nasul si fruntea! Asta alergand in zig-zag prin curta cu capul in piept si a ametit si buf! Facut cunostinta cu aleea!
eee si da-i "naaaa- naaaa" la locul unde facut buba baiatul de mama focului de zici ca e viu saracu!
si venit la mami sa pupe buba sa traca ca prin farmec dupa ce e atinsa de buzele vrajitoarei cea buna (mami
)... eee si uite asa crestem mari si voiosi ... destepti si frumosi
Va pup! 
Hristos a inviat! Adevarat a inviat! 
Nally
si
Sebastian (14.04.2004)
Sebi la 1 An! 
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!* ![]()
Carmenbr spune:
[size=4]LA MULTI ANI LIA!!!
LA MULTI ANI STEFAN!!![/size=4]
Sa fiti sanatosi si sa aduceti numai zambet si fericire parintilor si fratilor vostri!
Irinelule, am castigat pariul. E fata! Frumoasa FOC!
P.S. Nally, vezi de ce iti duceam eu dorul? Ca esti tare haioasa! Noroc ca Cius a mai "copiat" ceva de la tine!![]()
Acum o astept si pe Irinusha ca si cum povestea ea imi placea.
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Ericutzul meu bebelus
Am un anisor deja!
monet spune:
multumim de urari nu pot scrie mai mult, ca lia-i in fata tastat2urii. mnknkj poze, aici, asteptati sa se deruleze cele 12 (cred) pozici de pe tot anul.
http://www.seansimon.com/home.htm
cu drag va imbratisez. la multi ani, stefan, justin si amalia!!
mona,
lia (24.04.2004) si
maya (28.10.2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
mephala30 spune:
Monet, din ce in ce mai frumoasa Lia! 
Am pus si eu cateva poze cu Iustin aici
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin