Copilasi de Mai - Iunie 2004 (73)
Raspunsuri - Pagina 6
alus spune:
HRISTOS A INVIAT
Hello, noi astazi neam intors din vacanta,a fost frumos ca intodeauna, ca intodeauna am ajutato la treburi pe soacramea, sarmana nu prea poate singura. Credeam ca Julia va fugi de ea, dar nu, la inceput sa rusinat dar apoi se juca si se ducea la ea fara probleme. Am avut probleme cu ea in masina la dus si la intors. Nea vomat de doua ori , la intoarcere iam dat numai apa si asa a vomat. Am facut un mic experiment la intors care nu nea reusit. Nu iam mai dat de mancare in masina, dar si asa a vomat. Va trebui sa-i cumparam medicamente speciale si la drum ce sa facem. Am uitat cum se numeste aceasta problema in romaneste.
Cam atat pe la noi.
Pupici la toate.
mica futbolista :-))
Alus
+ Julia
Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
tnicoleta spune:
LA MULTI ANI! LIA
LA MULTI ANI! STEFAN
Sa cresteti mari si frumosi.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
anacami spune:
La multi ani Stefan! Sa cresti mare si sanatos!
La multi ani celor ce poarta numele Sf. Gheorghe!
Oare ce mai fac fetele din Japonia, Sandra si Eryka?
Irinel, am vazut cateva poze cu printesa ta! Este atat de micuta si de scumpa! Sa-ti traiasca, sa creasca sanatoasa si sa aiba numai bucurii si fericire!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
danaA spune:
La multi ani Lia!!! Sa cresti mare si sanatoasa!!!
Monet , sa-ti traiasac printesa si sa va aduca numai bucurii!!. sa va traiasca amandoi printesele!![]()
Fetelor nu-mi vine sa cred ca am inceput sa sarbatorim copilasii din aceasta grupa si ca implinesc deja 2 ani. Imi aduc aminte cum a dat Nally tonul cu nasterile si pe urma noi asteptam cu emotie venirea momentului pt noi.
hai ca ma apuca nostalgiile.
Anacami, au mai ramas oua rosii nesparte? Spune-mi si mie unde ai vazut poze cu maria al lui Irinel?
Stii ceva? Si eu voiam sa va intreb daca mai stiti ceva de Eryka. A mai dat vreun semn de viata?Se pare ca am fost pe aceiasi lungime de unda.
anacami spune:
La multi ani LIA!!! Monet, sa va traiasca si sa va aduca numai si numai bucurii!
Dana,chiar ca a fost telepatie! Pozele lui Irinel le-am vazut prin link-ul de la semnatura. Uite albumul (Irinel, sper sa nu te superi prea rau pe mine, poate ar fi trebuit sa le anunti tu...).
Dana, in legatura cu fructele-inca ii fac "maglavait" de bebe!Adica piure de tot felul de fructe (mar,portocala,banana,etc)+branzica.Ii place, desi mananaca foarte bine si fructe intregi.De fapt el mamanca zilnic foarte multe fructe,ceea ce ma bucura (ca sotul meu nu ar manca nici batut...).
Oua am mai ascuns sa ramana intregi.Am ciocnit cu el si in dimineata asta; am vrut sa mananc si eu din cele sparte, dar m-am trezit ca le-a pus pe toate la cos
!!!Ca doar nu mai sunt bune![]()
Acum ne bem "cafeaua" impreuna, eu cafea, el suc! ii place sa bem impreuna, cred ca trebuie sa-i cumpar serviciu complet
(bea in acelasi ritm cu mine, daca fac pauza mai mare imi zice "mami, bea cafa- si face gestul de soarbere)
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
alus spune:
LA MULTI ANI AMALIA SI JUSTIN (20 aprilie)

LA MULTI ANI LIA
, LA MULTI ANI STEFAN
sa cresteti mari si frumosi si sanatosi, sa aaduceti numai bucuri parintilor.
mica futbolista :-))
Alus
+ Julia
Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
laureta spune:
Hristos a Inviat!
La Multi Ani Lia!
Irinelu a nascuuuut felicitari sa iti traiasca Mariuca
.Ce bine e fetitza (stiam io
).Refacere rapida.Am vazut pozele e o dulce pitica si tu o frumoasa
Fetele am intrat numai un pic sa citesc despre Irinileu n am apucat sa citesc tot.Noi am ajuns cu bine,cam obositor drumul 18 ore.Dar a fost bine si Inisa s/a comportat impecabil.Venim la sfarsitul saptamani.Va pup pe toateeeee
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)

Irinel spune:
Fetele am pus cateva pozici (hihihi, Laureta, ma gandeam , cum oi fi stiut tu ca sunt puse pozele, ca doar ce le-am pus aseara si n-am apucat sa intru sa va spun). Sunt primele pozici si e murdarica de vrenix, nu se prea alege mare lucru, au spalat-o abia cand ne-au mutat la sectia de mamici cu bebici. O sa pun curand si cateva poze de acasa. Cand prind rand... Sunt tare fericita...
Va pup pe toate cu drag, o saptamana minunata va doresc
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)
cius22 spune:
LA MULTI ANI LIA![]
LA MULTI ANI STEFAN! 
SA CRESTETI MARI,SANATOSI SI FERICITI!
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!![]()
pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
Irinel spune:
La multi ani Lia!
La multi Ani Stefan!
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,