Copilasi de Mai - Iunie 2004 (73)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Buna mamicile mele dragi!
Am vrut sa pun un mesaj si aici aseara, da nu am mai putut, si asa s-a facut foarte tarziu iar Maria e la fel de mancacioasa ca frate-sau care mai trezea la jumate de ora sa ceara de mancare. Numai ca am luat-o langa mine in pat si am pacalit-o sa ma lase sa mai dorm cate o ora-doua pe ici pe colo. Da obosita sunt, si ma simt tare slabita. Oricum, ii multumesc lui Dumnezeu ca am scapat tare repede. la 8 dimineata aveam primele dureri serioase si la 5:42 bebe era afara. Cand am ajuns la spital aveam dilatatie 7 cm, pana mi-au facut tot felul de teste si a venit anestezistul am ajuns la 9 cm si am primit epidurala. Dureri au fost, ca la orice nastere, da ma bucur ca a mers repede si bine, am o ruptura nu foarte mare. Inca n-am pus poze, sper sa se invredniceasca sotiorul meu sa puna. Vad ca s-a animat atmosfera pe la noi pe aici.

Multumim din suflet de urari si pentru ca ati fost alaturi de noi cu sufletul, e minunat sa stii ca atatia oameni se gandesc cu drag si emotie la tine.

Paste fericit alaturi de familiile voastre, imi pare rau da nu am timp sa scriu mai mult, Maria tocmai scartaie ca vrea papa :-)

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

HRISTOS A INVIAT!!
Tnicoleta hai ca am inceput sa rad de una singura pe aici de faza cu Bia dulce foc!!
irinel bine ai venit acasa,cu printesa!inca o data felicitari si refacere rapida!!!
fetele nu am timp sa scriu la toate ,e deja 3:30,ma duc sa fac nani,am o intrebare,cum este cu batista ptr bebe,vreau si eu ptr viktoria,oare se poate sa cumpar direct de aici?
va pupic dulce! si pe bebei si mai dulce!!!

Roxy si Viki
http://br.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Paste fericit, cu liniste in suflete si in casa!

Iulia, felicitari si sarcina usoara!

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna fetele

Nu intru 3-4 zile si uite ce de vesti bune!

Irinel bun venit acasa cu Maria!!! Maria scumpa draga printesa bun venit pe lume! Sa fii sanatoasa si cuminte asa cum doreste mami si tati tau!

Irinusha mi-a fost dor de voi! Pupa pe Crisul scump din partea noastra! si va doresc tot binele din lume!

Monet si fetele tale frumoase foc! Ce mare a crescut Maya! De Lia ce sa mai zic scumpa foc!

Boneca bun revenit pe forum!

Carmen si Diana sarcini usoare in continuare si bebei cuminti! Si la toate burticile pe care nu le mai stiu acum la fel.. multa sanatate si sarcini usoare!

Dana multa sanatate lui Stefan! si voua parintilor la fel! Eu nu imi prea gasesc cuvintele cand am pe cineva cunoscut si drag in necaz... dar m-am gandit si v-am purtat in gundurile mele si m-am rugat ca totul sa fie bine!

Camelia uite aici www.reteteculinare.ro/forum/viewtopic.php?t=608&name=pasca_cu_branza&highlight=" target="_blank">pasca pe care am facut-o eu de pasti si care a avut o mare catare la baietii mei!

Cius friptura de miel eu o fac foarte simplu : spal bine carnea pana iese apa limpede, o impanez cu usturoi, pun delikat, busuioc si dafin ulei si apa cat sa fie la nivel cu carnea si bag la cuptor pana carnea devine frageda si a scazut apa la minim. Asta la foc potrivit catre mic! Si gata! Sa aveti pofta indiferent de modlaitatea de pregatire!

Noi suntem de marti la tara la bunica si nu am avut doi minuti sa intru pe net! Sebi e foarte incantat de curte si aer liber la discretie! Papa foarte bine de cand suntem aici si doarme la fel de bine! Si asta ma incanta foarte tare!

E 12 noaptea! HRISTOS A INVIAT!

Un paste fericit plin de liniste si fericire alaturi de cei dragi voua! Multa sanatate si numai impliniri alaturi de puii vostrii!

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

HRISTOS A INVIAT!

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

ADEVARAT a INVIAT!!!!!alaturi de cei dragi!!!!!!!!!!
Roxy si VIKI

http://br.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

HRISTOS A INVIAT!

Lumina in suflet, pace si multe bucurii alaturi de cei dragi.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Hristos a Inviat!!!

Fetelor va pup pe toate si multumesc pt cuvintele incurajatoare.

Pietricico, ce demult nu mai stiu nimic de voi. Din cate vad eu aici Ingrid va avea un fratior sau o surioara. Felicitarii si sa ai o sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos!!!

Nally, mi-=a fost dor de tine. Stiu ca te-ai gandit la noi si la Stefan. Si eu sunt la fel nu prea stiu ce sa zic si cum sa reactionez cand cineva drag mie are un necaz.Ce bine de voi ca sunteti la bunici la casa cu curte. Mi-e dor si mie sa merg la bunica.

Irinel, bine ai revenit!! Ma bucur din suflet ca totul este bine si a trecut cu bine. Asteptam poze cu Maria. Ce zice Danut de noul membru al familiei?

.Ioana se pare ca Rebeca este intr-adevar o fetita ascultatoare. Sunt tare draguti la varsta asta...de parca peste 5 ani n-or fi tot draguti.Eu sunt cam in urma cu stirile. Tu ai inceput serviciul?

Carmen, si eu mi-am dorit sa fie Stefan fetita. Asta pe la inceputul sarcinii ca pe urma nu m-a mai interesat. Dar acum nu l-as da pe 10 fete. Acum sa-ti spun ce bine o sa se joace amandoi baietii tai? Ai mei au inceput sa aiba aceleasi preocupari--adica sa le placa la amandoi trenurile. Si cand ii vad pe amandoi cum manuiesc trenurile lor imi sunt asa de dragi.Fetelor care aveti o fetita si un baiat , eu stiu ca sunt multe lucruri pozitive sa ai o fata si un baiat, dar acum tre sa spun numai cele intre 2 baieti ca eu de astia am si carmen se pare ca o sa aiba la fel

Maduta, am uitat sa spun multumesc de reteta. Cam asa fac si eu , poate cu cateva chestii dieferite, dar o sa fac si asa ca poate cine stie mananca. Azi l-am pacalit si a mancat ciorba de miel.. cu paine..dar a mancat.

Vanessa, suna tare bine si mai ales bun reteta de costite umplute. Poate ne-o dai si noi intr-o zi cand ai timp.

Fetelor va pup si Paste fericit!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

HRISTOS a inviat!
Multa lumina in casa si suflete!

P.S. a trebuit sa ascundem ouale rosii, ca altfel Sebastian le spargea pe toate

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Hristos a inviat!!!

Lumina fie cu voi!
Paste fericit alaturi de familiile voastre!

Si la noi ouale rosii se "sparg" de mobile...e o distractie pe cinste...plus ca iepurasul a fost darnic,a venit cu hainute si mai ales cu o jucarie mult visata...un avionas tare frumos cu care doarme chiar acum in manute...E foarte fericit ca are avionasul lui,ca si tati si Victor face "vuum-vuum" si il plimba prin aer...

Sper ca Iepurila a venit si la copilasii vostri dragi cu bunatati!
Va pup pe toate si pe puiutii dulci!Un pupic special Mariei-cea mai micuta DC-ista(vreau si io poooze)

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput