Copilasi de Mai - Iunie 2004 (73)
Raspunsuri - Pagina 4
madutza spune:
Buna dimineatza fetelor!
Iulia, bine ai revenit!!! si cu vesti minunate! Felicitari si sarcina usoara iti doresc! Wow ce baiat destept!!! E premiant cu coronitza, hehehe!
Carmen, inca un nazdravan in viatza ta! Dar mi se pare mie, sau nu esti prea incantata....?
Nicoleta, nazdravana de Bia! Ce i-a trecut ei prin cap!!!
Eu ma apuc sa fac pasca, e singura pregatire pe anul asta pt. ca mergem la nasi 3 zile. Am scapat de treaba, fac pasca si am luat mielul noi. Am o reteta de pasca!!! O nebunie, este fara coca!!! Numai bramnzica!
Madutza
si Mariuca
(17 Mai 2004)
anacami spune:
Buna!
Danaa, asa este; sunt lucruri mult mai importante pe lumea asta decat partea materiala.Din pacate, nu le apreciem cu adevarat decat atunci cand avem probleme; de abia atunci parca ma gandesc ca nu mai vreau nimic altceva decat sa se rezolve acestea. Eu de ex. mai vreau un copil, am implinit deja 31 ani, dar tot aman din cauza serviciului (in mare..).Imi doresc si acum pe al doilea, dar tot zic peste cateva luni,..peste cateva luni.Si uite asa, trece timpul si imi este din ce in ce mai greu!
Iulia, felicitari- ata pentru Thomas cel istet cat si pt. bb2! Sa fiti sanatosi si fericiti, sarcina usoara!
Madutza, da-mi te rog- repede,repede reteta de pasca! Vreau sa fac si eu; tocmai ma pregateam sa fac placinta de mere a la Nally si ma gandeam si la o placinta de branza-mai bine pasca
Simona,ce bine ca te ajuta Simona! Pupici lui Victoras, cred ca iti vine sa il papi tot cand vine sa te pupe!
Carmen,sa fiti sanatosi! Norocul lui Iustin, probabil ca un baietel va fi un partener de joaca mai bun pt. el.Iar daca o sa aiba aceeasi ochisori superbi ca ai lui, amandoi o sa faca mare prapad
printre fete!!
Nicoleta, 
.Smechera rau, ai grija ce spui sau ce faci de acum inainte!
Laurina, imi pare rau ca ati avut probleme!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
DianaR spune:
Irinelinca o data felicitari si Sarbatori fericite alaturi de familie. Dincolo la mamici ne-a anuntat ca e deja acasa cu Maria! 
Carmen, cred ca Luci e fericit sa aibe inca un baietel, stiu ca asta isi dorea
! Dar tu? Felicitari viitoare mamica de baietei!
Iulia, felicitari ptr. sarcina!
Ioana, la noi a fost simplu, ne-am dorit mult si al doilea copil, si cum oricum ma hotarasem sa stau acasa cu Vladut mi-am zis ca-i bun momentul... Pe mine nu ma incurca prea mult, numa bine nu ma apuc de lucru cateva luni si apoi iar o las moale, sunt oricum la inceputul rezidentiatului asa ca nu-i bai chiar daca mai uit cate ceva din ce am invatat, asta trebuie sa fac inca 4 ani dupa ce-mi reiau activitatea, sa invat...
Monetasa-i acusa imi faceti mie galerie...
Pupici... Ce mai faceti voi? Ce mai fac Maya si Lia, ce mai face Sean?
Fete dragi va pup pe toate si va urez Sarbatori fericite linistite alaturi de familiile voastre!
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (35+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
madutza spune:
Cami, din pacate am vazut prea tarziu mesajul tau.
Vezi ca este in cartea de bucate a forumului, pasca fara coca.
Madutza
si Mariuca
(17 Mai 2004)
vanessa ionescu spune:
Irinel, felicitari! Sa creasca mare si frumoasa si sanatoasa.
Carmen, felicitari pentru baietel. Stiu cum e cand ti-ai cam dori ca al doilea sa fie fetita si nu e.. Sa fie sanatos si tie multa putere ca e dezastru cu 2 baieti. Si crede-ma ca stiu foarte bine ce spun
La noi e cam gata tot. Cozonacul l-a facut soacra-mea ieri, pasca am cumparat-o. Ciorba e gata, friptura la fel. Am facut ca in fiecare an coaste umplute si sunt si alea aproape gata. Sunt o nebunie si noua ne plac tare mult. Drobul e gata si oualele sunt vopsite. Curatenia s-a terminat (nu a fost o adevarata curatenie de primavara adica, bucatarie e cam rasolita - nu am frecat faianta dar nu am avut chef). Dar acum se scoala baietii si intorc pe dos totul iar. Catalin aseara a luat o bucata de cozonac si a intins-o prin toata casa. erau firmituri peste tot. In rest, nimic nou. Stam acasa ca nu am avut stare sa plecam nicaieri. MAine o iau pe bunica-mea la noi la masa si gata. Luni mai vedem. Ar trebui sa mergem pe la tata dar mai vedem.
Va doresc un PAtse fericit, luminat si multa, multa sanatate si liniste. Hristos a Inviat!!
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
anacami spune:
SARBATORI FERICITE si din partea noastra!
Madutza, nici o problema- fac altadata ![]()
Si noi vom sta acasa zilele acestea- ceea ce mie imi place f. mult. Ma obosesc "deplasarile", iar in vizita o sa vina doar cumnatul si cumnata mea.
Marti voi incepe serviciul (Laureta, nu stiu cum s-a facut, dar pentru noul serviciu toate s-au intamplat cam martea-interviu 1, interviu2, inceperea propriu zisa a muncii); de fapt, pe pre-contract am trecut 24 aprilie, dar cum luni este sarbatoare legala, voi incepe cu o pauza, si mai voi prezenta acolo marti. Asta sa nu mai cobesc altadata ![]()
Irinel, astept poze cu printesa ta! Felicitari inca o data!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
mephala30 spune:
Va multumesc fetelor pentru felicitari. 
Ce sa zic acum, nu mi-ar fi displacut o fetitza, dar asta e. Tot eram eu cam indiferenta. 
Paste fericit alaturi de cei dragi!
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Bebe Beca spune:
Fete dragi, Paste fericit! Si spor la ciocnit oua rosii!
Irinel, bine ai venit acasa, cu micuta Maria. Cred ca veti petrece minunat in 4.
Dana, iti multumesc pentru intrebare. Rebeca este bine, ne uimeste in fiecare zi. Dupa 10 zile de despartire, revederea a fost minunata si, de atunci, o tinem numai in tandreturi. Ma ia in brate, ma pupa, vrea sa ne jucam numai impreuna... Este un copil cooperant, daca i se explica totul cu rabdare intelege si nu se incapataneaza sa faca numai ce vrea ea. Spre exemplu, intr-o zi i-am cumparat un balon umflat cu heliu. Eram in Carrefour. Din greseala i-a scapat balonul, noi nu l-am putut prinde la timp... Ma asteptam sa se isterizeze. A pus putin buzita, noua ni s-a rupt sufletul, i-am explicat ca balonul nu mai poate cobori de acolo si cine stie ce i-am mai spus si nu a plans deloc, a fost putin trista si gata.
Mergem impreuna la raionul cu jucarii, le testeaza, rade, ii spun ca trebuie sa plecam si ma urmeaza. Cumintica mea...
Mai rau stam la capitolul mancare si somn, dar, vorba ceea, suma viciilor trebuie sa fie constanta![]()
Ma bucur tare ca Stefa este mai bine, iar problema cu auzul trebuie sa se rezolve
Noi ne pregatim acum, tati a facut curat in casa, mami s-a rasfatat cu o baie, mancare mai slabut la noi... Maine "pecan" la parintii mei si luni vom merge impreuna cu prietenii nostri la parintii lui Andrei. Cam asta este planul. Sper sa fie frumos, mai ales pentru luni.
Va pupam si va dorim inca o data Paste fericit!
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
piatra lunii spune:
IRINEL, felicitari pt fetita Maria, sa fie sanatoasa si mancacioasa si sa aiba parte de tot binele din lume!
IULIA, sarcina usoara!
CARMEN, uite tu o sa ai 2 baieti si eu 2 fetite, mai incercam si pt no. 3 ?
Conteaza sa fie ei sanatosi, ca de iubit,ii iubesti la fel pe toti.
DANA, si eu m-am rugat pt voi,pt Stefan, si ma bucur tare ca e bine,sa dea Domnul sa nu mai aveti parte de probleme in veci.
Noi petrecem Pastele cu mama mea, care nu mai poate ca o vede pe nepoata ei, e indragostita de ea :) si nu-i vine sa creada cat a crescut din august,de cand n-a mai vazut-o. Si mi-a adus mama si drob pe avion, asa ceva nici nu-mi imaginam eu, ca o sa mananc de Paste :)
Paste fericit si linistit sa aveti!
(25) +