Copilasi de Mai - Iunie 2004 (73)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Maduta Am trecut si noi prin asta. Alergam dupa ea prin casa sa o imbrac si pe urma nu vroia sa plece de acasa. Acum cand nu vrea sa o imbrac cert manutele sau piciorusele si se distreaza de numa iar la plecat ii spuneam ca vrea casa sa faca nani si trebuie sa plecam ca altfel nu poate.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Irinel, felicitari pentru fetitza! sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii!

Irinusha, bine-ai revenit!
Imi pare rau sa aud ca ai avut probleme. Bine ca au trecut si ca sunteti sanatosi cu totii!

Diana, ce rau imi pare ca nu mai avem timp de vorba. Asta e.
pupici

Am venit si eu de la eco, totul e in parametri normali. Placenta e cam joasa, sper sa se ridice si sa nu-mi creeze probleme.
90% e baietel
Cam astea sunt ultimele noutati.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Wow! Maria...bine ai venit pe lume puisor! Sa fii sanatoasa,fericita si mamica asemenea!FELICITARI IRINEL!

Wow..Irinusha,Monet,Boneca...bine ati revenit!Se vede treaba ca Pastele asta ne "reuneste"...Ma bucur ca sunteti bine si copilasii la fel...

Fetelor,nu scriu la toata lumea ca mi-e frica sa nu se blocheze iar compul si sa nu apuc sa trimit mesajul(cred ca va trebui sa schimbam hard-diskul...Dan se zdrobeste tot sa salveze tot ce poate de pe asta)

Are cineva o reteta deosebita de friptura de miel? Nally? Madutza?...

Multumim de cuvintele frumoase si de incurajarile de a scrie...stati putin sa se rezolve cu comp-ul si voi fi din nou..."vorbareata"...
Copiii mei sunt amandoi cuminti...Roxi m-a ajutat la curatenie enorm...pot spune ca a facut chiar mai mult decat mine...toata treaba grea(spalat geamuri,faianta,lambriuri) a facut-o ea!!!!Eu,mai mult cu ordinea prin dulapuri,camara,debara.
Victor e un pui dulce si a inceput sa devina ...pupacios...de cate ori pleaca sau vine cineva,sare la pupat...iti vine sa-l mananci cum intinde botisorul...

oops..semne rele la comp...tre' sa inchid si sa trimit repede mesajul...Va puuuuuuuup pe toate cu mult drag! si la puiutii scumpi un pupic dulce!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Nu am mai intrat nici eu de o caruta de ani pe la voi, dar nu v-am uitat si va citesc regulat. Cu Irinel m-am mai intalnit la mamici aspirante.

Vreau sa va urez tuturor un Paste fericit, plin de lumina si caldura.

Sa va spun cate ceva despre Tommy al meu? A crescut, vorbeste mult, numara pana la 10 (in special in engleza, dar si in romana si franceza), cunoaste aproape toate literele... Merge cu mare placere la gradinita, unde si-a facut multi prieteni.

Acum il pregatim incet-incet pentru rolul de frate mai mare, caci in noiembrie va primi "cadou" un fratior sau o surioara.

Pupici tuturor.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si bebe mic 10+

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Buna fetelor, nu am mai trecut de mult pe aici iar astazi am vrut sa va urez la toate : Un Paste Fericit

Irinel, Felicitari pentru fetita! Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucuri impreuna cu Danut.

quote:
Sa va spun cate ceva despre Tommy al meu? A crescut, vorbeste mult, numara pana la 10 (in special in engleza, dar si in romana si franceza), cunoaste aproape toate literele... Merge cu mare placere la gradinita, unde si-a facut multi prieteni.

Iulia, Wow Tommy numara pana la 10 in trei limbi. Felicitari!
Alexandra inca nu a inceput sa vorbeasca bine. Cel mai bine spune
Chapeau - Palarie
Ham - cand vede un catel,
nu mai imi aduc aminte acum dar nu are un vocabular foarte mare.
Este si ea foarte incapatanata si dimineata a devenit un chin imbracatul. A inceput sa aiba preferinte la haine. Nu se imbraca totdeauna cu ce ii pregatesc eu. Asa ca o las sa aleaga, ca sa o pot imbraca. Ii place tare mult sa se joace afara in parc si plange intotdeauna cand trebuie sa mergem acasa.
In rest e sanatoasa si plina de enrgie.

Iulia, Carmen va doresc sarcina usoara in continuare.

Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Inca o fetitaaaa!!!!!! Felicitari, Irinel, sa aveti un copil sanatos si frumos, iar fratii sa se iubeasca nespus!

Iulia, sarcina usoara!

Irinusha, Claudia, Boneca, ce bine este sa mai auzim de voi!

Monet, cum va mai merge?

Madutza, faina reteta!

Diana, Carmen, Iulia, voi cum ati hotarat ca vreti sa mai aveti o minune in viata? Ca mie imi este tare greu sa iau o hotarare, ma gandesc la o multime de factori, de la cei spirituali pana la cei materiali...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Clau, multumesc pentru aprecieri. Nu vreau sa ma laud prea tare, dar Tommy este, intr-adevar, un baietel foarte inteligent. Sa stii insa, ca nici el nu a inceput de mult timp sa vorbeasca inteligibil. Nici cu mersul nu a fost precoce, dar, cand si-a dat drumul, a progresat rapid. Asa incat, fiecare copilas cu ritmul lui...

Bebe Beca, multumesc pentru urare. Cum am hotarat? Greu si usor in acelasi timp. Greu, pentru ca si la noi au fost factori materiali de luat in considerare, mai ales dupa ce a inceput Thomas gradinita (aici se plateste foarte, foarte mult pentru gradinita). Usor, deoarece stiam de la bun inceput ca Tommy nu va fi copil unic (cazurile de copii unici sunt foarte, foarte rare la noi in familie), vroiam sa fie apropiati in varsta, iar eu voi implini luna viitoare 30 de ani, deci nu am vrut sa mai aman mult.

tuturor.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si bebe mic 10+

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Iulia, felicitari si sa ai o sarcina usoara!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Woa, ce de fete noi (sau vechi) pe aici. Bine ati revenit.

Iulia Felicitari pentru bb doi, sarcina usoara.

Simona Mey, io ma speriasem am crezut ca are ceva probleme Victoras. Of, calculatoarele astea ne mananca zilele.

Clau Las-o mami pe Alexandra ca o sa vorbeasca si cand o va face o sa vi sa te plangi ca nu se mai opreste.

Sa va spun ce a facut bandita mea aseara. Am pus sa mancam ciorbica si eu dupa ce am mancat m-am ridicat sa mestec in felul doi pe aragaz ca nu era gata, Bia manca de zor la ea in castronel mai avea cam 4 linguri. Cand ma intorc de la aragaz imi arata Bia castonelul gol si zice "gata papa". Io fericita ca a mancat tot o laud si dau sa strang masa si vad la mine in farfurie ca mai era ciorba. Mey, imi zic io parca mancasem tot, da cand colo era ciorbica Biei care o pusese la mine in farfurie. Ii spus si sotului ce a facut, ca se ridicase si el de la masa si nu vazuse, si imi spune ca sa-mi fie rusine ca dau vine pe copil cand eu nu sunt in stare sa mananc tot.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Fetelor scuze ca nu am mai apucat sa intru aseara, dar am mers la biserica si m-am intors cam pe la 9 si pe urma am intrat in priza cu toate si nu am mai deschis calculatorul.

Maria, bine ai venit pe lume!!! Sa ai o viata frumoasa, sa fii sanatoasa si sa aduci numai bucurii parintilor si sa-l iubesti pe Danut!
Irinel, te pup si refacere rapida.

Laurina, nu am stiut de problemele pe care le ai cu Mihnea. Eu sper sa fie totul bine. Iti dau dreptate ca vrei niste analize mai amanuntite. Asa suntem noi mamicutele. mai grijulii.

Carmen, nu am stiut ca esti insarcinata!!!! Felicitari!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.

Iulia, sarcina usoara!!

Irinusha, imi pare rau sa aud ca ati avut probleme si ati fost stresati ca nu a mers magazinul, dar l-ati avut pe Crisuletul cu voi care sunt sigura ca v-a luminat zilele. Ce sa zic, nici noi nu suntem chiar pe roze in privinta joburilor. Sotul meu a terminat masterul si nu a apucat sa-si gaseasca de lucru si pe urma s-a imbolnavit Stefa si nici vorba de a-si mai cauta si acum iarasi a trecut la cautari, dar vreau sa nu mai facem din asta o problema pt ca sunt alte lucruri mult mai importante pe lumea asta. Nu le poti avea pe toate.O sa vina el si jobul la un moment dat. Va pup pe toti trei.

Ioana, ce mai face Rebeca?

Monet, voi ce mai faceti? Cum v-ati acomodat la noua locatie? Cum e la serviciu? Va place Florida? Fetele tale frumoase ce mai fac?

Deci ieri am fost cu Stefan la testul de auz si ce sa zic, nu a iesit prea bine. Se pare ca i-a fost afectat auzul de chemoterapie. Problema e ca nu aude unele sunete, nu ca nu aude daca i se vorbeste incet. Cu alte cuvinte, poti sa-i vorbesti in soapta sau sa auda cele mai mici zgomote, dar nu o sa auda anumite litere.Ei spun ca asta o sa-i afecteze vorbirea ca nu o sa pronunte cuvintele clar si asa cum trebuie. Prin urmare va trebui sa poarte aparate auditive si sa facem sedinte cu logoped. Dar toate astea se vor intampla poate petse 3 luni cand ii vor mai face un test sa vedem daca nu se schimba ceva si sa vedem mai multe amanunte.
Eu, va spun sincer, simt ca nu e asa rau precum spun ei,. Nu ca nu am incredere in testele lor sau teoriile si datele statistice, DAR CRED ca fiecare copil e diferit si fiecare reactioneaza diferit. Stefan e cu mine 24 din 24 de ore. Eu stiu ce poate si ce nu. Sunt unele sunete pe care el le aude sau le pronunta, chiar daca doctorita a zis ca foarte probabil sa nu le auda. Ca de exemplu zicea ca probabil nu o sa auda avionul daca suntem afara. Ei bine il aude si din casa. Alaltaieri statea la masa si manca si a auzit unul pe-afara si mi-a spus "ionu"--adica avionul. Asta e un exemplu. O sa vedem ce o sa mai fie peste 3 luni. Pe de alta parte ma gandesc ca asta sa fie singura problema de acum inainte si atunci o sa fie bine.
Va las acum si va pup pe toate.

Mergi la inceput