Copilasi de Mai - Iunie 2004 (73)
Raspunsuri - Pagina 2
pd spune:
Felicitari Irinel! Refacere rapida si mult laptic!
Bine ai venit pe lume Maria!
Irinusha, Lili si Boneca bine ati revenit!
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya
anacami spune:
cam cum se "potriveste" Sebastian in premergator.
Dupa cum il stiu, o sa il tina ceva timp...si deja mi-a raschetat degetele de la picioare de cateva ori
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
anacami spune:
Boneca, bine ati revenit si din partea noastra! Imi pare rau sa aud ca ati avut probleme!! Doamne,Doamne, a fost bolnavioara? Oricare ar fi fost, sper sa fi trecut si sa fiti bine!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
madutza spune:
Buna fete dragi!!
Felicitari Irinel! Sa iti traiasca Mariuca si sa iti aduca numai bucurii alaturi de Danutz! Mi-au dat lacrimile cand am citit si ma bucur ca ti s-a indeplinit dorinta sa ai o fetita, si inca ce grasanca!!!!
Acum sunt in timpul tabietului preferat: beut cafeaua si scris pe forum
. Fetelor, pe voi nu va apuca asa "ceva" ca tb s ava intoarceti la serviciu? Eu abia astept sa incep, dar tot ma apuca si nu stiu cum o sa ma obisnuiesc cu atata oboseala...Chiar ii spuneam sotului ca acum a fost ultima perioada lunga de odihna pana la pensie.
Cami, saracul Sebi cum sta in premergator. Si ii mai si place!!!! I-am aratat pozele si Anei si vroia sa vb cu el, ca e obisnuita sa mai vb pe messenger. Il striga perin casa "Sebi!!!"
Irinusha, ce ma bucur ca ai reven it pe forum! Chiar vroiam sa iti scris sa iti spun ca ieri am vazut o poza cu cel mai frumos iepuras
. Primavara asta (chiar daca inundata) sper sa va dea puteri sa treceti peste toate. Asa se intareste casnicia si orice shut in fund e un pas inainte
. Pupici!
Diana, hai ca tu esti la rand! Vad ca tu n-ai treaba, parca nici n-ai fi gravida. Ai avut o sarcina usoara, asa-i? Vlatutzo asteapta pe Timea? Or sa fie nascuti la diferenta foarte mica (ma refer la zilele lor de nastere)
Boneca, bine ai revenit! Pastele o sa fie cu siguranta in inima ta si asta e cel mai important! Pupici 
Dana, care sunt vestile dupa vizita la doctor?
Hai sa va scriu reteta de pui cu legume. De fapt nu e mare lucru....
Aveti nevoie de : 1 ceapa, 3-4 cartofi, 3-4 morcovi taiati mai mare sau niste morcovi d-aia la punga, intregi (noua ne plac tare mult,)1 punga de legume mexicane, pulpe pui (sau piept).
Se pun intr-o tava mai inalta ceapa taiata solzisori, morcovii taiati rondele mari (doar daca sunt d-aia cruzi) si cartofii cu apa si putin ulei. Dupa ce se fac pe jumate ceapa si morcovii se pun pulpele de pui, dupa ce in prealabil au fost sarate si condimentate cum va place voua. Se toarna un pic de ulei peste si se baga iar la cuptor. Cand sunt aproape gata se adauga si legumele mexicane congelate (dati pulpele la oparte, puneti legumele si apoi puneti pulpele peste) si le lasati pe toate in cuptro sa scada , sa nu fie in zeama. Pe parcursul gatirii mai adaugati apa in tava daca e nevoie, va dati voi seama. Cateodata fac doar cu ceapa, morcov, cartofi si fasole verde. Altadata pun si ardei gras, depinde ce am prin casa. Le puteti condimenta dupa cum doriti. Eu le mai pun si usturoi si marar la sfarsit. Ana e innebunita dupa ele. In farfurie puteti servi cu o lingura de smantana peste (in cazul in care nu au prea mult ulei). Pofta mare!
Madutza
si Mariuca
(17 Mai 2004)
acris spune:

BINE AI VENIT PE LUME MARIA !!!!
IRINEL, FELICITARI MAMICO. SA-TI TRAIASCA SI SA FIE SANATOASA !!!
Doamne, ce m-am emotionat !!!
Intru eu frumusel pe forum si ce vad...ca a nascut Irinel.
DianaR, tinem pumnii si tie !!!
Monet, draga mea, bine ai trecut pe la noi. Si eu vreau sa mai vad poze cu frumoasa ta familie.
Irinusha, bine ai revenit iubita !!! Mi-era dor si de tine. Pupici lu Crisulet .
Anacami, Sebi e tare haios in premergator. Lasa-l mami sa aiba si el masinutza ![]()
Si eu am patit cu Amalia la fel toamna trecuta. Am fost la niste prieteni a caror fetitza era in premergator si Amalia vroia si ea in el. Dar faza haioasa era ca fiind prea mic premergatorul (ca inaltime), Ami il apuca cu amandoua mainile, il ridica si mergea asa. Parca avea rochie cu crinolina ![]()

Cristina si Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze
boneca30 spune:
BINE AI VENIT MARIA SA CRESTI MARE SI SANATOASA
IRINEL felicitari,refacere rapida si mult laptic
Da ANACAMI slava domnului acum e spre bine cu brio VIKI ,dar credama ca nici azi nu inteleg de la ce si de ce asa in halul asta ,febra,rosu in gat,diaree,vomitat,si ajunsese intr-o faza ca 2 zile nu mai vroia nici sa bea nici sa mance absolut nimik,si cu toate astea analizele la singe,plamani au iesit fff bune,sincer am un mare semn de intrebare,chiar si doc s-a speriat de ea la reactiile care le-a avut si cand ne chemase so internam surpriza nu mai avea nik !si deja ma saturasem de dus la spital in fiecare zii sa luam antibioticele,adica retea noua in functie de ce avea,au mai fost si 2 vaccine intr-o luna si nu a avut reactii adverse !ciudat dar bine ca a trecut!

madutza cu siguranta iubita pastele este in inima mea si parca totusi mai lipsete ceva,bine ca luni are sotul liber si o sa profitam si noi un pic,vedem noi ce facem, nu mai planuim nimik!
acum va tuk dulcik pe toate si pe bebelini

un 

Roxy si Viki
http://br.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
tnicoleta spune:
Maduta Yamy ce mancarica buna. Sigur o sa fac si eu.
Anacami Mi se pare cunoscuta faza cu premergatorul. Si Bia se urca singurica in premergatorul lui Alex dar de vreo doua luni l-au desfiintat pt ca bb merge singurel.
Irinusha Cum sa nu te primim? Pai noi tot intrebam de tine pe aici.
lui Crisu. Si imi pare rau sa aud ca ati avut probele.
Boneca Imi pare rau si pentru voi ca ati avut probleme.
dulci lui Viki si sa speram ca nu vor mai fi probleme.
Paloma Tu cum te mai simti? Cristinica ce mai face?
Simona Ce probleme ati avut? S-a n-am citi eu bine? Si cu vorbitul la Victoras lasa ca o sa vina. Ai vazut ca te plangeai ca nu spune mama si acum te striga tot timpul.
Fetele io ieri cand am plecat de la servici a dat unul cu bicicleta peste mine. Pe moment nu m-a durut nimic da acu ma doare cotul, soldul si cucuiul din cap, cred ca mai am o julitura pe spate pe care n-am descoperit-o aseara la inventar.
Tot ieri i-am luat o rochita Cristinei, ca e ziua ei maine, si cand i-am aratat-o sotul Bia a sarit ca vrea si ea o rochita. Asa ca sunt buna de plata si tre sa iau fetii rochita. Da ieri nu am vazut nimic care sa imi placa pentru ea de asta nu i-am luat.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
madutza spune:
Nicoleta, chiar aseara am citit intr-o carte despre aniversarile fratilor. Si ca e bine sa ii iei si celuilalt un cadoutz mai mic, sa nu se simta neglijat...
Madutza
si Mariuca
(17 Mai 2004)
Laurina spune:
Salutare fetelor!
Irinel, sa-ti traiasca prinstesa, sa fie sanatoasa!!!!, refacere rapida si mult laptic!
MARIA BINE AI VENIT!!!!!!
Danaa, asteptam vesti de la voi cu analizele! Ma bucur cand citesc cum viata voastra intra in normal si ma rog sa fie totul bine in continuare. Pupici! Mihnea a avut probleme de mic cu burtica, in toamna la echo abdominala au vazut ca nu-i functioneaza bine colecistul, a tinut regim si un tratament naturist, care i-a facut foarte bine, dar eu as vrea un control mai amanuntit pentru ca a inceput din nou sa fie balonat si marait noaptea, desi mananca usor si mai de regim(la sfatul medicului).
Irinusha, ma gandeam ca nu se poate sa vina pastele si sa nu intrii pe la noi
. Imi pare rau ca nu a mers magazinul, dar acum te simt mai optimsta. Crisulet este un scump, auzi numai lunguiete
, stie el ce este bun.Asteptam mesajele tale pline de voiosie![]()
Cami
, ce scump este, cum sta cu piciorusele, dar tare-i place. Trebuie sa te feresti din calea lui se pare:)
Cius, ma bucur ca sunteti bine ca deja ne puneam intrebari!?
Boneca, imi pare rau pentru Viki, bine ca totul sa rezolvat. Sper sa puteti petrece frumos duminica si luni!!!
Madutza eu cand ma enervam, mereu spuneam ca ma duc la serviciu:), iar acum spun ce bine era acasa:)), mi-e dor de plimbarile de dimineata, de maraila ca nu vrea in casa, de prietenii lui Mihnea pe care ii mai vedem ocazional... Mmm, mi-ai mai dat o idee cu puiul tau si eu fac tot cam asa, dar fara legumele mexicane, o sa incerc si asa...
Nicoleta, mai ia controleaza-te tu!, ce nemernic!
, sper ca esti bine si sa nu-ti mai apara nici un cucui! Bine zis acum esti buna de plata, cauta rochita la fetita:)
Fetelor, eu ma uit pe pereti azi, pentru ca desi cate ceva ar mai fi de lucru, marea majoritatea a firmelor cu care lucrez sunt liberi azi si deci nu am ce face. Doar noi stam aici si noroc cu voi ca altfel iar aveam un meci cu sefa, care nu vrea sa ne dea drumul ca ea se plictiseste acasa?!?!!!
In rest ne pregatim de pasti, am cumparat hainute noi pentru Mihnunita si azi ma duc sa-i i-au si o 'bruuruma'(masinuta), ca in ultimul timp ii plac foarte mult, de unde pana acum nu le baga in seama. Daca oi mai gasi magazinul deschis cand plec de aici:(.
Va doresc sa va bucurati de sarbatoarea pastelui si numai bine!
Hristos a Inviat!
Multi pupici
madutza spune:
Fetele, Ana de doua zile nu vrea sa iasa afara, vrea "casasa" si oricum de cateva saptamani e o nebunie sa o imbrac, tot o joaca, chitzaiala, dat din picioare pe ea...
Madutza
si Mariuca
(17 Mai 2004)