Copilasi de Mai - Iunie 2004 (73)
Raspunsuri - Pagina 10
mammy2706 spune:
Nicoleta, pe mine nu ma supara greutatea - desi ii permite sa faca multe prostii. Poate mai mult ma enerveaza faptul ca nu vrea sa vorbeasca...dar trece si asta. Odata si odata tot va incepe.
bertha spune:
Salutare!
Nici nu stiu cu care sa incep!![]()
Irinel, vazut pozici, mamaaaaa ce copii frumosi, Danut pare incantat de surioara, sper ca a trecut peste "socul" initial. M-a uimit ce par mult si mare are Maria, Darius avea pe la 7-8 luni atata, el a fost in categoria cheliosilor.
Tu arati f bine! Bravo! Uitasem sa-ti spun ca are Maria niste buculite in care mi-as infige dintii cu mare placere!

Of, ce sadica sunt, da' e asa de frumoasa si grasuta ca mor de dragul ei!

Irinusha, vazut si Crisuletul, chiar ca a crescut si e mortal cu freza tunsa!
Sa stii ca si noi mai bem lapte noaptea, la mine conteaza ca de 2 luni nu mai bea decat un singur biberon, ca am inceput cu 3 )asta la 1 an si 4 luni)!
In toata viata lui (ce tare suna!
) au fost doar 4 nopti in care n-a baut nimic. Cam putin!![]()
Mephala,
, eu ce am scris acolo era traducerea! In gura nu a sunat asa: "mami ati nu, Dadaîn acoa da"! (mami la serv nu, acasa cu Darius). Eu am copilul cu cea mai grozava pasareasca din lume.
Rareori spune un cuvant care seamana cu cel adevarat.
Nally, pe 9 iunie trebuie sa merg la serv. E o decizie grea, dar, totusi, sotul va pleca in sept. la Buc, noi in ianuarie, probabil, e ceva timp si e greu dintr-o data fara 8 mil. E adevarat ca la serv. nu castig atat, dar nici stand acasa nu vin banii. Asta ar fi un motiv. Cel mai imp e ca vreau sa-l dezobisnuiesc putin pe Darius de mine, v-am spus ca a ajuns la faza in care doarme cu capul pe burta mea (imi ridica bluza sa simta pielea), si peste zi face ce face si vine si se mai cuibareste putin in bratele mele. E f rasfatat si mamos si nu e prea bine pt el.
Fetele care se plang de vorbit: si Darius a vorbit mai greut, dar acum ma innebuneste, pe cuvant, nu pot vorbi cu nimeni de el, de telefon ce sa zic, cand suna e dezastru, sta langa mine si vorbesteeee de nu aud nimic, trebuie sa ma intrerup f des sa-i dau diverse explicatii etc. Am citit undeva ceva de genul "pana la un an, parintii nu stiu cum sa-i determine pe copii sa mearga si sa vorbeasca. Apoi nu stiu cum sa-i faca sa taca si sa stea locului"
Cam in faza asta suntem noi.
Va pupam!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
tnicoleta spune:
Berta vad ca nu sunt singura mamica de copil lipicios. Nici eu nu mai scap de Bia cand sunt cu ea, cand stam in sufragerie tre sa fie calare pe mine, la bucatarie se agata de pantonii mei sau isi ia un scaun si il pune in asa fel ca sa se atinga de mine, iar la culcare trebuie sa ma tina de gat ![]()
Anacami cum e la noul servici. Ocupata cred de nu mai dai pe aici.
Cius ati reparat calculatorul?
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
alus spune:
Hello
Nicoleta, Berta- si Julia este lipicioasa, are atatea jucari, dar mama este jucaria cea mai placuta si iubita
, trebuie sa am grija de gesturile pe cale le fac ca ea le repeta. Sper sa fie doar trecator.
Irinel- tare frumoasa este Maria, ca si Danut, ai doi copii foarte frumosi, sati traiasca.
la amandoi.
Iulia aseptam vesti, cum a fost la doctor si daca ai vazut inimioara asa cum tiai dorit.
Irinusa- felicitari si va urez ca si de acum in colo sa faceti pipi la olita.
Eu nu stiu daca am sinceritate dar ma cam nelinisteste cat mananca Julia, daca ar putea ar manaca in continuare fara pauze, adevarul este ca nu este grasa dar si asa ma nelinisteste ca mananca prea mult. De pilda astazi de dimineata a mancat 3 feliute mici de paine, ca dupa acea mia furat mie felia si a terminat cu grisul. Dupa mine cam mult.
Pup la toate
mica futbolista :-))
Alus
+ Julia
Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
tnicoleta spune:
Alus Zi mersi ca mananca Julia nu ca Bia care are zile cand nu papa decat biberoanele de lapte 
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
Laurina spune:
Salutare fetelor!!!
Irinel, este o frumoasa foc Maria si atat de micuta (desi nu este la greutatea ei), iar Danut este un scump cum o cerceteaza:), S-a mai obisnuit cu noua postura de frate mai mare si protector?!
Irinusha si noi ne trezim noaptea, nu chiar mereu, dar nici nu renunta:). Am vazut si eu pozele, un dulce foc cu carlionti, dar si cu noul look:), si in nameti, si pupaciosi... . Bravoo pentru olita, si la noi numai cu carticele il tinem pe olita, de fapt ca sa spun tot adevarul eu stau pe o olita si el pe alta, daca nu ma asez eu nu se aseaza nici el pe bac bac(olita cu broscuta) si uite asa in fiecare dimineata si cateodata mai face si 'apa':) (pipi) si e tare mandru si se cerceteaza sa vada pe unde, ce si cum:))
Bertha, mare dreptate, chiar ca as vrea din cand in cand sa stea locului:). O sa fie greu la serviciu, dar asta e ai dreptate, trebuie si el sa se obisnuiasca fara tine si mai este destul pana va mutati. Mai si nu mai traduce pasareasca lui Darius!, vrem varianta originala, bine accept traducerea in paranteza, ca tare ma mai amuz
Nicoleta, hai ca nu mai este mult pana sambata si te duci la Bia sa vezi atunci chiar nu ti se mai da jos din brate.
Ioana, drum bun si distractie placuta!!!, aiaiai, de 1 mai la mare!
Eu ma pregatesc sufleteste pentru meci, imi fac socoteli cum sa strecor baia lui Mihnea intre reprize

Multi pupici
Bebe Beca spune:
Helloooo!
Suntem pe ultima suta de metri! Am dus fata la mama, acum mai spal una alta, aproape am facut bagajul... Mergem la mare!!!!!
La multi ani, Delia!Si LA MULTI ANI si celor doi Dragos, pe care nu ii voi putea felicita cand trebuie!
Suna telefonu'!
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
boneca30 spune:
LA MULTI ANI ADELINA

LA MULTI ANI DELIA 

SA CRESTETI MARI SI SANATOASE
IRINEL am vazut si eu pozele e dulcik foc,si ce faalcute are de imi vine so musc nu mai pot!
si cat mai mult laptic!!
IRINUSHA si viktoria mea mai bea si acum cate 3 bibe pe noapte,am incercat sa-i scot bibe noapte nu am reusit mai rau am facut ca nu plangea urla si cum ai dau bibe se potoleste!!! asa ca nu mai insist ,si cat ar manca de mult la cina tot atatea bibe bea noaptea! asa ca...............................

Roxy si Viki
http://br.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Am fost la doctor (nu aveam programare la ecograf, ci numai control de rutina). Eu speram sa foloseasca aparatul Doppler pentru a asculta inimioara lui bebe mic, dar doctorita a fost de parere ca este prea devreme, deci vom incerca data viitoare (peste o luna!). Ma mai impac cu gandul ca saptamana viitoare avem totusi programare la ecograf, deci vom vedea daca bebe este bine, sanatos.
Alus, de ce iti faci tu probleme de felul in care mananca Julia? Ar trebui sa fii cea mai fericita mamica, deoarece puiul tau are pofta de mancare. Inseamna ca este sanatoasa si va creste mare si puternica. Bravo ei! Nu-ti face griji, te rog, mai ales la o varsta atat de frageda. La cata energie consuma ei acum alergand peste tot, chiar nu este cazul.
Ioana, distractie placuta si soare mult!
Nicoleta, multumesc pentru gandul bun.
Irinel,
pentru Maria mica si dulce.
O zi placuta in continuare
!
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si bebe mic 10+
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos