Copilasi de Mai - Iunie 2004 (73)
Raspunsuri - Pagina 11
anacami spune:
Buna,buna!
La multi ani Adelina Dora si Delia Alexandra!
Am vazut pozele cu copilasii frumosi si nazdravani Iustin, Cris, Maria si Danut! Parca au fost totusi prea putine, mai vreau...
Iulia, multa sanatate! Mie imi cumparase sotul din SUA un aparat- BebeSounds- pt. a asculta miscarile fatului. Ei, acum nu stiu cat de bine stiam eu sa disting sunetele lui de altele "invecinate"...
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
anacami spune:
Eu am inceput noul serviciu deja de 3 zile, este ok -am foarte multe de invatat, ceea ce nu-mi displace; mai tarziu voi vedea si cum sunt relatiile inter-colegiale, sper sa fie bine.
Nu am mai intrat pe forum, nu vreau de la serviciu (sau nu inca...), acasa nu am mai avut PC (am predat laptopul, iar desktopul personal a avut sursa de alim. arsa).Sper sa intru de acum in fiecare seara
Sebastian a plecat de ieri la tara.Toate bune si frumoase pana au inceput muncitorii sa taie cu flexul.Din acel moment, nu a mai vrut sa stea in curte atata timp cat stateau ei la lucru (adica zi lumina), ci numai pe sant, la poarta. La poarta s-au strans toate babele din zona, ceea ce l-a incantat f. mult pe Sebi. Cica le-a "povestit" de toate; cand a venit vremea mesei a rugat-o pe mamaia sa-i duca de mancare acolo, ca el sta cu "babele". La plecare le-a zis "la levedele babelol"
. Cica erau femeile f. incantate!!!
Nisip are din belsug (tocmai i-a dus bunicul o remorca
); astazi cica cerea sa il duca la tobogan!!!Cred ca va trebui sa-i cumparam unul pt. acolo, eventual si leagan. Maine seara ne ducem sa-l aducem acasa: in cursul saptamanii va sta acolo, in weekend in Bucuresti-cu noi. De saptamana viitoare vor iesi din ou puisori de gaina; sper sa nu-i omoare (ca noi cand eram mici ii strangeam de drag asa tare, ca ii lasam fara suflare..saracii!)
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
madutza spune:
Hristos a-nviat!
Mi se pare ca nu am scris deupa Paste. Si noi plecam in noaptea asta, cu aceeasi destinatie aca a Ioanei, dar alt hotel. Ar fi frumos sa ne vedem in alte tzari, ca aici nu suntem in stare. De fapt noi ne-am cunoscut in sala dinainte de nastere...dupa care ne-am regasit pe forum. Sunt cam obosita deja si mai am de facut baitza si sa fac un pic de nani pana la 2 cand plecam. O sa conduc pana la Bucuresti sa se odihneasca sotul ca acum e ocupat cu meciul...
Ana e la bunici, acum 2 zile ne-am intalnit cu Cristina si Andrei (mammy) si s-au jucat frumos in parc.
Cami, bine ai revenit! Chiar ma intrebam ce e cu tine. Succes la noul loc de munca!
Iulia, la ecograf o sa asculti si bataile inimii. Mai e un pic!
Alus, eu iti inteleg temerile. Si Ana este destul de mancacioasa si grasunica (15kg). Asa ca eu nu prea ii dau fainos. Iaurtul fara paine sau biscuiti, gris si orez destul de rar...Fainoasele nu mi se par foarte hranitoare si isi ia carbohidratii necesari din cartof si orez din mancare. Bine, nu e o regula. Oricum noi mancam paine neagra si ii dau si ei cateodata cu unt. De asemeni incerc (dar nu reusesc sa suprim dulciurile).
Irinusha, si noi bem lapte la culcare si ceai pe parcursul noptii (aprox 1 biberon, cateodata 2). Felicitari pentru noua cucerire! Wow ti-au dat lacrimile!
Irinei, o Mariuca scumpa si o mama mandra am vazut in poze!
Mona, vreau sa vad poze cu Maya mai maricica. Cand ne arati si noua? Lia este SUPERBA!!!! Este atat de frumoasa si pare multa mai mare in unele poze. Cred ca este un copil intelegator, pare o persoana echilibrata (daca pot spune asta la varsta lor).
Haideti ca ma duc la baitza. Va doresc un week-end placut si ve "vorbim" saptamana viitoare!
Pana atunci LA MULTI ANI PT. LIA, STEFAN, ADELINA, DELIA, DRAGOSEI!
Madutza
si Mariuca
(17 Mai 2004)
pd spune:
Ioana si Madutza, drum bun, distractie placuta si mult soare!
Anacami, succes la noul loc de munca!
Despre noi nu stiu ce sa va spun. Suntem bine, Cristina e o nazdravana, toata ziua alearga, se catara si vorbeste de ne zapaceste.
Ca intrebati de baut lapte noaptea, eu sunt o fericita din punctul asta de vedere, Cristina nu bea nici lapte, nici altceva noaptea. De fapt n-a cerut lapte noaptea decat cand era bebe mic, adica doar la inceput cateva saptamani si de atunci doarme noptile intregi. Cu cateva exceptii, cand a fost bolnava sau cand i-au iesit dintii.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya
mephala30 spune:
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
acris spune:
Buna dragele mele,
Irinel, am vazut si eu pozele. Doamne, cat este de scumpa Maria...si Danut cum se uita el la surioara lui. Iar tu, RADIEZI DE FERICIRE MAMICO !!!
Irinusha, vazut si pozele voastre. Crisuletul este un dulce, mai ales cu noul look.
Apropo de lapte, Amalia bea laptic inainte de somnul de dupa-amiaza si seara, iar noaptea 1 bibe mare de ceai. Si asa este de cand avea 6 luni.
Nu-mi pare rau decat ca nu pot scoate bibe (nu vrea lapte din nimic altceva...doar tetina aia e buna
). Si mi-e teama ca n-o sa mai bea deloc laptic dupa aceea.
Da' ce zic eu...mama imi povestea ca si eu am prestat lapte din biberon pana la 3 ani jumatate si cand a plecat bunica la Herculane mi-a scos bibe (cica l-a luat buni cu ea) si de atunci n-am mai baut lapte (si nici acum nu ma omor cu lapte dulce)
Madutza, Ioana, drum bun si distractie placuta !!!!
Ce mamicutze fericite !
Anacami, ce m-am mai distrat cu povestirile tale despre Sebi la tara. Auzi, ii plac babele ![]()
Succes la noul job si asteptam sa ne scri cat mai des !!!
Bertha, pupici lui Darius vorbaretzul 
Despre noi ce sa zic?...
Sunt putin suparata ca Amalia nu prea mai vrea la gradi, chiar daca e cu bunica...cred ca trece printr-o pasa proasta sau o fi suparat-o careva pe acolo...nu stiu.
Azi, cum bine stiti, fiind vineri, imi iau fata acasa. Si avem din nou week-end prelungit
. De abia astept !!!!!
Va pupic dulce si va doresc un week-end minunat, plin de soare !
Cristina si Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze
tnicoleta spune:
Anacami Mortal Sebi cu babele
. succes la serviciu.
Cris Petrecere fromoasa in we. Iar la gradi s-a lamurit fata cum sta treaba si cred ca nu-i mai trebuie (glumesc). Poate e ceva trecator.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
cius22 spune:
Buna feteloor!
wow...cat am de recuperat!
Am inlocuit hard-disk-ul,desi comp-ul este destul de nou(din octombrie,anul trecut)...A fost o munca imensa sa salvam toate datele(poze+munca mea si a sotului),apoi sa instalam tot felul de programe pe noul hard-disk...Sa speram ca acum totul e in ordine...desi dupa doar cateva zile de la instalare,am avut ceva emotii cand ne-a anuntat comp-ul ca avem un virus Troian,si inca nu instalaseram Norton-antivirusul...In fine "all's well,when ends well" asa ca, sper ca de acum sa intram in normal...Da' mai dupa 1 Mai ca vrem sa plecam la Rapa Rosie(undeva langa Alba Iulia unde e o intalnire Nationala a Aero-modelistilor)...Trebuia sa plecam de azi,da' au intervenit ceva modificari in program si plecam de maine dimineata,pana luni seara)
Despre noi...ce sa va spunem? noutati prea mari nu sunt...Victor e din ce in ce mai smecheras,face tot felul de mutrite nostime,da' stam tot la fel de prost la capitolele:olita si vorbit.In schimb stam bine la somn si la renuntatul la suzi si bibe...Cred ca sunt deja aproape 2 luni de cand "am uitat" de ele.
Azi dimineata...s-a trezit sotul si l-a dat jos din patut iar Victor a venit glont la mine(care cica dormeam),si mi-a tras o palma zdravana peste fata(io cred ca de..drag
)...ca sa ma trezeasca...![]()
Acum am de facut bagaje si nu cred sa mai apuc azi sa intru,de aceea va doresc la toate si la puiutii dulci,un week-end prelungit plin de bucurii si...SOARE!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!![]()
pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
anacami spune:
Buna!
La multi ani Dragos! Sa cresti mare si sanatos!
Simona,Ioana,Madutza si pentru toate celelalte: distractie placuta!
Simona,haios tare Victoras! Te asteptam cu forte proaspete!
Ne-am recuperat aseara copilu', cand ne-a vazut la poarta zburda prin curte si chiuia ca un manz! Nu a mai vrut sa stea acolo inca putin, el deja se instalase in masina si le facea pa-pa lui mamaia si strabunica!
Da, i-a placut sa stea la povesti cu babele (prietenele strabunicii care are vreo 80 de ani), mai ales ca avea un "rau" in curte (cand plecau muncitorii, atunci intra si el cu placere acolo); apoi era centrul atentiei, ceea ce il inncanta tareeee mult! natalitatea prin zona este cam la pamant, copilasi nu are sa se joace. Iar despre "babe" ce sa mai spun, erau topite dupa el!
Se pare ca si aerul de acolo i-a prins tare bine, are Sebi niste obrajori rozi de iti vine sa-l mananci!
Revin mai tarziu, s-a trezit!
Va pupam!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
vanessa ionescu spune:
scuze ca nu am apucat sa citesc dar daca ma apuc sa citesc acum iar nu mai reusesc sa scriu nimic.
am avut o perioada proasta.
nu pot sa spun de ce ca nu stiu nici eu dar am o stare de-mi vine sa-mi dau palme in fata oglinzii. sunt prost dispusa si nervoasa tot timpul. nu am vreun motiv dar nu stiu ce e cu mine. ma cert cu toti si tip inconmtinuu. cred ca m-au ajuns si pe mine supararile si oboseala.
de pasti aproape ca nu m-am dat jos din pat. am zacut trei zile. nu am iesit din casa si nu am vorbit cu nimeni.
cel mai rau imi pare ca-mi cam vars nervii pe Andutu. Care sa fiu cinstita parca si-o cere incontinuu.
ma sunt suparata ca in urma cu aprox 6 saptamani mi-am dat jos verigheta si inca 4 inele (cele la care tineam cel mai mult) si nu mai stiu unde le-am pus (daca nu cumva le-am aruncat la gunoi cu altceva din greseala_. Si 2 dintre inele (aveam 3 pe inelarul mainii drepte - 3 inelute care se imbinau) erau de la cea mai buna prietena a mea care e foarte foarte rau bolnava ca sa nu spun mai mult. Plus verigheta.
in rest, am vazut ca ati scris de laptele de noapte. Catalin e si el in faza de 2-3 biberoane pe noapte (fara sa-l pun la socoteala pe cel de seara cu cereale). si el mananca bine seara mancare dar nu conteaza, tot bea cam un litru der lapte pe noapte.
cred ca deasta sunt si cheauna. la 7.30 plec in fiecare dimineata cu mama la spital la elias la raze, o aduc acasa si plec la munca. daca nu, raman cu Cata care ma ia de noua. poate de aia sunt zapacita de cap.
hai ca nu am mai scris de 2 saptamani si acum v-am zapacit de cap si pe voi. Scuzati-ma.
noapte buna ca maine ma duc la un botez. poate imi mai revin
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)