Copilasi de Mai - Iunie 2004 (73)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Ne am intors a casa ieri seara.
A fost supeeeerb si prea scurt.Vremea a fost super era cald 24 de grade soare cat cuprinde,numai ultimele 2 zile a fost inorat dar cald.
Ne am plimbarit prin mai multe locuri si am fost si la o insula.
Inisa era in centrul atentiei si i/a inebunit pe toti pe acolo.
Sora mea a plans enorm cand am plecat nu mai stiam ce sa i fac,nu o lasa pe Inisa din brate.Sper sa reusim sa mergem si in vara.
Nepoti mei(i veti vedea si in poze) sunt frumosi foc,sa i manance matusica pe ei .Ne am distrat de minune.
Miine merg la servici fiid ca am promis ca merg sa termin treaba,numai cand ma gandesc imi vine sa fug inapoi in Grecia
Uof mi am oesit din mana cu scrisu dar imi revin eu.
Am citit scurt ce sa mai scris pe aici.

Irinusha ma bucur ca ai scris imi era dor de tine.Am vazut si pozele cu Crisuletu dulce si zambaret,a crescuuuut

Bertha am ras cu lacrimi cu"tata-popa" si 'Iordanescu.Nu te mai stresa cu servicul lucrezi un pic si dupa aia urmeaza Bucurestiul

Irinelu inca o data sa iti traiasca minunea mica si bucalata, este superba

Mephala am vazut pozele,sunteti o familile foarte frumoasa.Pozele in natura sunt foarte frumoase si de voinic ce sa mai zic ca este minunat frumos si zambaretz si pletos.Acum astepatm poze si cu burtica

Diana cum mai este burtica mai e un pic si vine printzesa.Deja sa dat drumul la bebei la voi la mamici

Anacami multa bafta la serviciul nou.Pupici lui Sebi,aerul de la tzara il va intari super

Cius ditractie placuta la Rapa rosie si mersi de e mail

Vanessa iti trebuie o vacanta,s au adunat multe pe csapul tau in ultima vreme si intr un timp fosrte scurt.Fugiti undeva macar un week end.Refacere rapida

O sa mai revin ca pun pozele ca sunt o gramada si trebuie sa le selectez,pupici

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!

Vanessa, imi pare rau sa aud asta! Probabil ca suferi de mai mult timp, iar acum s-au strans toate si nu mai suporti! Mama ta cat mai face tratamentul la Elias? Pe Catalin cand il dai la gradinita, poate daca nu o sa-i mai duci grija in timpul zilei si nu o sa alergi stiindu-l acasa- o sa fie mai bine

In oglinda ma apuca si pe mine disperarea, ma ingras parca din ce in ce mai mult si nu stiu ce sa fac- parca chiar daca nu mananc, tot ma ingras nu slabesc!Planuiesc sa imi fac si cateva analize (probabil peste 1 saptamana), ca am inceput sa am si ceva dureri de cap.
Si eu am o perioada destul de stresanta cu noul serviciu-ma obisnuisem sa cunosc totul, iar acum m-am trezit ca trebuie sa cunosc pana si atmosfera (oameni, cladire,reguli interioare,etc).Sper sa fie o perioada de acomodare scurta!

Astazi am fost cu Sebi la Cora.A fost neasteptat de cuminte, initial chiar ne gandeam sa se duca doar sotul (ca bunicii nu sunt in Bucuresti)...Problemele au aparut cand ne-am intors si a vrut in parc-la tobogan!!Vremea parea nasoala, asa ca am plecat doar eu cu el in parculetul din apropiere.Am facut greasela sa iau si tricicleta (una fara maner de impingere) pe care ar fi trebuit sa o conduca doar el. Am ajuns cu chiu cu vai in parc- dar i s-a pus pata ca vrea sa urce cu tricicleta pe tobogan. N-am reusit sa-l conving ca nu se poate, pana la urma l-am lasat sa tipe si sa se zvarcoleasca pe jos. Dupa ceva timp (in care nu l-am mai bagat in seama) s-a linistit. A inceput sa arunce cu pietris pe tobogan (alta placere), a dat cu nisip in copii . Apoi, de nervi (din partea mea)- l-am scos fortat afara.Am plecat acasa, " nici calare, nici pe jos"- adica el imi atarna pe o parte, taraiam cu o alta mana tricicleta- rasul curcilor!!!I-am "promis" ca nu o sa-l mai scot afara, iar cu tricicleta in parc nici atat!
Maine vrem sa "profitam" si de tati si sa mergem in Herastrau-ca prin cele din apropiere (IOR,Tineretului am tot fost si putem sa mergem si singuri...)
Cred ca o sa-i cumparam un tobogan-cadou de 2 ani.Cu petrecerea suntem indecisi- uneori vrem doar in familie, alteori vrem una cu familia+una cu mai multi copilasi. Mai avem cateva saptamani sa ne hotaram!

Va dorim o zi placuta!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Laureta, bine ati revenit! De abia astept sa-ti vad pozele! Gand la gand ref. la Vanessa! Cu vacanta cred ca este o ideea super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Salutare fetele

Vanesa imi pare rau de starea in care esti. S-au adunat multe probleme pe capul tau si oricat de puternis ai fi la un monent dat clachezi. Cum spun fetele o mini vacanta cred ca ti-ar prinde bine. Uite sa te inveselesti putin.

Laureta Bine ai venit acasa. Spor la munca.

Anacami Mortal Sebi cu babele (nu stiu daca am mai zis).

Io am fost azi sa o vad pe Bia, imi era un doooor de ea. Soacramea s-a hotarat sa mai stea o saptamana la tara sa tina copii afara.
Bia era rumena in obrajori si bronzata la fata si manute. Ne-am iubit si pupacit, ne-am jucat si am hranit animalele.
Mi-a povestit ca "vaca pate iaba" si "cocuta mica papa iaba" (vasa paste iarba si vacuta mica papa iarba, pe care io duce ea). Mia aratat ca l-a ajutat pe tatie sa faca treaba prin curte.
Acum trebie sa il laud si pe sotul meu care a fost azi la peste cu un coleg si a prins un ten de 3,5-4kg. Masurat avea 58,5 cm, din pacate nu avem cantar sa stim cat a avut exact. Acum suntem bucatari si vom papa ciorbica de peste si plachie. Sotul e bucatarul sef.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Si poze cu pestele www.dropshots.com/day.php?userid=65623&cdate=20010101&ctime=010108" target="_blank"> aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Anacami esti curajoasa de iesi singurica,pai eu nu ies fara sot ca n as putea s/o car pe Inisa daca face scandal afara.

Tnicoleta super peste sa il papati cu placere.Apropo am pierdut firul,o lasi pe Bia la tzara?

Am revenit,dupa ce m am luptat cu Webshots am reusit sa pun neste poze luate la nimereala ca nu aveam rabdarica.Deci avem aseaaa:

*POZE GRECIA www.dropshots.com/day.php?userid=64851&cdate=20060427" target="_blank">*FILM 1 si 2 www.dropshots.com/day.php?userid=64851&cdate=20060424" target="_blank">*FILM 3

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Laureta, foarte frumoase pozele si Inisa e dulce. Vreau si eu in vacanta!

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Laureta sa va fie de bine plimbareala! O sa incerc cand pot sa ma uit la poze ca stiu ca ai o fetita grozav de frumoasa.

Nicoleta, e bine ca aveti unde sa o duceti la tara. Stiu ca e tare greu fara ea, da e aer curat, invata multe lucruri direct de la sursa si papa bine...

Vanessa ia-ti ragaz intr-un weekend si dormi zdravan! Poate si o iesire doar cu sotul undeva, daca e posibil, sa te relaxezi... Cred ca te-a ajuns oboseala, plus stresul cu starea mamei tale...

Irinusha mai intra pe la noi, mi-e drag ca ai revenit! Ieri o stergeam pe Maria prin urechi dupa baita si a atipit si mi-am adus aminte de Crisulet care adormea de placere cand il stergeai prin urechiuse... pupici.

Fetelor, Danut nu mai papa noaptea si nici apa nu mai bea, n-a fost usor da nici foarte greu de scos lapticul de noapte, insa tati a fost cel care a avut curajul sa il scoata, dupa mine, cred ca si acum mai bea noaptea laptic. Si nu mai folosim biberonul de pe la 1 an si 2-3 luni. In schimb avem mania sa ne scarpinam la buricel. Nu stim cum sa il dezvatam, il tot certam da tot reuseste sa ne mai pacaleasca uneori, mai ales cand isi bea lapticul. La olita tot codasi, facem pipi pe chefuri, iar caca niciodata...

Anacami, am ras de faza cu babele, i-am povestit-o si la sotior si am facut amandoi haz :-)) mortal Sebi.

Simona, e bine ca tu primesti palmite de drag, al nostru le da cam din razbunare si din pacate destul de des, ca sunt numai baietei la gradi si asa se joaca ei :-((

Danut s-a mai linstit, cred ca usor se obisnuieste ca are o sora, da mai dureaza putin... Acum cateva zile citeam ce lipiciosi sunt copiii vostri, vin si va pupa si sunt dragastosi, al meu nici gand. Si ma gandeam ce mi-ar place si mie... Ei bine, de cand cu Maria, vine si ma pupa, ma ia de gat, si vrea sa faca totul cu mine (inainte ii era mai drag de ta-su da cred ca acum simte ca eu stau mai mult cu ea...gelozie...).

Pupici si scuzati daca am uitat pe cineva, si asa intru rar pe aici acum ca au cam inceput colicile...

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI! Dragosei. Sa cresteti mari si frumosi si sanatosi.

Laureta Soacramea a plecat la tara in vacanta o saptamana si a mai prelungit-o cu inca una. Va pleca din nou in vacanta de vara din iunie pana in septembrie.

Irinel Danut stia inainte ca esti doar a lui si acum trebuie sa te imparta cu Maria. Te invidiez putin ca in curacnd vor fi 2 pui care te vor pupaci si iubi. din partea mea pentru amandoi.

Mergi la inceput

La multi ani Dragos!Sa cresti mare si sanatos!

Laureta
, ti-am vazut pozele! Esti asa fericita-cred si eu; de cand nu ti-ai mai vazut familia? Este sora ta si familia ei, nu?Inisa era si imposibil sa nu faca furori!!!
Nicoleta,sa se bucure cat mai mult de aer mai curat! Felicitari pt. pestele prins, chiar ca este "meserias" la pescuit!Cum l-ai pregatit?
Irinel, incet-incet o sa se invete cu noua situatie.Mie cei apropiati imi spun ca Sebi o sa se mai linisteasca dupa ce mai fac un copilas .

Eu m-am trezit cu o lene crunta (de voie-de nevoie, ca a dat Sebi desteptarea pe la 7:30 )- asa ca nu mai am chef de nici un parc mai mare. Avem unul in apropiere cu tobogan si leagane, asa ca va fi planul de rezerva (este destul de aproape de noi, este langa o scoala-ne mai jucam uneori si pe terenul ei).Din parc pana acasa- facem halta dupa halta...
Pe la 3 dupa amiaza o sa plecam la tara-sa il ducem pe Sebi in deplasare; poate trecem in drum si pe la Mall, ca m-a innebunit de azi-dimineata cu bilele (megem la bile,megem la bile- iar in alt loc de joaca probabil ca azi este inchis)

Mergi la inceput