Copilasi de Mai - Iunie 2004 (73)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

P.S.
Raportez:
- cu mandrie scoaterea suzetei din peisaj!!!Ura!!!Mai ales ca in ultimele 2-3 luni o folosea intensiv (adica nu se mai multumea cu ea doar la culcare, ci stateam non-stop cu ea in gurita).
- cu pampersul inca mai asteptam- face kk si la toaleta, dar si in scutec. Mori de ras sa-l vezi cum se comporta imediat dupa ce face: striga sa-l ducem la baie sa il spalam si merge cracanat-cracanat , este disperat.L-as lasa mai mult cu kk in scutec in ideea de a-l face sa "se gandeasca" mai bine inainte sa-l faca acolo- dar imi este frica sa nu se obisnuiasca asa
-a inceput sa bea si lapte dulce (am facut si poza)!!!- Fulga la cutie cu pai (pana la 1,8 ani doar Humana, dupa lapte batut Brenac+iaurt). I-am luat ieri si a baut o cutie de vreo 250 ml- a zis "e buun, e buuun). Sper sa nu-l tina doar o zi!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

la multi ani Dragosei, sa cresteti mari, frumosi si voiosi!!!

pup la toate.

mica futbolista :-))

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani Dragos! Miha, sa-ti traiasca feciorul, sa creasca mare, sanatos si sa va insenineze viatza!

Anacami, felicitari pentru victoriile obtinute! si pupici lui Sebi

Laureta, super poze! Inisa e scumpa tare!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Am uitat, arati bine de tot!!! (Laureta, cu tine vorbesc). Ce inaltime si cate kg ai?

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Anacami Pai eu am facut o ciorbica si sotul plachie pe care deja am mancat-o. Dar coada i-am pastrat-o lui Bia si cand vine acasa o sa-l pun pe Cata sa mai faca o plachie ca sa pape si ea.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La Multi Ani Dragos!

Fetele nu mai imi revin de la oboseala.Azi toata lumea e pauza eu m am dus totusi un pic la servici sa termin niste tabele,m au dus si m au luat sotu cu Inisa.Eram numai eu pe acolo la birouri mi era si frica.
Acum am mielul la cuptor ca deh a ramas la frigider si noi am fugit in Grecia.Cu Inisa am alta problema,nu bea lichide uuuf,ea niciodata n a baut prea mult dar parca acum e prea de tot.
De bautul laptului noaptea cred ca este inutil sa zic ca nu bea de muuuult.Eu as fi facut orice sa i mai bag ceva in stomacel.

anacami felicitari pentru suzi si laptic.Noi cred ca facem in curand invers adica renunta la lapte si o da pe iaurturi la greu.A seara tot cerea "autu autu" si a papat Campina 2 bucati din acela cu 170 gr.Si cu pampersul nu mai aveti mult daca nu place sa stea cu el murdar iuhuhuuu ce bine de tine.

mephala mersi de complimente.Eu am 1.70 si 57-58 kg.Mie personal imi placea mai mult cum aratam la 62(aveam ceva balcoane pe atunci).Mereu mi a placut sa fiu in "carne" dar ata ete eu slabesc foarte repede,cu totul ca nu vreau.

tnicoleta sa va fie de bine pestele.

irinelu cred ca esti tare fericita cu perechia ta de frumosi.Se va obisnui piticul cu surioara lui (ca oricum nu are alta cale)

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Nimeni nemek ?Ce faceti ,tot in vacantza?
Eu sunt la scarbici si mai arunc un ochi pi aci(asa ca pauza)

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

Fetelor, sa va povestesc isprava feciorului meu. Duminica am facut niste chiftelute de pui, immmmm, delicioase, o reteta noua, cum numai Nally putea sa-mi furnizeze. Dl. Darius a papat si el una, dar se pare ca nu i-a ajuns nici pe-o masea. Fix la 3 noaptea a inceput sa planga si sa ceara "ipca" (chiftea). Eu "hai ca-ti da mama lapte", el "apta nu, ipcaaaaaaaa". Intr-un final, s-a dus Lau si i-a adus o chifteluta. Cand a vazut-o, s-a calmat brusc si a zis "Dadīn chimchi, pinta apta boa", adica "Darius e cuminte, sta pe perna si bea lapte". A baut laptele si in 10 min. dormea dus. Nici acum nu pricep ce erau urletele alea.

Laureta, bine ati revenit! Tocmai vroiam sa te intren unde sunt pozele, da' le zari! Da' io-s mioapa pe bune, asa ca se iarta. Wow, ce inalta esti! Si kg mi se par super. Bravo!

Anacami, ce-am mai ras de faza cu babele! Tare de tot, mare smecher Sebisor, da pe spate femeile indiferent de varsta! Felicitari pt suzi si pt laptic! Ma bucur ca ia reusit cu suzi, stiu ca erai f stresata de treaba asta.

Nally, te consider autorul moral al tipetelor care mi-au distrus noaptea! Tu cu retetele tale nu-mi lasi copilul sa doarma! Serios vorbind, am facut chiftelutele cu legume si sunt delicioase!

Irinel, pupa dulce pe gelosul mic si burtica Mariei, sa n-o mai supere, mititica!

Am fugit, poate revin mai tarziu!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

Salut!
bertha ziceai ca trebuie sa incepi serviciul in curand, nu? Si eu sunt in aceeasi situatie si nu prea m-as intoarce la vechiul servici - tot din cauza banilor. Am auzit ca salariile acolo s-ar fi marit putin, adica au ajuns si ele la 8 mil, dar o sa fiu nevoita fie sa fac naveta Bucuresti - Ploiesti, fie sa-l dau la gradi pe Andrei, si o sa am nevoie de mai multi bani. Tu cum o sa procedezi? Am si eu prietena tot din Craiova, care si-a lasat baietelul la parinti cand a inceput serviciul in Bucuresti si acum sunt cu totii in Timisoara, a avand inca o fetita. Dar mie mi-ar fi cam greu fara el aproape.
nally vreau si eu reteta de chiftelute!!! Andrei are tendinta de a manca mai mereu cate ceva (cred ca seamana cu mine) si nu stiu ce sa-i mai dau.
anacami felicitari pt realizari! Si eu sunt de parere ca nu mai aveti multe zile cu pampers-ul daca a inceput sa constientizeze jena. Si sa nu-l lasi mai mult cu el murdar! Sa nu-i incetineasca progresele... Andrei ar sta cu murdaria la fund cu orele si asa ma oftica!!! Daca nu ar miroase nici nu am sti ca a facut ceva. Nu ne zice, nu arata. Azi a mai facut o treaba mica la olita dar cu mari rugaminti. Sta pe olita ca pe scaun dar sa faca... ioc!
nicoleta, vad ca ai avut sprijin la bucatarie. Bravo!
simona pe unde esti ??? Nici pe messenger nici pe forum???
irinel nici nu am apucat sa te felicit pt cel de-al doilea ingeras. Scuze ... sa-ti traiasca mari, sanatosi si frumosi. Si sa treaca repede colicile alea enervante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Mammy, uite aici reteta lui Nally, poti s-o incerci cu incredere, e super!

http://www.reteteculinare.ro/forum/viewtopic.php?t=486&name=chiftele_de_pui_cu_legume_asortate

Da, asa e, peste o luna trebuie sa ma duc la serv. Copilul o sa-l las cu socru-meu, sincer, am inima stransa, m-am mai plans eu pe-aici. Tataie al nostru e f bun pt joaca si plimbari, dar nu i-a dat niciodata sa manance, nu l-a schimbat niciodata etc, nu mai spun ca nu stie poezioarele si cantecelele pe care i le spun eu (si nu da semne ca ar vrea sa le invete). Ce e mai nasol e ca e sclavul lui Darius, nu-i refuza absolut nimic, iar smecherul mic speculeaza la greu. Eu as fi vrut sa-i gasesc o bona, dar socrii s-au simtit f jigniti de idee, "adica ce, o straina are grija mai bine de el decat bunicul baiatului?!" La incep. sapt. viitoare ii bag pe amandoi in teste, sa vad cum se descurca, daca merge ma duc la serv, daca nu...o sa vad ce fac. Ceea ce ma indeamna la serv ar fi sa-l dezplipesc putin de mine, si oarecum banii, putini ce-i drept (cam 5 mil), dar mai mult decat nimic. Iar sa caut alt serv. nu se face pt 6-8 luni cat mai am de stat in Craiova.
La tine e si mai complicat naveta + bona/gradinita, nu mai ramane nici timp, nici bani.

O sa va tin la curent cu evolutia situatiei.

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput