Mamici de iulie - august 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns July25 spune:

Anasia multumesc mult pt.urari si ti le intorc inmiit !

Bulinutzo... bravo fata draga, tine-o tot asa ! Ca daca este dupa ei...

July25,cu bb Maria in burtica si Andrei (30.11.1996)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

un Paste plin de lumina, pace si bucurie, fetelor, alaturi de cei dragi

eu cu pregatirile m-am lasat pe tanjala. Pana la urma voi incerca vreo 3 retete de pasca netraditionala, luate de pe forum, o rulada de carne [reteta de la mama], salata de vinete si cruditati. si oua rosii din comert deja pictate. in rest, nu cred sa mai fac mare lucru, asa ca ma voi odihni mai mult si vom papa mai... natural.

Mamaluidavid, am uitat sa te complimentez si eu pt outul pictat de sot o sa i-l arat si sotului meu

cinta

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Cristina_Ioana, incerc sa te indrum eu pentru detaliile tehnice. E greu de explicat cum sa pui iconuri si poze la semnatura, am mai incercat eu si mi-am prins urechile. Cel mai bine dai un "reply with quote" la un mesaj de al meu si vezi acolo cum este compusa semnatura mea, gasesti si iconul pentru gravidutza (gravi intre paranteze patrate), si iconul pentru carucior (la mine e fetitza tu trebuie sa schimbi cu baietel...) si vezi cum sunt puse si pozele, trebuie sa inlocuiesti linkul spre albumul meu cu al tau. Daca nu reusesti, descrie-mi exact ce vrei sa-ti apara la semnatura si incerc sa iti compun eu semnatura si sa ti-o trimit pe mail iar tu doar o sa tb sa o copiezi, ok?

Miky 29+
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006Album intalnire 18 martie
NEW Album intalnire 15 aprilie NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Buna fetele, am venit sa va salut. Azi este asa ca inainte de concediu, trebuie terminate toate si ma simt destul de stresata. Am apucat ceva de aiurea de munca chiar acum, ma oboseste foarte tare tema asta la care lucrez acum si parca nici nu ma pot concentra Citesc de 100 de ori si tot nu inteleg nimic. Sper sa termin pana la ora 4 si sa plec si eu mai devreme. Aseara acasa am lucrat, nu am apucat sa impachetez iar nimic.

Macar afara este fain si bine insa din pacate eu m-am trezit cu durere de gat .

Gata fug, va pupicesc, si daca nu mai apuc sa apar pe aici pana plecam maine va urez tuturor un Paste fericit, multa lumina si caldura in suflete.

Ne mai "auzim" dupa 7 mai cand revenim acasa.

tare pe toate

Monica si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Offf BULINUTZA bataitza ca nu tii minte. daca nu e prea tarziu si nu esti deja plecata raionul e la etajul 2 in capat - asta cu camasutze. la etajul 3 sunt tzoale de gravidutza. Au si la parter dar cu vreo 200 mii mai scumpe. Pupici pa

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Fetelor am intrat si eu repede ca e sotu' la dus sa va urez un Paste fericit alaturi de cei dragi si de bebei din burtica,sa papati bun si sa va simtiti bine!!!!July25 La multi ani si distractie placuta!
Si pentru Chiara2005,Shihana,Monicutza,she_wolf La multi ani!N-am mai intrat ultima saptamana deci cu scuzele de rigoare, toate cele bune ,un pic mai tarziu.
A iesit sotul si trebuie sa-i cedez calculatorul.
Pupici!

29+

mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

pumpkin, multumesc mult pentru felicitare! nici nu stiu cum de am uitat sa-ti multumesc pentru ca am pus-o deja pe desktop si ma delectez cu buculitele alea dulci de cate ori deschid computerul. le-as manca!

Paste fericit fetelor care nu mai intra pe net!

calatoria lui
25+,
poza bebe la 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Burtici, am intrat si eu doar cat sa va urez sa aveti un Paste fericit alaturi de cei dragi!, si fug din nou la munca.

Chiara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Dragi gravidute, ce rau imi pare ca nu pot tine pasul cu voi! Sunteti atat de rapide si uite asa pierd multe din discutiile voastre, sper ca toate sunteti bine, eu nu ma plang de contractii sau alte minunatii, dar ma simt foarte obosita si ma trezesc cu dureri de cap in fiecare dimineata, nu inteleg, de muncit nu mai muncesc de mult timp, mananc bine, dar sunt terminata...
cristina_ioana, pe mine ma pune doctorita la eco la fiecare trei saptamani, dar pe mine tocmai asta ma sperie, nu dauneaza oare bebelusului atatea eco?
Voi ce stiti fetelor despre asta?
Azi e o zi de vara aproape, e atat de cald si frumos, stiu ca toate va pregatiti de Pasti, de aceea va doresc un Paste Fericit si multa sanatate, va doresc sa va simtiti cat mai bine in aceste zile.
Cu drag, Adina

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Fetelor dragelor va doresc la toate un Paste Fericit si plin de lumina, sa aveti bebei sanatosi si grasunei.
Eu sunt super obosita in ultima vreme, am si ceva contractii, abia abia cedeaza la scobutil. Dr ar vrea sa imi dea gynpiral injectabil, exceptand ca eu habar nu am ce este aceea injectie in fund pana la varsta asta, mi-e teama de toate reactiile adverse precum palpitatii si alte minuni. Mai ales ca pe mine ma iau palpitatiile de la o cafea sau cola mai multa.
Va pupacesc pe toate

Mergi la inceput