Mamici de iulie - august 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 8
she_wolf spune:
Buna!
Ma bucur ca v-a placut tortul...e aproape gata. ![]()
Shihana, eu nu merg la inot, as fi vrut dar am tot lalait-o si acum ma tem ca este prea tarziu sa incep. Merg destul de mult pe jos cu Cristi, in fiecare zi si cam asta este "sportul" meu, ca dupa o plimbare prelungita nu ma mai simt in stare de alte miscari. ![]()
Stefania, e simpatica foc burtica pictata. 
Ancutex, felicitari pentru fetita! 
Chiar ca nu e mare branza Inaioana, dar eu deja am pus-o pe mama sa ma programeze la 4D si mi-e jena s-o pun sa schimbe acum. La Cristi am facut 3D si am aflat tot ce trebuia. ![]()
Kehleyr, da, eu l-am facut si-s tare incantata ca a iesit si frumos si bun.
Primul tort l-am facut cand a implinit Cristi un an, asa ca-s destul de noua in domeniu si inca ma mai bucura orice reusita. ![]()
M-ati bagat in ceata cu cerceii, habar n-am ce-o sa fac daca este fetita. Eu am gauri inca din maternitate, dar dupa prima m-am zbatut asa ca sunt asimetrice
, putin, nu mult, dar, daca port cerceii mai micuti, dintr-aia doar o bobita sa zicem, se vede si ma streseaza...asa ca sunt vreo doi ani de cand n-am mai purtat decat la ocazii speciale.
Astazi o sa fiu si eu harnicuta, o sa iesim pe afara ca-i musai, dupa care vreau sa spal geamurile ca le-am lasat pe ultima suta
si papa fac maine.
Vad ca multe plecati, asa ca va urez de pe acum Paste Fericit! 
Claudia
(23+) si
Cristi (16.12.2002)
bulinuta27 spune:
Buna burticute...
io am venit la servici am rezolvat cate ceva va scriu voua un mesaj si plecccccc..ma duc croita in Cocor sa-mi iau camasute de noapte...ce numa voi? ![]()
mishi Slava Domnului ca esti bine...Doamne cata indolenta...nu stiu ce sa mai zic..mi-e o greata de tot ce inseamna spital in romania...ufff..sanatate multa si stai linistita ca totul va fi bine.
madacristina sa stii ca la mine pulsul nu e niciodata sub 100..asa ca stai linistita...ti-am zis ca eu am lesinat tot asa am patit cu transpiratie rece..nu am mai vazut...nu am mai auzit...urta de tot..intre timp mi-au iesit si anlizele si se pare ca am anemie...sa nu ai si tu asa ceva.
Babee tu aveai in jur de 90 inainte de nastere...io am acu 
motzata cum ma sa nu te bagam in seama...eu te inteleg perfect cu fusu'...ti-am zis ca am stat un an pe acolo si m-am intors la romanica..e foarte nasol fara asigurare..te cred ...eu eram cu asigurare si tot mai plateam cate ceva...ufff...
she-wolf m-ai omorat cu tortul
...gata sunt sub birouuu
shihana eu as merge la inot dar nu mi-am gasit costum in care sa bag balene 
madyn incerc sa ajung mai pe la fara un sfert diseara sa te prind poate satm de vb un pic
iulenuca distractie placuta la Buzau...auxzi..ce zici ne incuscrim? 
July La Multi Ani fata frumoasa! Sa fii sanatoasa si un bebe pe masura!!! Pup fata!!!
letizia eu nu iau nimic ptr moment dar eu ma umflu si la picioare si la maine si la fata asa ca am interdictie totala de sare
...si in plus beau cam 3 litri de apa pe zi..asta e tot ce fac
kehleyr bravo pentru pascuta...tre sa fie buna o sa vezi
Fetele dragutele eu nu stiu daca mai intru pana luni asa ca va pup multttttt de tot si va doresc din tot sufletul PAste Fericit alaturi de cei dragi si de bebelin/bebelina!!!
pup fetele mult de tot
bulinuta 24+ 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png
bulinuta27 spune:
Cristina-ioana, Anasia, map ati vazut ce cuminte sunt?
gata fug acasa
bulinuta 24+ 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png
SimonaU spune:
Paste fericit si linistit tuturor fetelor! Sa petreceti frumos si sa aveti parte de soare!
Pampkin, completezi si la mine te rog ca vom avea o bebelina
, deci carucioar roz. Am asteptat sa-mi zica si a 3-a oara ca va fi fetita
!
26+ si Rares (07.12.2001)
iulenca spune:
BULIfugi la camasutze ca sunt tare frumusele.
Cat despre incuscreala pana acum imi place de tine cuscra, da stai sa-l vad si pe cuscru si mai apoi baiatu. Plus ca tre sa vedem daca fiimea il place si invers. Da ca sa te pregatesti potzi sa ii deschizi un cont de pe acum, alimenteaza-l lunar si ma gandeam ca te potzi baga si la un credit pt o vilutza sa aiba draga copii unde sa stea dupa ce s-or lua. :))
Hai te pup distractie placuta de Paste, ai grija de ginere-miu si see u luni, marti.

iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png
July25 spune:
Fetelor-dragelor va multumesc din suflet pt.urari !!! Mi-ati facut o frumoasa surpriza. Stiam eu ca sunteti atente si grijulii dar acum m-am emotionat toata cand am vazut ca, desi nou venita pe aici, am fost primita cu bratele deschise.

Mishi sanatate maxima. Totul este bine cand se termina cu bine.
Ancutex, felicitari pt.
R.R. de analizele de la Medlife si eu am fost multumita, ceea ce nu pot spune despre eco. Bine ca macar de data asta nu te mai taxeaza. Oricum daca ma voi programa la urmatoarea eco 3D sau 4D tot la Medlife o sa incerc sa merg la d-na Cheles, poate o fi altfel. Incercarea moarte n-are.
Bulinutza cum a fost sedinta ?![]()
Shihana,in afara de faptul ca ai stat muuuult la spital, ce ai rezolvat cu dr.Nayel ? Cum ti s-a parut ? 
July25,cu bb Maria in burtica si Andrei (30.11.1996)
bulinuta27 spune:
iulenuca sa stii ca ma bag la viluta...dar la anu
..la ce etaj erau camnasutele la 2 sau 3 ca sunt senila rau? si cam, la ce magazin? daca se poate pls ca am picioarele cat casa deja si nu pot umbla prea mult din pacate...pup fata..si gata plec cum primes c raspuns am plecat
July sedinta dde ieri? oooo obositoare domle ce mai...![]()
anasia spune:
bulinuta, e foarte bine, esti cuminte; la noi seful intarzie si tare mi-e ca se lungeste sedinta cat e vinerea de mare, pe urma pe drum vreo 4,5 ore, mi-e groaza sa ma gandesc;nu mai am stare;
july, iti urez si eu LA MULTI ANI! sa ai un bebe sanatos si mancacios si o nastere usoara!
Va urez Paste Fericit, cu multe bucurii!
anasia 24+ 
Muuh spune:
Kehleyr eu zic ca e buna sigur. Acum am una in camara si salivez pe langa ea. dar mai e putin. Daca era cu smantana era torent asa e doar o ploaie mai tare.
shihana eu nu merg la inot dar acolo unde fac gimnastica sa face si gimnastica acvatica pentru gravide pretul este de 300 EUR 11 sedinte. Sedintele sunt sambata de la 9:30 la piscina de la Hotel Bucuresti - acum e World Class. Mie una pretul mi se pare maricel, mai ales ca trebuie sa dai toti banii odata, plus ca acum ca vine caldura noi o sa mai plecam din Bucuresti in weekend si nu are rost.Daca vrei, centrul se numeste activecenter ii gasesti si pe net.
PASTE FERICIT!!! tuturor fetelor sarcini usoare si bebei sanatosi si norocosi.
Felicitari celor care au mai aflat ce este bebe.
Mitza
25+
bulinuta27 spune:
off anasia te inteleg atat de bine..naiba sa-i ia de sefi... Paste Fericit si ai grija de tine...se pare ca noi suntem surghiunuitele forumului din punctul asta de vedere..pupici multi de la mine