Mamici de iulie - august 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

mai fetelor, poate banala intrebarea... dar daca nu ma pricep intreb aici:

care e diferenta intre ecografie 3D si 4D? ca la 2D inteleg ca vede prin bebe si masoara organe, alea-alea. Iar 3D si 4D sunt doar de spectacol. Dar care e diferenta intre astea 2?

cinta

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

mamaluidavid, esti mortala!!!! am ras cu gura pana la urechi de oul gigant pictat de sotul tau. asta sa-l pastrezi neciocnit pana la vara, ai auzit?

iulenca, sar'mana! da' chiar daca-mi cusui gura de la sac, tot tre' sa stau cumintica. am inteles ca trebuie sa fac tot posibilul sa nu am contractii si gynipralul asta imi da niste palpitatii incredibile. m-am trezit azi in contractie, am luat repede un gyni si m-a luat tremuratul. offffff, ca rau mai e! acum sunt bine, mi-a trecut.

calatoria lui
25+,
poza bebe la 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

buna, burtici!m-ati dat gata la cat ati scris, observ ca scrieti mai mult seara cand eu nu am acces la net;
mishi, ma bucur mult ca esti bine, acum odihneste-te si va fi ok!
ancutex, felicitari pt fetita, vad ca ajungem din urma baieteii;
cinta, m-ai binedispus, cu inelul, nimai ce l-am anuntat pe sot ca vreau inel si cercei pt bebe cu diamant mic...a ramas saracul sot blocat!
plec si eu astazi la tara, abia astept sa evadez din bucuresti;
iulenca, haioasa faza cu bicicleta, a adus-o pt bb?
pupici!
anasia 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

cinta, din ce mi-am stors eu creierul sa inteleg care-i diferenta intre 3d si 4d , ca asta ma intrebam si eu cand am facut-o, am observat ca la 4d, pe langa faptul ca imaginea e in spatiu (3d), dupa ce o capteaza o roteste cam pana pe la 90grade. mie asa mi-a facut si am putut sa-l vad pe bebe ca pe o statuie rotita putin in staga-dreapta. banuiesc ca asta e a4-a dimensiune- e mai reala.
poate e o alta explicatie, da' nu stiu.

calatoria lui
25+,
poza bebe la 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Fetelor,

Lumina Invierii sa va bucure sufletul si sa va insenineze viata

plecam si noi la tzara, ne revem luni sau marti
Va pup

Eliza 23+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Geliza, distractie placuta si tuturor fetelor Paste fericit!

Diferenta intre 3D si 4D este ca ultima este in timp real, pe cand imaginile de la 3D au un delay de 5 secunde . Adica tu cand vezi pe bb cum se fatzaie, el o facuse deja acum 5 secunde daca vezi in 3D sau o face chiar in acel moment la 4D. Asta e tot! Nu e mare branza nu?

Ioana 37 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Mishi mi-ai amintit de mine cand am facut cerclajul, cand am stat si eu o zi nemancata, si m-au bagat la operatie a doua zi seara (am facut prostia sa ma iau dupa o asistenta care mi-a zis sa nu mai mananc nimic de la 5 dupa-amiaza si am intrat in operatie abia a doua zi la 5 si ceva) de am crezut ca m-a uitat dr. pe acolo. Nu stiu tu cum erai, dar eu nici macar apenticita nu o am facut-o, asa ca am stat intr-un stres si cand mai vedeam ca nu ma baga mai repede .. imi venea sa-i bat pe toti. Oricum, bine ca ai trecut cu bine si e totul o.k. Ti-am zis ca eu am stat mai mult in spital si in perfuzii cu gyni (ce-i drept eu nu aveam stare sa stau asa mult, si le rugam pe asistente sa-mi dea un picut mai repede, o perfuzie ma tinea cam 6 ore). Apoi mi-a dat si mie gynipral acasa, dar mi l-a redus treptat, astfel ca acum iau cate 1/2 de pastila de 2 ori pe zi. Si sa stii Mada_Cristina ca intr-adevar starea pe care o ai este sigur de la gynipral. Nici eu nu prea le-am suportat usor, unul din motivele (cred eu) pentru care mi le-a mai redus, iar seara nu imi da voie sa iau pastiluta mai tarziu de 6 (creeaza si stari de anxietate,si eram varza).
Cristina_Ioana bine ca nu e ceva mai grav, problema asta sunt convinsa ca o rezolvi tu. In ceea ce priveste faza cu plecatul de sarbatori eu nu am mai iesit din oras de cand am ramas insarcinata (doar pana in Poiana Brasov am fost o singura data, daca poti sa ii spui iesire ca e la 12 km de Bv). Daramite acum, cand am intrat in linie dreapta.
Ancutex felicitari pentru fetita !
Celor care nu mai intra pe DC zilele astea le urez un Paste Fericit si linistit!
La multi ani July25. Frumos a picat anul acesta ziua ta de nastere!
Ma duc ca mi s-a casunat sa fac cozonaci si pasca. Si ieri am muncit toata ziua in bucatarie, si astazi cred ca o sa fac la fel si cred ca si maine. Dar promit ca sunt ultimele zile cand mai fac efort. Asa vreau eu anul asta sa ma apuce Pastele cu "bucate" traditionale pe masa - facute de mine. De duminica promit in mod solemn ca il ascult pe dr. si nu mai fac efort deloc. Si apropo, Bulinutzo daca esti prin zona: stiu ca tu ai tot avut probleme si poate ma ajuti si pe mine: m-am cam umflat in ultima perioada, cel putin picioarele sunt un fel de "butuci" si care din pacate vad ca nu se mai dezumfla noaptea. Ai luat ceva pentru asta?
multi
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by Muuh
Kehleyr ma gandesc numai la pasca ta dar o faci cu branza sau cu smantana sa stiu cat de tare sa imi ploua in gura.

E cu branza . Si a crecsut tare frumos la copt. Acum sper sa fie sibuna la gust, dar asta n-o sa stiu decat duminica. Sa stii ca e a doua tentativa de pasca din viata mea si prima nu mi-a iesit, poate la asta am mai mult noroc.

Mishi ma bucur tare mult ca esti in regula .

Motzata te rog frumos sa nu te simti exclusa din cauza continentului diferit . Si eu ma simtunepori pe dinafara printre fetele astea volubile care posteaza non-stop , dar le inteleg pentru ca asa eram si eu la prima sarcina si pentru ca debordeaza de entuziasm. Imi place foarte mult numele pe care l-ati ales, Jonathan .

She-wolf, tortul e facut de tine??? Daca da, respectele mele

Shihana, eu mi-am intrebat medicul de familie si mi-a zis ca mai bine sa nu merg la piscina. Din mai multe motive, unul ar fi curatenia (a zis ca a avut multe cazuri de candida chiar si de la piscine considerate bune, stil bazinul de la 23 august care este olimpic) iar al doilea ar fi apa care nu este suficient de calda. Ea recomanda mai degraba gimnastica pentru gravide decat inot.

Mamaluidavid, cand eram numai thumbnail pozele am crezut ca sunt chiar ouale, si ma minunam de miniaturi . Dup-aia m-am lamurit ce era in poze .

Ancutex ma bucur ca a iesit totul bine la ecografie si mai ales ca o sa aveti fetita pe care ti-o doresti .

Iulenca petrecere frumoasa la Buzau. O sa ai tu timp de dereticat in apartamentul cel nou. Apropo, cand va mutati? Parca ziceai ca ati putea de acum ca vi-l lasa mobilat, nu?

Pumpkin am mai trimis si eu o poza de sapt trecuta.

Eu sunt mai bine dar ieri dupa ce m-am dus acasa am fost tare obosita. Am stat intinsa ca sa ma lase orice urma de contractie. Era ciudat ca nu aveam contractii propriu zis, adica burta nu se intarea, dar aveam un pic de intepaturi.

Azi dimineata am fost prin piata, era asa o forfota, toata lumea cumpara verdeturi, branza proaspata (miam-miam), am luat si eu o parte si ma mai duc la iesirea de la birou...

Kehleyr 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Buna burticilor si bebicilor!!
Acuma fac si eu bagajele ca plecam la parinti de Paste.De fapt vom merge la bunicii mei.Abia astept!!!Nu am rabdare sa fac nimic asa ca de dimineata tot fac bagaje si nu le mai terminAstept sa vina sotiorul de la serviciu si plecaaamm.
Luni face vara-mea logodna si noi suntem nasi asa ca avem emotii pt. ca e pt prima oara.Sper sa arat cat mai bine
Pentru toata lumea Paste fericit!!!!

Mihaela22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Kheyler draga felicitari pt pascutza frumoasa. Eu zic ca e delicioasa. Cu ap. inca nu am terminat pentru ca de-abia in vreo 3 sapt se termina tevatura cu banca evaluatorul actele. Si cei care vand sunt tineri ca noi au un bebe de vreo 2 ani si isi cauta si ei cu 3 cam. Termenul maxim pe care il au sa elibereze este 1 iulie dar eu sper ca la 1 iunie o sa ne mutam. Nu imi fac griji pt ca ma pot muta intr-o sapt dupa ce pleaca ei. E intr-adevar semimobilat ap. si nu e nevoie decat de o igienizare - dat cu var si facut curat - iar pt asta o chem pe mama si nu dureaza decat 2 zile. Apoi am mobila de dormitor, o sa am si patutzul lui bebe, vine tata si imi face pe hol, un dressing in 2 timpi si 3 miscari, eventual rafturi si ce o sa mai vreau eu ca e priceput rau, si pentru inceput e mai mult decat suficient. Deocamdata am rabdare sa o rezolvam cu banca. Dar se pare ca nu prea au ce probleme sa apara pt ca preaprobarea o avem iar actele casei sunt complete si in regula.
Va pupic pe tine pe sotz si pe dulcetzelele mici si va urez Paste cat mai insorit.

AAAA si nu mai zice ca te simtzi exclusa pe aici doar pt ca postezi mai rar - dupa mine eu zic ca esti membru de baza al forumului ca doar ai experientza care e foarte importanta pt noi astea entuziastele si neexperimentatele.

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput