Mamici de iulie - august 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 6
shihana spune:
Buna seara,fetelor!!!
Ufffff!! Ca am lipsit 2 zile si parca au fost 2 luni, asa harnicute ati fost..Mii de scuze, dar nu mi-a mers net-ul..dadeam zilnic tarcoale Pc si ma enervam teribil cand vedeam ca nu merge.
.Azi
!!
In primul rand vreau sa VA MULTUMESC pentru urarile de ziua mea!!..

..Pumpkin, MULTUMESC PT CADOU,ce mandra m-am simtit cand m-am regasit pe listuta[
!!!
Pacat ca ziua de marti a fost pt mine una dintre cele mai pline,nu prea am simtit-o aniversara..Noroc cu voi ca, citind atatea urari, mi-am amintit ca nu a fost chiar o zi obisnuita..In rest vreo 3 ore am stat la usa dl dr. sa astept sa termine nasterile pt a ma vedea, apoi la medicul de familie iar vreo 2 ore,la munca dupa niste acte vreo 3 ore...si aproape a trecut faimoasa mea zi..
Am auzit ca aveti arsuri..Stiti ce iau eu si are efect imediat?( nu e asa bun ca inghetata, dar...)..o jum de lingurita de bicarbonat de sodiu..Anuleaza instantaneu aciditatea gastrica si nu face rau lui bebe.si nici nu e medicament..Beau apoi un pahar cu apa si ..gata..
Dragele mele,cred ca v-am mai intrebat eu, dar nu mi-ati raspuns:nu merge nici una la bazin, la inot?..Stiu ca unele nu va simtiti bine
, dar sportul in general, mai ales cel in apa, face minuni..Si pt noi si pt bebica..Eu mor sa merg, dar nu am gasit inca un bazin rezonabil la pret si calitate si m-as bucura sa mergem mai multe...Fireste ,e tema pentru dupa sarbatori,cand dupa atata curatenie in casa coloana mea ( si poate si a voastra..) se resimte si sigur va cere moliciunea si terapia prin apa..Chiar nu va intereseaza??? Nu stiti vreo piscina adecvata??
Ei, cred ca v-am cam plictisit..Am uitat sa ma opresc, dupa atatea zile de pauza...Scuze, dar mi-era dor de voi.!!
Va urez numai bine, si va pupic pe burticile voastre, alea care sperie cantarul
..Dar voi stiti,
tot frumoase ramaneti!!!
motzata spune:
`neata fetelor!m-ati intrebat de ce asa de multi bani?
Anul trecut am venit si noi o fuga in Ro si mi-am facut comanda de carticica pt asigurare dar am zis ca asigurare o iau cand ma intorc.Cine sa gandit ca vacanta o sa ne priasca asa de mult incat sa facem si un bebelus?numai ca dupa ce ne-am intors noi imediat de ziua mea am ramas insarcinata si mi-am luat asigurare nu le-am spus la astia ca sunt gravida si pana mi-a venit cardurile a mai durat ceva.Cand mi-a sosit tot pachetul ma pun pe citit sa vad ce acopera etc etc....cand colac peste pupaza scria acolo ca trebuie sa am asigurare cu ei 12 luni inainte sa fiu gravidutza mai zi ceva am sunat la ei si nu am rezolvat nimic deja eram in trei luni cand a venit de la astia si nimeni nu te ia daca esti gravida.Asa ca ma gandesc cu groaza la factura de la Ecograf.Dar sunt optimista D-zeu nu da peste puteri.
Fetelor care aveti cosulete pe fata daca m-ati vedea pe mine v-ar trece repede eu parca am varsat de vant asa sunt dar stiu ca de la bebe mi se trage ca nu am avut asa ceva inainte.Si am fost si la salonul de la Lancome si le-am cerut sfaturi ceva bun si a zis ca hormonii sunt de vina.Cat despre Kg am inceput de la 62 si acum am 70 credeti ca m-am ingrasat mult?la corp nu se vede doar ca am burta.Nici nu mi-e frica ca o sa raman grasa pt am o reteta de slabit trasnet anul trecut am tinut-o si intr-o sapt am pierdut 5Kg numai ca n-am reusit sa o tin pe toata o sa vo dau si voua fetelor nu va faceti griji acum imp. e sa fie bebe bine.![]()
pup fetele

si va doresc o zi cat mai buna si fara dureri.
22+
cu Jonathan in burtik
motzata
motzata spune:
She_wolf draga tare ispititor e tortul tau sa te gandesti si la noi si inca odata 

22+
cu Jonathan in burtik
motzata
mamaluidavid spune:
Buna burtici frumoase!
Am intrat repede sa va urez Sarbatori fericite! si sa va mai povestesc un pic de noi.
Sunt ocupata zilele astea,ultimele pregatiri de Paste,dar sunt bine din fericire,bb ma lasa sa muncesc,fara sa exagerez bineinteles.
Inca nu s-a intors,e tot in picioare si danseaza mereu pe vezica,as vrea sa inceteze ca senzatia e tare aiurea,ma si doare.
Loveste cu asa o putere,ma speriu cateodata,mai ales cand dorm si ma trezesc buimaca,nu stiu ce se intampla cu mine.
Azi-noapte au fost vreo 3 cutremure aici,fara pagube din fericire(la noi cel putin) dar au fost destul de puternice,la 3 noaptea ne-am trezit ca se legana patul tare cu noi si toate prin camera miscau.
David nici nu a simtit,a fugit repede sotul sa vada ce face,eu am stat cuminte in pat,la cum se misca podeaua riscam sa cad.
Ieri am vopsit ouale,ne-au iesit super,sotul a avut placerea sa vopseasca si altceva,daca vreti sa vedeti,uite aici: http://pg.photos.yahoo.com/ph/stefaniabalan/album?.dir=1841&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Va pupic,va doresc sa va aduca Iepurasul tot ce va doriti si ne auzim dupa Pasti!
Stefania 25 +
cu Patricia sau Eric
David (24 dec 2004)
Ancutex spune:
Dragi burtici, din pacate in ultimul timp nu am avut timp deloc nici sa citesc ce ati mai scris si nici sa scriu. La birou am foarte multa treaba, iar acasa vin cam stoarsa si nu mai am chef de butonat la calculator.
Dar pentru ca voi pleca din Bucuresti cam intr-o ora si nu o sa am acces la net, vreau sa va doresc un Paste fericit si multa lumina in suflet! Sa va bucurati de aceasta sarbatoare sfanta.
Si mai am o veste minunata ... Vom avea o FETITA!!!! 

. Sunt asa de fericita. In primul rand pentru ca echo morfologica a iesit foarte bine si bebelina e sanatoasa. Eu nu aveam o preferinta de sex, dar toata lumea mi-a spus ca o sa am baietel, asa ca asta asteptam sa mi se spuna. Dar bebele ne-a facut o surpriza! Are personalitate
. Asa ca draguta pumpkin te rog sa ma treci si pe mine in listuta cu
. Nu-mi vine sa cred! 

Va pup pe toate si aveti grija de voi si de bebei.
Ancutex
24 sapt fix
iulenca spune:
Neatza burticoaselor.
MamaluiDavid foooarte frumoasa burticutza ta asa pictata. Si David e un scump. Abia astept sa creasca mai mult si burtica mea ca sa il pun pe tati sa ne picteze.
Mishi bravo la fata ca a fost totul ok si stai si tu linistita de Paste. Acum daca tot ti-au cusut "gura sacului" :)) potzi sta linistita ca bebe va veni numai cand zice doctorul, mai devreme si sa vrea nu poate.
Motzata or avea americanii cu sistemul lor si partzi bune dar cateodata parca sunt prea stricti. Un pic de flexibilitate nu ar strica. 2000 USd e enorm, pai pe mine cred ca atat ma costa toata sarcina cu tot cu nastere, sau poate un pic mai mult desi nu cred. Bravo totusi ca sunteti curajosi.
Pe mine aseara m-a certat sotul ca el a fost la meci si eu eram obligata sa il vad la TV. Dupa primul gol m-am relaxat si am adormit pt ca pe mine ma plictisete meciul. Cand a venit akasa sa suparat pemine ca nu stiam scorul final. I-am zis ca la 1-0 am adormit si el m-a pacalit si mi-a zis ca e suparat ca am mancat bataie cu 3-1. De-abia dimineatza mi-am dat seama cand m-am uitat la stiri. E un rau.
Azi plec si eu akasa la mami la Buzau pt ca nu am chef sa fac nici o pregatire. Curatenie nici sa nu aud ca daca stiu ca nu e casa mea si o sa plec repede de aici nu imi vine sa fac nimic. Asa ca imi fac bagajelul, imi iau consortul si o taiem la Bz. Anul asta cred ca mergem la tara pt ca bunicul meu e cam subrezit si a ramas singur asa ca sarbatorim cu el. O sa imi placa pt ca imi aduc aminte de copilarie si e multa vercdeatza si aer curat si o sa ma plimb muuuuult.
SheWolf fooarte frumusel tortul.
Eu vreau sa ii fac Mariucai gauri in urechi la spital. Nasica mea cea mica care are acum aproape un an are gaurele din a 2-a zi. Eram in vizita la ea cand au aduso dupa ce ii pusesera cercelusii. Nu a zis nici pas, a deschis ochisorii si apoi a adormit. Doar un pc de sange a curs dar era asa frumusica cu cercelusi. Mama ei adika nasa noastra a vrut sa ii puna cerceii pe care ii purtase si ea cand era micutza. Eu din pacate nu ii mai am dar erau foarte frumusei si mi-a zis tati ca erau facutzi din verigheta lui. (omu nu a putut sa o poarte asa ca mi-a facut mie si mamei cercelusi).
Cinta tu ziceai de cadou la nastere inel de rubin. Sa vezi faza. Mama cand m-a nascut pe mine a avut foarte mari probleme. Oricum fussese o sarcina obtinuta cu tratament (mai pierduse una inainte) si se gandea ea ca tata o sa fie asa fericit ca o sa o umple de flori si cadouri. Tata normal ca a fost fericit dar asa de fericit ca are un copil ca de mama a uitat. El era absolut convins ca o sa fiu baietzel asa ca la spital cand a venit sa ne vada mi-a adus o bicicleta ( si nu una mica mica ci bicicleta pt copii de 8-10 ani). mamei a uitat sa ii ia flori sau cadou, el a venit cu bicicleta. Binenteles ca si-a luat o cearta ..... cand a aflat ca sunt fetitza a fost tare nedumerit. O intreba pe mama ce sa faca el cu o fetitza ca nu stie cum sa se poarte cu ea, cum sa se joace cu ea .....
Duap ce m-a vazut binenteles ca a fost dragoste la prima vedere, reciproca pt ca pana pe la 10 ani pt mine mama era ceva neinteresant, tata era cel mai tare. Si eu binenteles eram papusica lui taticu super rasfatzata. Desi la 3 ani dupa mine a aparut fratemiu marea iubire a lui tati tot eu am ramas. Fratemiu era prieten cu mama mai mult pt ca eu cu tata radeam de el ca era mic si fraierici.
Concluzia: daca vretzi cadou la nstere si va stitzi sotii mai aiuritzi facetile bine instructajul sau eventulaa cumparati-va singure inainte. Ei doar sa il aduca la spital :))
Va pupicesc pe toate.

Daca nu mai intru azi va urez PASTE FERICIT, sa petrecetzi frumos, sa iesitzi la aer in natura si sa ne auzim vesele luni sau marti.

PS. Atzi vazut ca au aparut smilies noi cu Steaua si cu galeria hi hi ce misto

si mai sunt si altii

COOOL
iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png
iulenca spune:
Felicitari ANCUTEX ptbebica. M-am linistit deci nici tu nu imi faci ginere. :))
Sa fie sanatoasa, frumoasa si sa isi pastreze personalitatea puternica.

iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png
cinta spune:
instructajul l-am inceput deja, Iulenca... dar cred ca o sa merg pana la a alege modelul
sa nu am surprize, pt ca m-am convins ca al meu e paralel cu capitolul bijuterii
asta dupa ce 2 ani i-am tot facut brainwash cu aurul alb si el mi s-a prezentat cand m-a cerut cu aur GALBEN
pana cand si tatal meu a retinut din doar cateva convorbiri telefonice si cum a tinut sa ne faca cadou verighetele din Israel, binecuvantate la Mormantul Sfant, normal ca am primit set de verighete 4/5 aur alb si 1/5 aur galben
doar iubi e mai slow de cap.
asha ca acum ma voi asigura ca gasesc set - adik sa se potriveasca inelusul meu cel nou si cercelushii bebelinei.
Sa stii ca si eu am fost preferata tatalui meu
de altfel, si singurul odor la parinti. dar pe stadion m-a carat mai tot timpul cu el. si stiam toate cantecele galeriei![]()
cinta
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png