Mamici de iulie - august 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Cristina_Ana -da, stiu ca e f bun Gynipralul. Nu stiu dc mi-a zis mie dr sa iau numai un sfert de pastilutza la 6-8 ore si numai daca nu cedeaza contractiile cu Nospa si Scopantil...cred ca e foarte puternic, nu?
Nici eu nu am fost nicaieri in sarcina asta, doar la Sinaia ca e la max.2 ore de Buc...asa ca te inteleg, lasa ca n-om muri...mai e putin...

Cristina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

[quote]Originally posted by pumpkin

[b][red]Mi-am adus aminte ca am incercat sa-ti trimit un mail pe adresa pe care o aveam (cred ca de cand mi-ai trimis pozna pt album)si mi-a venit inapoi..

[font=Comic Sans MS][purple]

probabil oi fi trimis de pe adresa de la fostul loc de munca, Miky
iti dau PM cu adresa unde ma poti contacta. Ok?

Si eu tot cercelusi mici vreau pt iubita noastra. Minuscului si cu rubini. Iar pt mine cadou la nastere un inelus cu rubin sa ne asortam noi doua iubi suspina dar nu comenteaza la noul meu moft de inel, insa nu cedeaza fara argumente mai solide la cercelusi.

cinta

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

mishi santate multa de acum in colo. Si mai putine aventuri.
Pentru arsuri puteti lua si Maalox, mie la inceputul sarcinii mi-a spus doctorul ca pot lua si trei - patru pe zi si pot alterna si cu Dicarbocalm - in fine la mine efectul a fost 0 dar ma rog merita incercat rau nu face.

Mitza 25+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Galushca

Cinta, iete si explicatia stiintifica: l...

Pup burticile!!

Galushca 21 sapt +

sarumana si mii de multumiri pt explicatia stiintifica
sunt de acord pe de o parte cu optiunea personala. pe de alta parte, poate ma agat mai ales de cercelusii astia ca un simbol ca va fi si romancutza macar pe jumatate. mai ales ca aici nu se prea practica cercelusi. si asa cum a fi romancutza nu mai este optiune personala, la fel si cercelusii astia vor face parte din identitatea sa. nici eu nu prea mai port des acum, sunt mai mult fara. dar pot oricand sa imi asortez o pereche la starea de spirit.

cinta

Mergi la inceput

s-ar putea, Babee, ca nici pe aici sa nu se faca gauri in urechi de catre doctori sau asistente si atunci tre sa asteptam pana la botez, cand venim in tara, adik peste aproape 1 an ca vreau fetita sa fie ortodoxa ca mine. si sa vezia tunci chinuit la bebe

Mishi, ma bucur sa citesc ca totul s-a incheiat cu bine si fara urmari mai neplacute. Si eu am oareshce alregii, asa planuiesc sa ma duc sa trag o serie de analize - daca tot am asigurare de sanatate. Sa nu avem surprize la nastere sau dupa. Si sa vedem ce poate mosteni si bebe

cinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzata spune:

Buna fetelor sunt sigura ca sunteti la meci numai eu stau singura acasa ca astazi nu am job si ma plictisesc.Desi la noi a trecut Pastele eu tot continui sa fac curatenie de parca ar locui 10 pers aici.Bulinuta draga iti multumesc pt urarea cu casa si asa m-am bucurat cand am vazut ca ma remarcat si pe mine cineva.E asa de ciudat cand la voi e noapte si eu abia ma scol imediat ce deschid comp vad capitol nou si zic nu-i adevaratiar am de citit si cand vad tot felul de intrebari si voi deja va cunoasteti intre voi parca zic nici nu mai scriu dar imi sunteti dragi si am de invatat de la voi ca este altceva cand esti in tara ta si poti sa intrebi si sa intelegi tot ce iti spune doctorul.Eu am fost o singura data la control si mi-a venit o factura de $2000Si zicea cineva de o statistica daca mai vrem copii?cand m-am casatorit sotul meu zice facem 10 copii
Dupa ce a venit prima factura n-am mai apucat sa intreb cati copii vrea ca zice:CRED CA E PRIMUL SI ULTIMUL COPIL

La multi ani SHE_WOLFtot ce-ti doresti tu sa ti se implineasca,multa multa sanatate ca-i mai buna decat toate,un bb destept frumos si sa se nasca la termen.
Iar tuturor fetelor ce sarbatoresc Pastele in acesta saptamana un PASTE FERICIT alaturi de cei dragi

Va pup si sa fiti cumintele
22+ cuJonathan in burtik

motzata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Motzata, dar de ce a trebuit sa platesti consultatia la doctor?
Ca stiu ca la voi se merge pe asigurare.Intr-adevar, daca ar trebui sa dai mereu atitia bani, nu prea iti mai vine sa faci prea multi copii.
Cristina,29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

motzata eu doar ascult meciul nu il si privesc ca stau cu ochii in PC. dar sunt si eu curioasa nu preaiau asigurarile costurile?

Mitza 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

legat de bubite si cosuri, eu inca de la primele saptamani am remarcat aparitia lor mai mult pe spate, pe omoplati si cand am intrebat la dr mi-a zis ca la unele gravide asa se intampla din cauza hormonilor. pe masura ce am inaintat in sarcina s-au accentuat si este foarte neplacut, ma simt ca o broasca raiosa ca sunt mai mult ca niste pete rosiatice. ma gandesc ca vine vara si mi-e si jena sa port maieuri, eu care aveam un ten perfect. se pare ca trec dupa nastere...asta e.

cu gynipralul asa este, da palpitatii si chiar dureri de cap. din cauza asta cand mi-au pus perfuzie m-au tinut sub obsevatie in reanimare si au numarat sa curga picaturi foarte lente.
cred ca o sa incerc si eu varianta cristinei-ana si sa-l iau cate jumatate si mai des.

calatoria lui
25+,
poza bebe la 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Va multumesc inca o data pentru urari , n-am citit decat pe diagonala, dar v-am adus tort. Sper sa va placa , e cu blat de bezea, crema de lamaie si ornat cu frisca si afine. Nu, n-am implinit un anisor.

Claudia (22+) si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput