Mamici de iulie - august 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns July25 spune:

quote:
Originally posted by leistra

Dragi gravidute, ce rau imi pare ca nu pot tine pasul cu voi! Sunteti atat de rapide si uite asa pierd multe din discutiile voastre, sper ca toate sunteti bine, eu nu ma plang de contractii sau alte minunatii, dar ma simt foarte obosita si ma trezesc cu dureri de cap in fiecare dimineata, nu inteleg, de muncit nu mai muncesc de mult timp, mananc bine, dar sunt terminata...
cristina_ioana, pe mine ma pune doctorita la eco la fiecare trei saptamani, dar pe mine tocmai asta ma sperie, nu dauneaza oare bebelusului atatea eco?
Voi ce stiti fetelor despre asta?
Azi e o zi de vara aproape, e atat de cald si frumos, stiu ca toate va pregatiti de Pasti, de aceea va doresc un Paste Fericit si multa sanatate, va doresc sa va simtiti cat mai bine in aceste zile.
Cu drag, Adina

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Multumesc inca o data fetelor-dragelor pt.urari.

Va urez si multa buna-dispozitie alaturi de cei dragi.

Cu privire la eco, Adina stai linistita. Este pe principiul ecoului ( de unde si denumirea ). Se foloseste de sunete si nu de radiatii deci stai linistita ca oricate eco nu dauneaza .

July25,cu bb Maria in burtica si Andrei (30.11.1996)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

leistra ecografiile nu dauneaza sub nici o forma bebeului stai linistita. eu am facut la inceputul sarcinii si doua pe zi iar dupa aceea o perioada una la doua saptamani. Oricum NU au efect nociv asupra copilului.

Mitza 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

va pup pe toate, butici cu bebici,va urez PASTE FERICIT ,sa fiti cuminti, sa papati tot,si sa ne auzim cu bine sapt viitoareandreea25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shihana spune:

Buna seara, fetelor si Paste Fericit!! harnicutelor care nu mai au timp sa scrie...

In legatura cu bazinul, draga Kehleyr ,ce specializare are medicul tau de familie ( inafara medicinei de familie , ma refer)?? Sau ai tu ceva probleme , acum , cu sarcina? Stai rau cu imunitatea? Fiindca astea sunt singurele containdicatii ale inotului in sarcina ..si crede-ma ca stiu ce vorbesc(doar cu asta ma ocup!!)..bineinteles are dreptate cu calitatea apei, dar asta e si motivul pt care eu inca caut piscina..Si asta e important oricand, nu doar cand suntem insarcinate!!

Bulinuta27 ,cand gasesti costum sa ma anunti si pe mine, ca posibil sa am nevoie si eu de unul nou pe masura...amplitudinilor luate..

Draga Muuh, multumesc de informatie,stiam de Centrul de la H. Bucuresti, dar nu aveam habar de preturi..Oricum sunt f. mari, cel putin pentru mine..Voi mai cauta..

Va pupicesc pe toate si...aveti grija cu fripturile si cozonacii sa nu ne "bata in teava" bebeul ca nu mai are loc de burticanul nostru plin de bunatati..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Paste fericit tuturor gravidutelor!
Sa fiti cuminti si mancacioase pentru bebelini si sa va distrati!

Ioana 26+ si

Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July25 spune:

si la burticoase !

Mare atentie la meniu ! Ca destul ne supara contractiile, arsurile si alte cele. Ar fi mai bine sa nu adaugam si indigestia la lista.

July25,cu Maria in burtica si Andrei (30.11.1996)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

O zi frumoasa burtici!!

Am intrat doar sa va spun SARBATORI FERICITEsi numai bucurii alaturi de familie si prieteni!!

Va pupa cu drag Alexia si Eileen din burtica

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

July25 si Muuh, multumesc mult de raspunsuri, acum stau mai linistita, ca imi era frica sa ma mai duc la ginecolog nu alta!
Eu sunt tristuta azi ca nu sunt acasa cu familia mea, dar asta e , poate la anul o sa fiu cu ei, am fiert si eu patru oua si le-am desenat frumos cu carioca floricele si cruciulite si am sa ciocnesc maine cu sotul, desi aici nu se obisnuieste.
Am intrat sa va pup si sa va urez un Paste Fericit si sa dea Dumnezeu sa ne ducem cu bine sarcina pana la sfarsit, sa avem parte de copii sanatosi si frumosi!
Multe salutari si multi pupici!

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Vai mai fetelor chiar te dor ochii de la atata citit. Eu cum nu am mai stat in fiecare zi pe net nu mai pot tine pasul cu voi.
Am intrat rapid, eu azi am vopsit ouale 5 rosii, 5 galbene ca numai culorile astea le aveam de la mama din ro. De papa am luat un jambon de porc de 1,5 kg din oras gata de pus la cuptor, sper sa iasa bun si dulciuri am facut un chec, cozonac nu m-am riscat pana acu nici pasca, asa ca am mai facut o prajitura din aia musuroi de cartitza de la dr oetker. Iese tare buna! Si am mai facut inca o prajitura cu vanilie gen cremsnit. Cam atata gateli de Paste ca aici nu prea se simt sarbatorile plus ca Flo de acum munceste si sambata.
She_wolf, July25 La Multi Ani sa fiti fericite si sa aveti baby sanatosi!
Si va urez la toate un Paste Fericit cu multa lumina in suflete si in casa!

Pupici la toate si mai intru pe luni la vorbitor!

------------------------
23+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Am intrat si eu ca sa va urez la toate:
SA AVETI UN PASTE FERICIT SI LINISTIT ALATURI DE CEI DRAGI SI MAI ALES ALATURI DE MINUNEA DIN BURTICA!! SA FITI SANATOASE SI SA AVETI NASTERI CAT MAI USOARE! SI FIE CA NOAPTEA DE INVIERE SA VA ADUCA PACEA SI BUCURIA IN SUFLET!

PASTE FERICIT
Cornelia, de Eduard(1 an si 10 luni) si 26+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput