Mamici de iulie - august 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Noi am fost tot mai mult pe drumuri zilele astea. Noroc cu mama, ca ne-a facut ea drob si friptura de miel si ne-a vopsit ouale. Iepurasul la noi(adica la Eduard) deja a venit ca nu am mai avut rabdare. Mai mult ne bucuram noi de bucuria lui. Printre altele i-a adus o maimuta tare haioasa careia ii spune "muta" si numai cu ea in brate sta.
Probabil ca nu vom ajunge la inviere mai ales daca incepe sa ploua. De fapt nici nu am mai fost de cand il avem pe Eduard.
Va pup pe toate si sper sa petrecti cat mai bine si fara incidente neplacute.

PASTE FERICIT
Cornelia, de Eduard(1 an si 10 luni) si 26+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Fetele am si eu nevoie de un sfat de la mamicile mai experimentate.
Fetitza de 2 ani a vecinei mele de dim vomita incotinuu si are si diaree. Eu mai citisem aici pe DC despre ceva viroza la stomac.
Dim la micul dejun a papat niste cereale cu lapte pe care le-a vomat dupa vreo ora apoi i-a dat niste lapte s-o puna in pat si peste 2 ore la vomat si pe ala. Si de atunci i-am zis sa ii dea apa so mentina hidratata, sa nu se deshidrateze de la diaree si voma.
Am sunat la NHS direct unde te ghideaza ei ce sa faci dar ma suna abia intr-o ora o ora jumate inapoi. Medicul de fam nu este azi si la spital daca mergi te tin vreo 6 ore pe acolo si nu iti fac nimic.
Va multumesc anticipat!

------------------------
23+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Un Paste fericit si vesel tuturor, sanatate, bucurii, nastere usoara si un bebe sanatos care sa va umple de multumire!

29+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

buna seara, burtici!

eu am cam absentat in ultimele 2 zile, ca mi-a fost sotiorul racit si a stat acasa si a acaparat computerul cu un joc. si cand a terminat cu jocul, subliniez: dupa joc, m-a acaparat pe mine. acum sunt la parinti, la pitesti, dar am net si aici, asa ca in caz ca nu raman singura pe forum zilele astea, mai pot inca sa citesc.

cristina_ioana, si eu mi-am adaugat la semnatura iconurile tot cum a zis pumpkin: m-am uitat pe smile list la ce scrie intre parantezele drepte si am scris si eu acolo, din taste, nu cu copy-paste sau altceva. pur si simplu am tastat "paranteza dreapta-gravi-paranteza dreapta" si a iesit .

letitzia, si mie mi se umflasera tare picioarele, dar m-am apucat sa beau cel putin 2 l de apa pe zi si am mai redus sarea si aproape s-au dezumflat de tot. incearca intai asta, si apoi gandeste-te la medicamente.

va urez si eu la toate , sa aveti sarbatori fericite si linistite in familie, cu tot cu bebeii din burtici, sa fiti cu totii fericiti si sanatosi!

luiza 27+ si mic si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marsupilami spune:

Motzata, vorbeai despre o reteta eficace pentru slabit dupa sarcina. Ma tenteaza enorm, caci mai am pastrat ceva kg in plus de cand am nascut. Mii de multumiri si sarcina usoara la toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Cristos a Inviat tuturor si multa bucurie in suflete va doresc !!!

Si nu in ultimul rand La Multi Ani sarbatoritelor !!!

Va pup pe toate,
miti 25+

Mergi la inceput

HRISTOS A INVIAT !
Sa aveti o zi de Pasti cat mai frumoasa!

PASTE FERICIT
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

July25, iti uram si noi LA MULTI ANI si MULTA SANATATE in asa o zi sfanta!
Si uram LA MULTI ANI tuturor celor care poarta numele Sf.Gheorghe!!
Noi serbam azi Pastele, pe Eduard care se numeste si George si faptul ca a implinit 1 an si 10 luni.
Va pup pe toate!

PASTE FERICIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Dumnezeu sa va binecuvinteze cu ocazia sarbatorilor de Pasti si sa va aduca numai ganduri bune si liniste sufleteasca.
Hristos a inviat!

La multi ani celor cu numele Sfantului Gheorghe.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;33/st/20060819/dt/7/k/17b3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Christos a inviat, fetelor!
La multi ani tuturor celor care poarta numele de Gheorghe!

29+,

Mergi la inceput