Mamici de iulie - august 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Hristos a inviat!
La Multi Ani tuturor cu numele de Gheorghe!

Va intrebam ieri despre ce se poate face in cazul fetitzei vecinei mele. Ei bine aseara au ajuns la urgente cu ea si au aflat ca are o infectie f urata in gat cu streptococul A. Problema mea este acum ca ieri cand am vb cu asistenta la telefon ea a zis ca daca avem femei gravide, bolnavi de sida sau cancer in casa sa stea departe de copil. Eu am evitat contactul direct cu fetitza dar de aseara ma cam ustura gatul. Eu am luat aseara un paracetamol sa nu fac cumva febra in timpul noptii ca eu v-am mai zis ca am probleme mari cu gatul si febra dintotdeauna. Si am bagat ceai cu lamaie si miere si niste faringosept pt gat ca ma ustura un pic. Sper sa nu ma imbolnavesc si eu.

------------------------
24+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

ADEVARAT A INVIAT!! si La Multi Ani celor care au Gheorghe in familie sau poarta nume derivate de la el.

pumpkin multumesc din suflet de felicitare. Foarte draguta si scuze ca raspund asa tarziu da abia acum am vazut-o.

Mitza 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Adevarat a-nviat!!!
cornelia_laura sa-ti traiasca puiutul dulce,Eduard!Multi pupici,sa fie fericit si sanatos mereu!

29+

mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Paste Fericit tuturor fetelor, sarcina usoara si bebelusi sanatosi, grasuni si fericiti!

Hristos a Inviat!

Monica 28+
Album hainute si lucrusoare bebic mic

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Hristos a inviat! Si Sarbatori Fericite!

Ieri am fost la tara ca nu aveam chef sa stau singura in oras cind toti sunt plecati. M-am gindit si eu sa mai respir cu muuult aer curat, si m-am intors cu niste dureri in git ca nu m-au lasat sa dorm toata noaptea. Mada_mxm, sa stii ca la miine nu e de la fetita vecinei tale.

Pupici la burticute,

Nata, 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Ce faceti fetelor?
Eu sunt foarte fericita azi, tocmai m-a sunat soacra mea din State si mi-a spus ca a nascut cumnata mea. Am o nepotica de 3900g si 50 cm , nascuta natural fara probleme la 41 de saptamani. Si tocmai in ziua de Pasti. De fapt au apucat-o durerile la slujba de Inviere si abia dimineata au internat-o in spital. Ea era programata pt marti sa mearga la spital sa-i provoace nasterea. Am inteles ca maine ii dau drumul acasa cu papusica Rebecca. Suntem extrem de emotionati.....

PASTE FERICIT
Cornelia, de Eduard(1 an si 10 luni) si 26+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Mamanati imi pare rau ca ai probleme cu gatul, eu sunt satula de ele si le urasc. Pupic de la mine sa treaca cat mai repede!
Cornelia sa iti traiasca nepotizca si sa creasca mare si frumoasa!
Pumpkin ma bucur ca iti plac lucrusoarele luate pt baby. Intradevar aici se gasesc atatea si nu sunt preturi mari, mie astea de baby mi se par accesibile. Si masinutzele alea cu animalutze si mie mi s-au parut super simpatice. Si scot si zgomote in functie de animalutzul respectiv. Daca le pui pe jos sa mearga latra, cotcodacesc. Tare dragutze! Si is facute de un supermarket de aici Tesco.
Mamicile mai experimentate pot sa imi zica si mie cu ce au preparat formula pt baby, adik cu ce tip de apa? Ca la Parintii intreba, parintii raspund se discuta despre asta dar eu tot in ceata am ramas. Aici ti se zice de la spital apa de la robinet fiarta si noi ne-am luat un fierbator de apa care are si filtru din ala Brita si na cica e apa mai curata. Si la baby cand ii dai sa bea apa de care se da? Apa fiarta si racita sau apa plata imbuteliata?
Noi de baut bem numai apa minerala nu de la robinet, iar pt ceai folosesc fierbatorul asta cu filtru dar pt mancare am folosit apa de la robinet. Oare e mai bine sa gatesti cu apa plata imbuteliata? Voi cum procedati?
------------------------
24+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Hristos a inviat!

M-am intors si eu acushica de la munte, tare frumu a fost, m-am odihnit, plimbat si papat bun...eeeee, nuuuu, pe cantar nu ma urc, ce naiba, ar fi pacat de zilele astea
Am intrat nitelush sa va pupacesc dulce si ne auzim maine

Pumpkin si Amabella, saru'mana de pont, nu am cine stie ce link-uri de trecut la semnatura, dar ma chinuia si pe mine talentul, sa ma destept si eu...

Cristina +29 si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Mada, si de la mine un pupic ca sa te faci bine.

Eu foloseam apa plata(niciodata de la robinet ca nu e buna!) la ceai pentru colici. Dar doar apa nu i-am dat niciodata, numai ceai, cind o durea burtica. De data asta cred ca o sa folosesc Evian, mie imi place, sau Borsec. Mai vedem ce mai zic alte mamici referitor la apa plata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

HRISTOS A INVIAT!
Noi am petrecut super de Pasti,duminica am fost pe la vecini sa le impartim oua,a fost prima data cand au vazut oua vopsite de Pasti asa ca au ramas surprinsi si s^au bucurat,dupa care am mers in Tokyo la vara-mea unde au mai venit 2 familii romano-japoneze si am petrecut cu totii. Super a fost.
David nu a reactionat asa cum ne asteptam la iepuras,am cumparat un iepuras mare de plus,cat David de mare,pe care initial am vrut sa il punem in gradina impreuna cu cadourile si sa il gaseasca David afara insa fiindca a plouat l-am pus in patut cand s-a trezit. Dar fiindca era somnoros s-a speriat de iepurasul gigant si a inceput sa planga
Eu nu stiu cum am reusit dar am racit rau de tot ,cu dureri de cap,nas curgator ,dureri de gat si tot tacamul.
Si David e racit,el mai mult tuseste,azi-noapte din cauza tusei s-a trezit din 5 in 5 minute pana pe la vreo 4 dim .
Speram sa ne treaca repede,peste 1 saptamana si un pic plecam in concediu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cornelia felicitari pentru nepotica!
Gata,ma duc sa ma intind ca ma doare capul de moooooooooooooor

Stefania 25 + cu Patricia sau Eric
David (24 dec 2004)

Mergi la inceput