Mamici de iulie - august 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

HRISTOS A INVIAT

Am revenit si eu, bucuroasa ca am tot atatea kg cu cate am plecat...desi am "bagat" la greu...acum incerc sa-mi revin fizic ca sunt cam daramata....am muncit un pic in ajun...la pasca, oua, prajituri...la cozonac nu m-am bagat...in rest...astept we viitor cand vom pleca pt 4 zile la Nisipurile de Aur.

Eliza 23+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

Hristos a inviat!ce liniste e pe aici!sa inteleg ca sunteti plecate inca; din pacate noi am revenit cu picioarele pe pamant (la munca)si mi-e lehamite, noroc ca e ultima saptamana (sper sa nu se razgandeasca seful); va pup!
anasia 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Pup burticile!

Eliza, esti o fericita ca pleci in mini-vacanta..mie mi-e frica sa mai plec din Buc momentan, stau cumintica acasa si eu si contractiile mele

Gagici cu burtici, cam slaba miscarea, va refaceti dupa Paste sau de ce atata liniste?

Cristina +29 si Luca

Mergi la inceput

Pumpkin iubita, ai vazut ce semnatura am?
Se vede ma ca voi (tu si Amabella) nu sunteti blonde!

Cristina +29 Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Neatza fetelor.

CRISTOS A-NVIAT !!!!!!

M-am intors si eu la job dar bine-nteles ca e cam plictiseal pt ca multa lume nu lucreaza nici azi.
A fost foarte relaxanta evadarea asta de 2 zile parca nici nu imi mai vine sa stau la job. Vremea asta ma trage la somnic.
Geliza si eu sunt happy ca nu se cunoaste la cantar ca a fost Pastele. E drept ca nici nu am mancat mai mult decat in mod normal pt ca eu nu ma omor cu cozonacii si alte d-astea. 2 oua ciorbitza fripturica de miel un pic de pasca au fost suficient. Bine-nteles ca afacut mama tort si prajituri belea dar cum am fost multi nu am apucat sa mananc decat odata sau de doua ori.
Bebica a fost tare cumintica, i-a placut la aer curat si la bunici si strabunici. Aseara nush ce a avut ca parca am simtito mai mult decat de obicei. O mai fi crescut sau si-o fi schimbat pozitia pt ca am simtito undeva in stomac sus de tot. Dar a pus tati mana pe burtica si a mangaiato si masato si i-a tras un sut s-a intors cred ca cu fundul si m-am simtit mai bine. Saptamana asta mergem la dr. T sa vedem cat a mai crescut.

Va doresc o sapt linistita pt ca oricum se incheie cu vacantza scurta de 1 mai.

Pupici

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

HRISTOS A INVIAT!

m-am intors si eu acasica, dar, cum zicea si cristina_ioana, de ce sa stric frumusete de zile cantarindu-ma? cu mielul am servit slab de tot, si tot mi s-a facut rau, dar bine inteles ca mama m-a asteptat cu unul din torturile ei irezistibile, la care s-au mai adaugat niste bomboane de ciocolata cu alune si... mai bine nu mai zic. o sa zica maine cantarul, ca tot trebuie sa il mai intreb de sanatate.

am inceput sa am si eu niste dureri in zona ovarelor, mai mult niste junghiuri. pana acum nu am mai avut. si mi s-a intarit burta, desi nu am simtit cum se strange. pur si simplu, cand am pus mana pe ea, era tare. astea au fost cumva contractii?

si mi-am luat si tensiunea cu aparatul mamei, care este unul electronic (am auzit ca sunt mai putin precise), si imi arata mai mult ca de obicei, dar nu cred ca era de speriat: 12,3 cu 7,4. vi se pare mult? eu de obicei am cam 11 cu 6.

bebicul mic si iubit da adevarate party-uri in burtica mea, care am impresia uneori ca o sa plece intr-o parte si pe mine o sa ma lase pe loc. maine mergem la echo sa vedem cate grame mai avem si apoi la gineco sa vedem ce mai face colul si sa imi fac o analiza de secretie. mi-e groaza de consultul ginecologic. mi se pare o tortura.

luiza 28+ si mic si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

iulenca, cand mergi la dr?

Cristina_Ioana, imi pare tare rau sa aud ca ai contractii...
Anasia, ce bine d etine ca intri in concediu...eu intentionam sa intru in conced in iunie, dar sotul mi-a zis sa mai merg si in iunie la serv....dar macar o sa-mi iau concediu de odihna vreo sapt prin iunie sa mergem cu Mara la mare

Eliza 23+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Amabella, si eu am simtit niste junghiuri acolo jos inauntru zilele astea, ma gandeam ca poate sunt ligamentele sau oi fi racit eu?
Chestia aia pe care ai simtit=o tu, cu burtica tare, cred ca sunt contractii Braxton Hicks, stai linistita ca e normal sa mai apara de-acum, daca nu dor si nu sunt multe( 6 sau mai multe pe ora) nu iti face pb.

Cristina +29 si Luca

Mergi la inceput

Eliza iubita, tot apar seara contractiile, nu imi dau seama de ce, ca stau destul de cuminte...nu sunt chiar asa multe si pana acum au cedat cu Nospa si Scopantil, dar tot ma streseaza asa ca idee...
Fetele care iau Gynipral, in caz ca se ingroasa gluma si nu le mai potolesc cu Nospa, as putea sa iau juma'de pastilutza de Gynipral? Voi cum/cat luati?

Iulenca, tare misto senzatia ca dupa zilele astea nu se misca nimic la cantar
Mi-am luat inima in dinti si m-am cantarit si eu acum si la fel, sunt cum eram sapt trecuta
Dar vorba voastra, am mancat normal, nu am exagerat,doar ca am gustat din toate deserturile delicioase ale mamei

Cristina +29 si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Neata fetelor. Eu acum m-am trezit. Sunt cam obosita, ieri am fost pe la nasi si am mancat multe bunatati am primit si am dat cadouri frumoase. Cel mai mult mi-a placut cum nepotelul meu a cautat cadoul in gradina.
Si eu am contractii, mi se strange burta mama mama. Dar daca stau in pat imi este mai bine. CRed ca de la atataea supozitoare m-am pricopsit cu o candida de toata frumusetea.
Amabella si mie imi este groaza de controlul ginecolgic. Ma doare cand incepe sa ma scobeasca pe acolo, asa ca o mai lalai un pic. Si asa mi-a zis ca de pe la mijlocul lui mai o sa ma cheme din 2 in 2 saptamani.
Ioana ce bine ca ai fost la munte. Si ce bine de voi fetelor ca nu se vede la cantar. Eu am ajuns la minunata suma de 70 de kg. Cred ca ma impusca dr mea cand o sa ma vada.
Ieri am auzit-o pe bebelina cum facea plici plici, cum facea lichidul ala acolo, era asa ca un peste. Am zis ca mi s-a parut, dar apoi mi-a confirmat si nasa mea ca asa se aude.
Pupici la fete. Ma duc inapoi la somn.

Mergi la inceput