Mamici de iulie - august 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

vai ce va invidiez cand aud ca nu s-a miscat cantarul! eu nu am curaj sa ma urc azi, mai ales ca deja am papat un iaurt si am baut apa, asa ca deja mi-ar arata mai mult. dar eu sunt sigura ca o sa arate mai mult, desi sunt departe de a fi exagerat cu mancarea. dar v-am zis ca eu ma ingras si cu aer, asa ca cele 2 felii de tort, castronelul de inghetata, cele 2 clatite si cele 50 g de bomboane de ciocolata cu alune cred ca sunt acum pe fundul meu. ca in afara de aceste scapari, am mancat cum mancam in ultimele 4 saptamani, cand am mai luat vreo 600 g. dar tort si clatite??? chiar si 2 felii plus 2 clatite in 3 zile tot inseamna mult pentru mine.

luiza 28+ si mic si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Sabana, pupici la fata
Ai fost mortala cu plici-plici si bebelinu'meu face asa, sotul imi zice ca se aud tot felul de sunete pe-acolo sughite si face tumbe, scoate cate un cot pe ici, cate un genunchi pe colo
Ce facem cu Candida aia?...ca si io m-am procopsit cu ea

Cristina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Pai mancati putin dulce......eu si tort si prajituri si inghetata si cozonac, mai putina mancarica(nu ne place)....ce sa fac? fi-mea e cu dulcele. Azi ne cantarim, si daca am mai luat un kg nu e cu suparare ca si asa stam pe loc de vreo luna si ceva si ne-a zis nenea doctoru ca la cum stam acum nu ajungem prea departe cu kg.

Raluca 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Ce bine ca ati aparut fetelor! Era prea "liniste" pe aici.
Noi suntem binisor, deocamdata stapanim contractiile cu No-spa la greu. Ieri am reusit sa ajungem prin Herastrau cu Eduard, dar era o aglomeratie groaznica. De azi tati a inceput serviciul asa ca am ramas iar singurei acasa. Dar de azi intr-o saptamana incepem cresa asa ca profitam la maxim.
Am intrat in 7 luni daca avem 27 de saptamani, nu???

Cornelia, de Eduard(1 an si 10 luni) si 27+ Eric
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Geliza bine ca m-ai intrebat cand merg. Am uitat sa imi notez data si ora ultima data si cred ca sunt programata pe 26 la 5.30. Ideeea e ca acum am realizat ca 26 e ups maine. Deci maine o sa merg. Cum nu am avut probleme sper sa imi faca dpoar eco si sa vb un pic. Eu pana acum nu am facut control la el si nici nu tin neparat sa fac pre a curand. Poate il intreb ce parere are de cezariana. daca tot am avut problema aia cu infectia urinara vroiam sa fac inainte de a ajunge la el si o urocultura dar acum nu mai am timp. Oricum dupa 5 zile de antibiotic vad ca treaba e super ok. Dureri nu am avut decat in prima zi, pipi fac normal sa ca.... O sa fac urocultura totusi ca sa fiu sigura cred ca joi ca sa nu fie influentzata de antibioticele de sapt trecuta.

Ralu 80 bravo tie cu kg. Mie dr. T nu imi zice nimic de kg dar mi-e groaza de medicul de familie. Tre sa ajung sapt asta vineri si ascutzita de doctoritza cand o sa vada cele 9 kile in plus (pe langa cele care erau in plus inainte de sarcina) o sa se cam strmbe. Anyway e treaba ei, poate ramane asa stramba :)) . Si asa ma enerveaza ca are un cantar prost, vechi care arata de-aiurea. Eu tot dupa al meu electronic de akasa ma ghidez.

Cornelia brava pt intrarea in luna 7. Poate de sapt viitoare dupa ce il duci pe nebunaticul de Eduard la cresa o sa ai si tu momente mai lungi de respiro. Da cred ca pana te obisnuiesti cu ideea ca e acolo la cresa o sa itzi fie greu. Oricum stai si tu mai cumintzica si baga pastilutze ca sa linistesti burtica.

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Adevarat a Inviat!
Buna ziua la burticute dragute!
Nu am mai apucat sa va scriu de vineri...Iulenuca plecasem dar am gasit magaziunul si mi-am cumparat 2 camasute tare dragute una cu stelute si una cu magarusi ...
Pe seara am fost la dr T si nu te-am vazut Madyn dar la cata lume era acolo....am ajuns la 7 fara 10 si am intrat la 8 fara 5 ...ma rog...
Vestea buna este ca bb e foarte bine ptr moment are 977 grame...cica iese elefantel..asa s-a exprimat dr...nu e cam mult la 24 +?
Vestea proasta: i-am povestit de cele 2 lesinuri ale mele si s-a cam speriat..m-a trimis la o dr de la hematologie sa fac niste analize ptr ca sunt ssuspecta de trombofilie ...nu stiu exact ce-i cu asta dar din ce am citit pe net mi s-a facut rau . cica se leaga foarte bine cu starea aia de preclampsie...naiba sa le ia....fetelor sunt terminata...am o stare de nu va pot spune...ca sa fie tabloul complet ieri iar mi s-a facut rau...nu am lesinat dar am fost la un pas...Stie cineva ceva de asta? Poate ati mai auzit pe undeva? Daca stiti va rog eu frumos sa-mi spuneti si mie ca eu simt ca turbez...nici azi nu ma simt foarte bine dar eu tot ma chinui sa ma mentin...sa-mi ridic moralul dar simt ca nu mai rezist asa...

va pup si ne "auzim" mai incolo

bulinuta 25+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Chrisots a-nviat!
Bine ati revenit pe forum, ca eu v-am tot citit zilele astea si nu prea am avut ce .
Cristina_Ioana si eu mai patesc sa am dureri chiar daca stau in pat (junghiuri in parti si dureri ca la ciclu). Ai intrebat de gynipral: mie mi-a redus dr. la 1/2 pastila de 2 ori pe zi (cam la 12 ore). Cu toate acestea atunci cand nu mi se pare o.k. cu burtica mai servesc si cate un no-spa si un scompantil. Nu te sfatuiesc sa iei mai mult gynipral din cauza reactiilor secundare (eu fac tratament de atatea luni si tot nu ma simt nemaipomenit de la ele).
Cornelia felicitari pentru luna a7-a!
[pup
30 fix,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Iulenca, si eu tot cu 9kg "ma laud", dar asta este, vorba ta, cine se stramba sa ramana stramb, bebe sa fie bine ca restul se rezolva...
Din cate stiu eu, drT nu prea e adeptul cezarianei, si eu m-am chinuit o vreme sa il conving, dar am avut mai multe sanse de reusita cu Lemnete, care mi-a zis ca fiind mare bebe si eu mica, mi-ar cam iesi okii ca la melc cu nastere naturala...asa ca sper sa imi faca el cezariana...
Buli, imi pare rau ca te simti nasol, scumpa...ai cam avut ceva de tras sarcina asta, stiu ca poate ai momente cand iti vine sa te duci pe campii, dar gandeste-te ca mai e putin si ca merita tot efortul
Leti, saru'mana de pont, deci juma'de Gynipral la 12 ore nu e foc...dar tu il iei oricum asa, nu? ca eu nu vreau sa iau decat daca se ingroasa gluma cu contractiile, ceea ce inca mai sper sa nu se intample...adica sa fie asa de interventie...
Cornelia_Laura, pup fata . Baiat mare Eduard, de sapt viitoare zici ca o ia de coada cu cresa, ha?

Cristina +29 si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Bulinutza ai grija de tine. Si eu am stari de lesin si mie dr mi-a dat magne B6. Daca uit sa iau sau daca ma agit prea tare mai fac si eu cate una si cad ca o pleasca. Chiar vineri cand am fost la cumparaturi cu sotul meu, la iesire mi s-a facut brusc rau. Numai ca mie imi scade tensiunea si nu imi creste. Eu zic sa mergi pe mana dr ca stie el ce face.
A.cicel cum se mai simte sotul tau?
Ioana la mine a fost prima oara cand am auzit zgomotul acela. A fost foarte interesant. In ceea ce priveste candida sunt convinsa, ca amandoua o avem de la supozitoare. Si eu am bagat in ultima vreme la greu. Si eu am dureri de ovare, inghinale si chiar si inauntru pe peretii vaginului. Mie mi-a spus dr de aceste dureri, sa nu ma sperii, de acum sarcina devine mai grea si ligamentele astea trebuie sa faca fata mai mult. Dar e neplacut. Ieri sora-mea face amisto de mine, ca merg ca o rata. Nasu ma tot chinuie, ba ca schimba usa, ba ma suie pe cantar, ba cu mancatul. I-am zis ca nu mai dau pe la ei. Gluma, gluma dar imi sunt tar edragi si au un baietel o frumusete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Hai mai Bulinutza cheer up ca o sa fie ok. E naspa sa te stii cu toate problemele pe cap. Te cred ca esti panicata un pic, cum naiba sa nu fii cand vezi ca dai dintr-o problema in alta. Da lasa ca o scotzi tu la capat. Nu vezi ca tu te chinui si bebelu creste ca Fat-Frumois. E un grasan, aproape un kil la 25 de sapt e ceva. A mea cred ca e o fatza-matza ca nu prea o simt asa babana. pana ieri credeam ca sta transversal, incolacita in jurul mijlocului meu :)) da aseara cred ca s-a intors si sta ori in cap ori in picioare pt ca simt o presiune ciudata in capul pieptului, parca ma apasa pe stomac. Nu e puternica dar e altfel fetza de pana acum. Siu o gura de apa daca beau parca imi cade greu, nu se duce pana in fundul stomacului, parca n-ar avea loc. Nu-i rau ca poate nu mai mananc asa mult.

Hai pup ca va mai scriu later

Iulia 24

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput