Mamici de iulie - august 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 15
Cristina_Ioana spune:
Sabana, si eu m-am gandit ca de la supozitoarele alea ne-am procopsit cu candida, fir-ar sa fie
si am inteles ca tb sa faca tratament si sotzii, ca sa nu o plimbam de la unii la altii, uuuff 
Bine ca stiu ca e de la ligamente treaba cu intepaturile alea, ca e intr-adevar neplacut si paranoia ma facea sa ma gandesc la altele 
Fetelor, ati fost pe la Carrefour Feeria? Ceva interesant?
Cristina +29 si
Luca
pumpkin spune:
Scumpele, va invit sa continuam la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74285" target="_blank">Capitolul 44
Miky
30+ 
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
Album intalnire 18 martie
NEW
Album intalnire 15 aprilie NEW 
iulenca spune:
Mai fetelor hai ca mi-am adus aminte. Stitzi pe cineva care vrea sa se angajeze. Postul e ceva de genul secretar - translator. Trebuie sa stie engleza foarte bine, sa aiba chef de treaba si de invatzat lucruri noi. Jobul e usurel, la inceput va trebui sa invetze cam ce fac eu pe aici apoi sa preia treptat sarcinile mele. Ideea e ca e super liniste, telefon, internet, sefu da rar pe la birou, ea trebuie doar sa citeasca corespondentza si sa intrebe ce sa faca cu ea. Eu o sa o asist cat stau la birou si apoi de akasa pe telefon sau net. Poate stitzi pe cineva interesat. salaroiul nu e foarte mare vreo 7 mil si bonuri dar daca se tine de treaba si e fata descurcareatza mai creste. Plus ca v-am spus ca e super lejer se dau prime .....
iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png
Sabana spune:
Ioana eu am candida de cand ma stiu si abia scapasem de ea. La mine remediul este nivea intim, servetele intime de la nivea si ulei de masline. daca nu cedeaza si mai ramane asa o senzatie mai pun si un gynozol. am fost eu la feeria. nu e nimic interesant. adica nimic nou. ce a fost misto ca inainte de sarbatori a fost gol si am putut cumpara, dar nasol e cu iesitul acolo. faci vreo 45 de minute pana treci de toata nebunia din baneasa.
Iulenca eu am predat pe 1 martie postul, am gasit o tipa (de fapt sefu) sa imi preia atributiile si bine am facut. a fost la fix. eu deja trebuie sa stau acasa din cauza contractiilor si a colului prea scurt. am niste dureri cateodata, de zic ca acum nasc si respir ca o locomotiva. eu nu cred ca bebelina mea o sa stea pana la termen. am inceput sa am probleme si cu respiratia. cand am cate o contractie mi se taie tot, inima o ia razna, eu tot am sentimentul ca o sa mor pe masa de nasteri. Am snetimentul ca nu mai tine inima.