Mamici de iulie - august 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 3
cinta spune:
hai, fetelor sa va salut ![]()
dar cu cititul sunt doar pe pagina 6 de la subiectul precedent. mai citesc mai incolo. ca altfel iar ma fugaritit is nu mais criu deloc![]()
in primul rand la multi ani din toata inima sarbatoritelor, nastere usoara si la termen tuturor si bebei sanatosi
si multa sanatate sotului, Andreea
am vazut si eu pozele de la intalnire si am salivat la imaginile respective... din pacate eu nu va pot insoti din cauza distantei.![]()
si acum sa iau pe rand intrebarile care le-am prins din zbor:
din fericire, al meu sot nu a suferit inca nici un blocaj. ba din contra, cica burtica si sanii mari ma fac si mai sexy. acum nu stiu cat e pe bune si cat e de fatada, dar la noi activitatea a scazut simtitor doar pe parcurs de 1 luna in primul trimestru, cand am avut interdictie explicita de la doctor. Iar daca sunt perioade scurte cua ctivitate redusa se datoreaza in mare parte unor factori externi - stresul cu noul apartament, etc.
asistarea la nastere a sotului - nu se discuta, ci se executa
aici se presupune mai mult by default ca taticiia sista la nastere. astfel incat in toate institutiile ti se ofera cursuri pregatitoare pt nastere pt ambii parinti. Iar al meu nu a avut nimic de obiectat la ideea de a-mi fi aproape. Stiu ca alte fete prefera sa nu fie vazute in acele momente, insa eu doar pe el il am celmaia proape de mine aici. Daca, Doamne fereste, uit si boaba de letoniana pe care o vorbesc atunci?
Mishi, nu am reusit sa citesc mai departe. asa ca daca ai dat vesti deja legate de cum te simti, sper sa fie cele bune
ti-am tinut si eu ieri pumnii, ca restul fetelor.
legat de dureri, ca vad ca sunt la moda
pe mine ma dor de mor de cateva zile ligamentele... intre picioare. Nu radeti de mine, dar eu niciodata nu am mai stiut care e axila si inghinalul
si ma doare uneori de ma omoara la mers. si ma mai doare coada la coloana, tot de cateva zile. aici am io o banuiala ca e si din cauza ca am lovit acolo coloana acum vreo 3 ani. la acre se adauga micul accident de acum 3 saptamaeni
si mai am o durere MARE: vreau cercelusi la bebelusha. iar sotul se opune. ca pt el e body piercing si i se pare barbar sa gauresc copilul la o varsta asa de frageda
eu stiu ca am iesit din maternitate "gaurita" deja la urechi. si vreau sa ii pun cercelushi la odor. dar dincolo de partea sentimentala si estetica [ unde nu putem cadea de acord] inca nu am gasit nici un argument sau explicatie a acestui obicei ca sa ii justific sotului. poate ma ajutati voi, fetelor.
cinta
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png
pumpkin spune:
Cinta, bine ca mi-ai adus aminte de cercei, sa ii pun si pe ei pe lista de cumparaturi urgente si pe lista bagajului pentru maternitate ! Eu nu am avut cercei din maternitate pentru ca mama si nasi-mea aveau fiecare cate un baiat si nu s-au gandit...Asa ca m-au gaurit la 10 ani, tot in spital, cand am fost internata cu hepatita. Si stiu ca m-a durut tare, desi asistenta era priceputa. Parerea mea este ca e mult mai putin traumatizant sa pui cercei bebelinei inca din primele zile pentru ca nu o sa-si aduca aminte. Iar asistentele din maternitate cred ca sunt experte. Cred ca trebuie sa avem grija sa cumparam niste cercelusi mici-mici sa nu poata trage fetele de ei.
P.S. Mi-am adus aminte ca am incercat sa-ti trimit un mail pe adresa pe care o aveam (cred ca de cand mi-ai trimis pozna pt album)si mi-a venit inapoi..
Miky
29+ 
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
Album intalnire 18 martie
NEW
Album intalnire 15 aprilie NEW 
map spune:
bulinuta, a.cicel aveti grija de voi si gata mai usor cu munca. bulinuta, vezi sa mai gasesti si in alte zile intalniri din acestea asa lungi
a.cicel lasa perdelele, le speli tu si la vara. Stiu ca este fain sa fie totul curatel dar acum este ceva mai greu.
Fetele toate va
dulce pe ziua de azi ca intru si eu in priza. Am de terminat totul pana maine ca sa plece la clienti toate actele lucrate de mine si sa merg si eu in concediu linistita. Acasa diseara incep sa fac bagaj ca nu am avut timp sa fac nimic.
Monica si
22+
Cristina_Ioana spune:
Pumpkin iubita, tot la Polizu "livrezi" ? 
Io imi doresc sa ne intalnim in spital, nu in sala de travaliu, ca eu nu intentionez sa mai ajung pe acolo....![]()
Mishi, pe unde esti si cum te simti? 
Cristina 28+
anasia spune:
fetelor, de ce sa va chinuiti bebeii cu cerceii din maternitate? am fost la un magazin de bijuterii (nu in bucuresti), unde aveau un pistol special de puneau cate un cercel cu surub si impuscau direct urechea; prietena mea si-a pus inca un cercel acum 2 ani;tineai cerceii aceia sterili o perioada, apoi schimbai cu ce cercei vroiai;
i-am luat finutei niste cercelusi simpatici din obor, dar gasesti peste tot;
anasia 24+ 
Cristina_Ioana spune:
Anasia, cred ca fetele se refereau la usurinta cu care trece bebelina peste "gaurire" cand e inca foarte mica si pitica...si eu mi-am facut acum niste ani inca niste gauri in urechi, ca nu mi-au fost de-ajuns cele facute de mama cand eram mica si tin minte ca m-a cam durut...![]()
Pumpkin am vaz't ca la unele burticoase ai trecut si numele lui bebe. Cand ai timp si chef, poti sa treci si la mine Luca Alexandru
sar;naaaaa 
Cristina 28+
R.R. spune:
July25, nu prea am fost multumita de explicatiile date, chiar am fost speriata in ziua aceea, am intrebat-o eu de cateva ori daca este totul OK, m-a asigurat ca da, iar pt. data viitoare mi-a spus ca nu o sa platesc nimic, ca o sa intru printre pacientii care sunt programati in ziua aceea, ma asteptam sa-mi explice ce se vede, eu nu am vazut nimic pe ecran... Nu am ce sa fac, acolo am fost trimisa de dr. ginecolog de la CFR, si tu tot la CFR esti, nu? Eu am facut mai multe analize la Medlife, am fost multumita pana acum, de eco nu prea....
Galushca spune:
Cinta, iete si explicatia stiintifica: la bebicii mici, terminatiile nervoase nu sunt complet mielinizate si nu simt durerea la fel de mult ca oamenii mari (ca ar lesina de durere in timpul nasterii, cand efectiv li le intrepatrund oasele craniului). De-aia se fac gaurile in urechi si, in unele tari, circumcizia imediat dupa nastere.
Io una nu vreau sa-i fac gauri in urechi lu bebitza mica, dar nu din motiv de durere, ci de optiune. Cred ca ea trebuie sa aleaga daca le vrea sau nu, ca nu se astupa daca nu le vrea...
Pup burticile!!
Galushca 21 sapt +
mishi spune:
fetelor sunt foarte bine!!!!!!!!
nici n-am apucat sa citesc ce ati scris si m-am grabit sa va dau o veste. e posibil sa ma cert de o ora cu al meu sot pe calclator, ca citeste el ce ati scris voi si nu mi-a spus decat ca sunteti nerabdatoare sa aflati ce fac. da' el a citit tot, ca e mai cu mot.
sper ca si voi sunteti bine, vad eu acum.
continuarea... mai jos. stati sa-mi trag rasuflarea
calatoria lui
25+, 
poza bebe la 4D
Cristina_Ioana spune:
Mishi, bine ca sunteti ok, asteptam sa ne povestesti cum fu 
Fetele mai pricepute, explicati unei blonde neindemanatice
cum pune carutzu'albastru sau alt smiley la semnatura si cum ataseaza ceva la semnatura (poze, etc)
Sarumanusitzele anticipat 

Cristina 28+