Mamici de iulie - august 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 2
anasia spune:
bulinuta, am scapat de control pe masa acum, dar cred ca la 28 sapt nu mai scap;si masa e asa de inalta;
cristina ioana, la mine la fel ca la bulinuta, cand am venit de la Iosup la 14 sapt si 20 sapt nu m-a mai pus la eco, doar s-a uitat pe rezultate, ca de-abia ma vazuse iosup, in rest de cate ori am fost, a fost si eco;
cornelia, o sa fie bine la cresa;
anasia 24+ 
Cristina_Ioana spune:
Anasia si Buli, inseamna ca de-aia nu mi-a facut eco atunci, ca fusesem la Iosup cu o sapt inainte si s-a uitat pe eco aia si pe IR-uri 
Cristina 28+
Cristina_Ioana spune:
Fetelor, ma incearca putzintel de lene, ma bag nitzelush la patutz si ne auzim mai tarziu.
Cristina 28+
pumpkin spune:
Cristina_Ioana, ti-am modificat DPN-ul si am vazut ca tu esti trecuta la dr. Lemnete.
Tu nu mergi la dr. T ? Vrei sa modific ?
Miky
29+ 
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
Album intalnire 18 martie
NEW
Album intalnire 15 aprilie NEW 
bulinuta27 spune:
Fetelor ca sa vedeti voi cat de cuminte sunt eu si cum va ascult eu pe voi: acu plec la o intalnire care nu va dura foarte mult...sssssss.....nu stie nimeni ca e scurta
si pe urma ma fofilez usor spre casa
nu de alta dar s-a nasolit rau situatia mea cu piciorul...ma doare de schiopatez cand merg...
asa ca va pup pe toate si ne vedem maine
pup fetele tare
bulinuta 24+ 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png
anasia spune:
bravo, bulinuta, asa sa faci! piciorul ma doare si pe mine, cel stang, de nu pot sa merg ca lumea;
anasia 24+ 
Cristina_Ioana spune:
Bravo Buli, asa te vrem! Treci acas' 

Pumpkin, saru'mana de modificare. Eu merg si la Lemnete si la dr.T, dar cred ca voi naste cu Lemnete, asa ca nu modifica. 
Cristina 28+
MADYN spune:
Uff, hai ca m-ati mai linistit! Pai nici mie dr. T nu imi mai facea eco la cabinet daca veneam de la Iosup!!! Asta are explicatie, dar acum m-am speriat putin pt. ca nu l-am mai vazut pe BB de la 20 saptamini si daca nici miine nu-l vad .... nu o sa-mi priasca mielu' de Pasti
!
Mishi ai ajuns acasa? Hai da-ne un semn, sa ne linistim!
24+
meu drag
Bebelica
pumpkin spune:
quote:
Originally posted by Cristina_Ioana
Bravo Buli, asa te vrem! Treci acas'
Pumpkin, saru'mana de modificare. Eu merg si la Lemnete si la dr.T, dar cred ca voi naste cu Lemnete, asa ca nu modifica.
Ahaaaa, atunci ne vedem la Polizu in sala de travaliu
Miky
29+ 
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
Album intalnire 18 martie
NEW
Album intalnire 15 aprilie NEW
Muuh spune:
she_wolf La Multi Ani! Sa iti traiasca copii si sa te bucuri de ei!!
pumpkin putem muta mansarda aia a ta superba peste casa mamei mele? Doar pana o amenajam noi pe asta a noastra??
Cristina_ioana huhh bine ca e doar o candida amarata. Trece ea repede.
madacristina tinem pumnii sa fie cat mai bine.
bulinutza asa ca zici ca iti si monitorizeaza calculatoru iti propun eu ceva: dupa ce nasti, si lor nu le va mai pasa ce si cum, o mica reclamtie la fortele de munca. Ca daca nu va dau liber in ziua de Pasti mai au si alte hibe. Nu de alta dar din povestile tale merita din plin acest tratament.
Kehleyr ma gandesc numai la pasca ta dar o faci cu branza sau cu smantana sa stiu cat de tare sa imi ploua in gura.
Mitza
25+