Bebelusi de iulie-august 2005 (100)
Raspunsuri - Pagina 14
Simonaci79 spune:
Ellarot- feliictrai pt primul coltisor de dintisor si pt dimensiuni!!!! Si lasa fata sa pape iaurt ca e f bune! Macar stii ce tb sa pui in papa ca sa manance bine! Si felicitari si pt faptul ca sunteti vorbarete! Cred si eu ca e topit tati!!!
Lulu- eu cred ca poti sa-l pui sa mearga de cand e el pregatit, si daca zici ca vrea, cred ca e in regula! (parerea mea, nu dati cu rosii!!!)
Acusor- si eu am fost in aceeasi dilema ca tine si i-am luat pana la urma cu talpa tare ca el mai voia sa se plimbe cateodata, asa ca vreau sa fim pregatiti! Nu stiu exact cum tb s fie ca indif cat va merge el vara asta tot nu va merge singurel si mult si in nici un caz nu va alerga! La toamna o sa ma gandesc si informez si eu despre asta!!!
Nicoll_mada- am vazut pozele cu frumusica ta! Offf, cum doarme ea ca un ingeras! Felicitari pt o fetita asa dulce!
Adriana- am vazut poze si cu puiul tau frumos foc! Mai si ce palarie aveti!!!! Am vazut si florile frumoase!!! Nu le-a afectat frigul, nu-i asa? Ce frumos e sa ai o gradina a ta....slasa ca o sa am si eu curand!!! Pupiic multi pt tine si baiatul tau frumos!
Cuscra- felicitari pt examen!!!! Si vacanta placuta1 Din pacate nu am intrat sa-ti tin de urat, sper sa nu te superi pe mine!!!!! Pupici multi!
Am terminat de citi cap 99, vad ca ati vb mult de retete, nu m-am bagat si eu in vb ca nu-mi sta capul la asta acum cat avem probleme, pt ca nu pot sa-i bag nimic nou pana nu ii trece! Dar am citi cu interes!!!!
Simonaci79 spune:
Monica- da, ne-ai lisit! Distractie placuta si caondediu la fel! Multumim pt urari, si voua va dorim toate cele bune si sarb fericite!!!
Cu tetinele, din cate am inteles eu nu le face nici un rau puilor, dar cica sunt mai rezistente la muscaturi cele din latex (asa am citi eu pe cea de la chicco)
Kasi- prezent la datorie, cu intarziere, dar nu fug de tot!!! Nu te panica, o sa pape fata, nu i-o fi si ei foame!
Cati- imi pare rau ca ati avut probleme, multa sanatate puiul tau!!!! Si sa nu mai raceasca mult timp de acum incolo!!!
Yasmari- multumim pt reguli! Intradevar m-am distrat!
Ema.nu.ela- ma bucur ca iti foloseste metoda mea! Nu ai pt ce sa-mi multumesti, ma bucur sa fiu si eu de ajutor cumva.... Si ma incanta tare mutl jocurile voastre!!! Mario in nici un caz nu ar pune ceva la loc, din pacate il mosteneste pe tasu' la dezordine.....
Briana- am patit de multe ori cu pampersul, si e semn bun, ca nu mai face in somn deci o poti invata usor cu olita! Mario nu a facut de pe la 3 luni noaptea si a inceput acum de vreo 2-3 sapt iar sa faca noaptea! Si e mai greu de dezvatat de pampers mai tarziu!
Ema si Anis- multumesc ca va ganditi la mine!!!!
Sunt bine, ma rogin limitele in care se poate spune bine in sit mea, dar nu vreau sa comentez azi nimic despre asta!!!!!
Adriana- feliictari pt dimensiunile baiatului si pt primii pasi!!!
Dina- si Anis- nu va mai faceti probleme fetelor pt greutate ca nu sunt grase fetele voastre!!! Eu ce sa mai zic ca mario are 11.150kg??? Mi-a zis asistenta ca nici nu are curaj sa treaca in fisa asa greutate! Dar mie nu mi se pare gras rau si asta conteaza!
Kasi - am vazut pozele cu blondina ta dragalasa si razareata! tare frumos copilas aveti! felicitari!
Svety- nu am uitat de tine, cum sa uitam! Multumesc pt salutari pt ca stelista din mine se simte imediat! ca sa nu mai zic de dragul meu sot care a fost pe stadion....hmmmm cand copilul avea febra, dar ce conteaza? Ce e mai imp? Ca oi fi eu stelista, dar cand e vb de Mario....
Dede- multumesc frumos si va intorc pupicul!!! Din pacate stiu si eu cum papa un copil bolnavior...iar de faza cu vomitatul antibioticului....am simtit-o pe pielea mea de 2 ori pe zi cu tot cu mancarea dinainte! Si daca Adi e mai mare si stie sa se duca la baie (cred eu) cu Mario am schimbat cearsaful de 2 ori pe zi!!! Bine ca am scapat, azi dim a luat ultima doza! Sper sa se faca bine, si puii tai la fel!!!!
Joker- imi pare rau ca nu am intrat macar sa iti urez spor la invatat! Urat din partea mea! Vad ca voi fetele cu examene va simtiti in mana samai faceti si curat si mancare! Bravo voua!!!! Feliictari pt examen si mult succes la urm. Si SPOR LA INVATAT de pe acum!!!! Feliictari Iedutului pt dimensiuni!!!! Si sa-ti trasica sotul! (iti spun de acum sa nu cumva sa uit!
Nicoll_mada- am fost si noi ieri la biserica si l-am impartasit si am trecut pe sub masa cu el, si desi ne-a lasat toata lumea in fata tot a crezut de cuvinta ca e bine sa se apuce de focul de la o lumanare! incerca in disperare sa-l prinda in manuta, bine ca l-am vazut la timp!!! Iar la trecutul pe sub masa cu el in brate am zis ca ma pot duce cu succes la sporturi extreme!!! Si nu ma supar deloc ca ti-ai dat cu parerea, exact asta e motivul pt care m-am hot si eu sa fac pasul asta acum, ca degeaba mai asteptam si nu faceam decat sa fie mai rau pt copil! Si daca nu voiam pareri nu va spuneam! Multumesc pt urari!!!!
Briana- si eu va multumesc mult ca sunteti alaturi de mine!!!! Ieri am fugit asa ca am avut impresia ca s-a trezit sotul si nu voiam alt motiv de certa plus ca imi era teama sa nu vada ce am scris!
Giana- imi amintesti de Mario cu kk! La noi nu a fost chiar asa, dar eu pt ca are bubitele alea l-am lasat fara pampers dar cu pantalonasi si l-am pus in tarc, si cand ma uit se juca cu ceva negru. Era un carnacior tare care scapase prin pantalon! Bine ca nu l-a tentat sa-l guste!!! Si sa nu uit! Felicitari pt dintisor! dra de ce cu sange? La Mario nu am vazut deloc!
Giana si Anis- eu ii iau lui Mario file de Pangasius (Anis- la noi se gas in carrefour si Cora) si nu prea miroase asa tare plus ca nu are nici un fir de os!!!! Daca va intereseaza..... poate va e mai usor asa. Nici mie nu imi place pestele decat in conserva cu o tona de lamaie!
Simonaci79 spune:
Diana- m-ai lasat masca cu mes tau de urare!!! Domane cata rabdare ai!!!! Multumimi milt de tot pt urarea speciala!!!! Sa dea Domnul asa sa fie, si sa-mi gasesc si eu schilibrul alaturi de puiul meu care ma tine pe linia de plutire! Sper ca asta sa fie ultima sarbatoare nefericita pt mine, desi acum nu pot spune in ciuda tuturor problemelor ca e nefericita pt ca il am pe Mario, cea mai imp persoana pt mine, puiul meu pt care mi-as da si viata!!!! Multumim mult mult de tot si va pupam cu drag si pe voi! Sa o pupi te rog pe Iulia si din partea mea! Mi-as dori tare mult daca se va putea la vara sa ne si intalnim! Cred ca ne vom intelege bine pt ca imi esti deja tare draga! Pupici!!!
Si ar fi frumos daca ne-am putea intalni toate la vara in parc! Macar cele din Buc! Ar fi tare frumos!!!
Laura- multumim pt urari, te pupam si noi cu drag pe tine si pe gemenasii tai dulci!!! Sarb fericite!!!
Simonaci79 spune:
Vad ca am bantuit singura pe aici!!! Normal, numai eu puteam sa stau pe aici in noaptea de Inviere!!!! Dar macar cu folos, pt ca am terminat de citit din urma!!!!
Urez si eu cu intarziere tuturor
PASTE FERICIT, SANATATE, BUCURII SI IMPLINIRI ALATURI DE CEI DRAGI VOUA! FIE CA ACEST PASTE ALATURI DE COPILASIII VOSTRI SA VA UMPLE VIATA DE BUCURIE!!!!! Multi pupici de la mine si Mario!!!!
Simonaci79 spune:
Si imi cer scuze ca nu am facut-o pana acum, ar urez si eu copilasilor care au rotunjit varsat zilele cat am lipsit eu numai bucurii si fericire!!! Multe luni inainte!!!!!! Sa fiti voiosi si sanatosi!!!
Sa va mai spun despre noi, ca nu am facut-o de ceva timp!!! Mario este mai bine sper, de 2 zile nu a prea mai facut febra si asta desi nu i-am mai dat antitermice! Bubele dupa cate v-am spus sunt pe trecute si sper sa treca repede de tot!! Insa cel mai imp e cadoul pe care mi l-a facut azi de ziua lui! Pt ca nu am avut timp prea mult de el ca am fost ocupata cu mancarea (si eu care eram o gospodina f bune imaginati-va ca am uitat sa pun sare la drob!!!

) l-am lasat mai mult singur in tarc, si pt ca parca simtea ca am nev mai multa de afectiunea ui, sau ca sa ma convinga sa vin la si la el, ce credeti ca a facut baiatul meu? A inceput sa strige mama intruna!!!! Si asa a tinut-o toata ziua!!! Si mai gresea, spune baba, cum imi zicea pana acum si apoi se corecta repede iar la mama!!!!! Nu va pot spune cum m-am simtit desi majoritatea o stiu pe pielea lor!!! Si a inceput sa imite tot ce fac eu, sa scoata limba, sa imite sunetele, sa ma mangaie, sa ampupe...ce sa mai, ma topeste!!!!! Il iubesc asa de tare!!!!!! Sunt tare fericita ca am un asa copilas!!!!! Si parca imi vine sa- iert toate greselile si sa-i fac tot timpul pe plac numai ca imi e teama sa nu-l rasfat!!!
Nu lumina- eu am luat de la cineva care a trecut prin dreptul blocului ca sotului meu i-a fost lene sa se duca la biserica! Maine (de fapt azi) merg la soacra mea in provincie si apoi o sa dau o fuga si pe la mama ca era tare trista cand a auzit ca la ei nu mergem! Sa vedem , poate mai intru pe seara!!!
Va pup pe toate acum si va doresc o noapte buna si linistita!!! Si inca o data: 

PS- sa nu uit! Am fost la mag si i-am luat lui Mario niste hainute...o sa pun poze sa vedeti noua garderoba!!!!
nicoll_mada spune:
ADEVARAT A INVIAT!!!
Am fost si noi la biserica fara Codruta,am luat Lumina si Paste si acum ne bucuram de pregatirile facut.De doua nopti fata nu s-a mai trezit,a adormit de la ora 21 pana dimineata la 7.Un ingeras!!!
Hristina,felicitari,micuta Victori merge tinandu-se de obiecte.E o scumpica!
Simona multumim din suflet pt aprecieri,esti un suflet mare!!!Cu atatea probleme si sa mai ai timp si pt noi!Ma bucur ca Mario este mai bine,speram sa scapati de probleme cat mai repede!

!!!
Merg sa dau fetei Aiazma si Paste,va pup!
nicoll_mada si
Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
Oana C spune:
Paste fericit alaturi (sau departe) de cei dragi!
Hristos a Inviat!

Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
nicoll_mada spune:
Fetele o sa ziceti ca nici in ziua de Paste nu ma potolesc,dar nu pot sa nu va spun ca Zana mea merge de-a busilea,dar cu spatele.Deocamdata suntem un racusor,deunde atata leoaica!![]()
Si mergem si in picioruse,dar sustinuta de sub brat.Hmmm,face progrese piticuta!!!
nicoll_mada si
Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
brianamica spune:
ADEVARAT A INVIAT !
Ati ciocnit oua ?
Eu si Ana am stat acasa aseara, dar au fost ai mei si au adus lumina.
Simona, nici nu stii cat ma bucur ca Mario este mai bine. Ca ai avut atatea adunate ! Noi iti dorim tot binele din lume, atat tie cat si tuturor mamicilor si puilor lor.
Sa avem parte numai de sanatate si bucurii!
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
ema.nu.ela spune:
Hristos a inviat!
ca vorbeati de pantofi de bebe. din ce-am mai citit eu, cand incepe bebe sa mearga e preferabil s-o faca in picioarele goale sau in pantofi cu talpa f moale. pantofii aia se numesc "training shoes" si arata ca niste balerini cu elastic si sunt in general din piele intoarsa. i-am luat si eu mariei desi ea nu merge inca. cam asa arata:
http://store.babycenter.com/product/clothing_maternity/girl_12_24_months/shoes_booties_hats_girl1224/5206?intcmp=&stage=toddler
stiu ca la noi se zice ca sa iei cu talpa tare si stil pantof care sa-i cuprinda glezna dar eu ma incred mai degraba in studiile pe care le-au facut americanii. si balerini din astia au inceput sa aduca si in romania. eu o sa fiu nevoita sa o tin in pantofi si prin casa pt ca in afara de dormitorul ei unde am un covoras, in toata casa am parchet si gresie care aluneca destul de tare si mai e si rece (gresia).
simona,
daca vrei sa-l tii pe mario in fundul gol iti recomand changing pad-urile de unica folosinta de la Fixies care sunt super - au compozitia unui scutec doar ca sunt patrate cam 70x70cm. eu le-am folosit de cand era maria mica si sunt f.f. bune. si cand o schimb la fund o pun pe un d-ala sa nu am surpriza ca face pipi intre timp si uda patul. sunt bune si pt voiaj. se gasesc la Carrefour sunt pachete de 10 buc si costa cam 14ron. desi daca mario se ridica in picioare si se foieste cred ca e mai greu. eu o las pe-a mea in fundul gol sa stea in fund pe ele in patut/tarc.
mamica de maria, 8 luni si 3 saptamani