Bebelusi de iulie-august 2005 (100)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

LUMINA,PACE,IUBIREsunt 3 cuvinte carora va dorim sa le cunoasteti sensul timp indelungat.

David si mamica lui sunt bine, am fost foarte ocupata eu la servici dar am intrat acum repede pt ca am vrut sa va urez cele mai sus scrise. Pupici multi pentru ingerasii nostrii !

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Fetelor, ce seara emotionanta!
Sunt singura acasa,sotul e la Slujba, fata doarme si o privesc si parca nu-mi vine sa cred ca e a mea, Darul lui Dumnezeu!

Sa ne bucuram de aceste globulete de aur! Sa traim pentru ei si prin ei!

Daca tot n-am ce face, am facut ALBUM NOU: 8-9 LUNI! ARE NOUTATI! SURPRIZE!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitecantrop spune:

Va dorim Paste Fericit! Sa aveti multa lumina in casa si in sufletele voastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

HRISTOS A INVIAT!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

ADEVARAT A INVIAT!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

HRISTOS A INVIAT!

Fie ca acest prim Paste alaturi de copilashii nostri scumpi sa ne faca mai buni, mai intelegatori cu noi si cu ceilalti si mai inteleptzi!!

Pupicim mamicile si copilashii!

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna seara fetelor!!!!

Adevarat a inviat!!!!!

Mergi la inceput

Pt ca am niste timp acum, am terminat de facut mancarea pt noi si avand in vedere ca maine dim plec din Buc la draga mea soacra, fac supa lui Mario acum asa ca mai citesc din spate pana se face!

Albinutzza- felicitari pt dimensiunile bondarelului si succes cu tratamentul. Eu nu stiu ce sa zic, si de Mario a zis dna dr ca are fontanela cam mica si mi-a zis sa nu-i dau deloc calciu, dar acum mi-a dar vigantol 3 pic in loc de 2, zilnic. Nu stiu ce sa zic la voi! Daca ai incredere in ea, mergi pe mana ei! Si am vazut noile poze! Super bondariciul tau! Sa fie sanatos si fericit alaturi de mamica si taticul lui!!!! (cad ca e mare cantaret baiatul tau!)

Anka- felicitari pt baiatul cuminte si istet si pt programul lui!!!! Iar cu palmuta... inteleg ce simti! Am comis-o si eu din pacate cand avea Mario 3 sapt si urla zi si noapte, nu mai dormisem de 2 zile si eram varza de oboseala, eram cu nervii la pamant, pe tasu' nu-l interesa, el zbiera, si am facut la fel ca tine! Usor de tot dar si acum regret! Asta e! Pupiic multi sa treaca supararea si lu' tasu' daca nu-i convine sa stea cu el sa-l cameze cand mai tipa! (glumesc si eu dar asa ar merita!)

Nicoll_mada- felicitrai pt dimensiuni si pt fetita ta cuminte si frumoasa!!!

Ema.nu.ela- vad ca vb de dureri de solduri. Eu am nascut prin cezariana, e drept nu m-au durut soldurile, dar spatele m-a durut ingrositor! Nu puteam sa stau nici jos, nici culcata, nu mai zic sa-l ridic pe Mario si tb sa o fac cat de greu imi era! Nu stiu de la ce a fost, a trecut atunci si a mai aparut de 2 ori pana acum! Sper sa stea cuminte durerea asta si sa nu mai apara! anatate multa si tie!

Lulu- felicitari pt puiul tau istet, si tie bine ai revenit! Sper sa te vedem mai des pe aici si sa fiti bine cu totii! Pupici multi!!!

Adriana- se pare ca nu te-am mai prins acasa pana am citi si eu! Cred ca esti deja in Rom! Multumesc mult pt sfat! Intradevar asa mi-a zis si dr mea, sa nu dau cu creme ca tb sa se usuce bubele, dar nu mi-a rec nici pudra, ca am vrut sa dau cu baneocin si nu m-a lasat, ea e cam contra pudrelor. Mi-a dat albastru de metil, apoi violet de gentiana si acum suntem la streptomicozana si toate astea ar tb sa usuce. Acum este mult mai bine, arata urat pielea de sub bubite care se vede acum ca a cazut coaja dar sper sa fim mult mai bine cat de curand! Multumim ca te gandesti la noi si nu ne-ai uitat! Si voua spor la plimbari de-a busilea si distractie placuta in tara!

Mergi la inceput

Lulu - am vazut baiatul frumos si grasan cu sapca de smecher!!!!! Si am vazut ca aveti si voi olita cunoscuta de pe aici, esti incantata de ea? Mario ar sta o gramada daca nu l-ar durea funduletul la un mom dat!

Briana- am vazut si calculatorista ta mica si frumoasa! Ce baticut aveti voi, mai mai!!! Si vad ca va plimbati nu gluma! Felicitari! Tocmai ma uitam si ma intrebam cum din dreapta ca mie mi se pare stangul! Pupuci sa treaca repede si fara complicatii!!!!

Monai- sanatate multa puiul tau, si lasa ca ia ea in greutate! Oricum de la o varsta nu mai iau asa de mult!!! Abiaa stept sa vad poze noi!

Briana- si eu am facut cezariana si mi-am revenit uimitor de repede, insa si eu sunt de parere ca are mare imp mana dr dar si a anestezistului!

Starchi- eu imi amintesc numai de durerea de burta cand voiam sa tusesc, pt ca eu am o problema cu tusea fara sa fiu racita! Sub operatie simti amortit pt ca au fost sectionati nervi, asa mi-a zis mie dl dr, si ca ar tb sa-s revina. La mine partial si-a revenit, mai simt asa o senzatie putin mai ciudata dar nu mai e amorteala! Si intradevar conteaza si gradul de rezistenta dar mai ales pregatirea psihica! Eu am fost inconjurata de plangacioase cu cezariana si ma asteptam la mult mai rau, insa avand o rezistenta mai mare la durere mi s-a parut floare la ureche pt ca ma pregatisem pt mult mai rau! Sanatate multa!!!

Ema- deja esti acasa asa ca iti urez bun venit si te asteptam cu vesti!!!! Iar cu plansul....v-au apucat iar dintisorii? Nici de Paste nu se odihnesc? Pupam mamica si fetita!

Yasmari- ma bucur ca v=ati simtit bine! Si plaja....hm ce bine suna! dar noi mai avem pana acolo!!!

Adriana- multumesc mult. La noi nu arata asa nic macar asemanator! Sper sa nu fie niciodata cazul, insa multumesc ca te gandesti la noi!

Dede- imi pare rau ca sunt puii bolnaviori, desi sper sa le fi trecut deja! Sanatate multa si lor si tie si ai mare grija de tine ca au atata nevoie de tine copilasii tai!!!

Lulu- spor la dintisori si sper sa iasa fara dureri mari!

Ella- cum a fost revederea cu Iulia? Paula cum s-a comportat? Sunt tare curioasa!!!

Oana= hai fruntea sus! Tocmai pt ca zici ca pana acum a fost model, poate are o per mai proasta si ea! Si Mario de ceva timp face fite la culcare seara, tb sa ma duc de cateva ori la el sa-l calmez pana adoarme, ca ziua nici nu poate fi vb ca adoarme numia in pat cu mine! El, care dormea in patutul lui zi/noapte cum il puneam in max 5 min fara scandal sau ceva!!!! Sau poate s-or fi rasfatat????
Am vazut pozele voastre! Tare frumusica Eva si mare dragostea intre voi! Am vazut si hainutele frumoase, si dintisorii (sa-i stapaneasca sanatoasa!) dar m-a impresionat cum se uita ea la acvariul cu pesti! Ce frumos va distrati voi! Pupici!

Mergi la inceput

Anis- vad ca esti hotarata, asa c nu pot decat sa iti urez succes si bb 2 sa vina mai usor si fara FIV, si sa fie sanatos si sa va aduca multa bucurie!

Albinutzza- spor si voua la bb2!
Si multumim pt vestile despre Mamini si Irina! Iar Irina sa aiba o nunta de vis si sa fie fericita toata viata! Iar Ioanei multi pupici, spor la dintisori si la mers!

Acusor- felicitrai pt dintisori!!! Iar cu mama ta...daca tu vrei nu mai tine cont dece zice! Eu am citi o chestie f frumoasa si cat se poate de adevarata! Copilul tine minte de plimabrile, jocurile si clipele petrecute impreuna cu mamica, nu ca avea cearsafurile (in cazul tau fetele de masa) calcate si totul impecabil! Imp e sa fie copilul fericit, restul atat de putin conteaza!

Nicoll_mada- felicitrai pt Codruta papacioasa!

Ema si Oana- cu aceleasi probleme ne confruntam si noi! Cum il pun in pat in 2 sec e in picioare si se mai scoala si in somn si il gasesc cu dintii la gard chitaind! Au invata si ei ceva si o tine pe asta!

Ioana- am vazut baiatul cu mot in frunte! Tare frumusel e puiul vostru! Sa va traiasca blondinul grasunel si smecherel!

Starchi- eu cred ca o poti indulci(pe dn aplacinta) cu glocoza, ca doar asta se dadea la bblusi de cand s-au nascut, nu are ce sa-i faca rau!

Ella- noua ne-a rec dna dr ficat de la 7 luni dar lui Mario nu-o place deloc! Dar de voie eu stiu ca este!!!

Ema- am vazut pozele cu fata ta frumoasa!!!!!! Sava traiasca! Si am vazut ca toate castroanele au loc de cinste...pe capsorul ei!

Mergi la inceput