Bebelusi de iulie-august 2005 (100)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Hristos a inviat!

Ce faceti, mamici? Am ajuns pe pagina a doua ...sunteti plecate...
Cum ati petrecut? Ati ciocnit oua rosii cu puii ?

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Servus mamicutelor si bebicilor! Hristos a inviat! Si multe, multe ganduri bune pentru voi si puiuti.

Am fost si eu sub numele de AC pe listuta voastra, s-am continut sa va citesc, dar cu scrisul...nuu.
Mi-am propus acum ca bebicii si job-ul au devenit putin mai lejere sa revin.

Andreea Abushsor Aburit

Lately, I'm always late, completely disorganized, and usually a mess! A penny for my thoughts. A dime for my ideas.
Here's penny for your thoughts too, a nickel for your kiss, a dime if you tell me that you truly love me and my kids too.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Adevarat a inviat!

Ca de obicei noi ne-am trezit acum o ora (6.30), desi ieri am stat pe afara muuullllt.

Noi am fost in CIsmigiu, a fost o vreme superba si am reusit sa la\ecam inainte sa inceapa ploaia.

Cat despre oua... Diana.... nu a prea spart Ana, insa noi..la greu !

Am reusit tot ieri sa ii dau ateva lingurite de legume... cu iaurt !
Asta e noua mea "gaselnita". S-a strambat, ne-am cama lergat cu lingurita dar este un inceput. Si daca amstat dupa ea a mancat putin putin. Sa vedem astazi.

Stranuta insa la greu... nu stiu de ce. Poate e dor o alarma falsa, ca taaree as vrea sa ne linistim sa facem amaratul ala de vaccin de 6 luni pe care nu il avem nici acum !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

AB, bine ai revenit! Te asteptam cu vesti proaspete! Sa cresteti mari!

Brianamica, sanatate Anei! Vezi sa nu fie ceva cu stranuturile, ca am patit si eu acum o saptamana. A stranutat o zi intreaga si apoi, a doua zi, incepuse sa faca febra. Eu eram racita si o luase de la mine! I-am dat repede Nurofen si am trecut peste! Dar, de mucisori si acum trag, ii ies la greu, in fiecare zi!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

HRISTOS A INVIAT!!!

NOI AM VENIT DE LA MUNTE ACUM...DE FRICA sa nu prindem vreo aglomeratie pe drum..cum majoritatea se intorc azi.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

AB bine ai venit printre noi.... iarasi !

I-am facut supica si brocoli ! Domnisoara mica doarme dupa ce am fost cu amandoua la impartasit. Hehehe, cred ca gurita aia de vin a fost.... cam tare pentru ea ca doarme de vreo ora juma' ceea ce nu se intampla de obicei la ora asta.

Anis, cred a a fost frumos la munte.

Nicoll, felicitari Codrutei. Si hai inainte !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Adevarat a inviat!

Noi am avut musafiri si ieri am ratat iesirea afara . In schimb a avut cine sa ne plimbe prin toata casa .
Acum doarme. Cand se trezeste o tulim pe usa.

Andreea, bine ai revenit! Ce face Marc? Dar galusca?

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

A, ieri i-am dat peste cu brocoli si cartof. Nu i-a placut. L-am cam alergat cu lingurita.
In schimb s-a lins pe buze la ananas. Eu l-am dat putin in blender pentru ca mi s-a parut atos sa il dau asa. Voi cum l-ati facut?

Nicoll_Mada, felicitari pentru Codruta. Inca putin si va pricepe directia de mers. Si Tudor facea asa. Si mai intindea si mana sa prinda ceva aflat in fata lui. Si cand colo el se indeparta de obiect . Ce sa mai enerva!
Acum l-a invatat tati cum sa se dea jos din pat, pe burta, cu picioarele inainte si lasandu-se sa alunece usor. A priceput miscarea, dar nu si directia. Adica se avanta si cu capul inainte.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

GAta..mi-am facut timp si am deschis un nou capitol..Ma duc sa ma intind un pic.

Bebelusi de iulie-august 2005 (101)

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput