Endometru, ovulatie, monitorizari si gravidute-122

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Cristos a inviat si bine v-am regasit!
Ma bucur ca sunt din nou acasa,din nou cu voi,ca am din nou net!

Ma inscriu si eu in "clubul" celor in ziua 3! "iepurasul" a gasit de cuviinta sa vina cu "oo roshii" mai devreme cu 3 zile si exact cu ce mi-a adus si anul trecut... In fine..."no comment !"
Noi sa fim sanatosi si mai departe om vedea ce-o vrea Dumnezeu si pentru noi.
Va pupic!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa va calauzeasca pasii, sa va aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma voastra! HRISTOS A INVIAT!

Eu am facut monitorizare ultimile 3 luni- din care ultimile 2 cu comifen stimulare 1/zi, pregnyl 2*5000um, si am ajuns la endometru de 12-13mm, folicul de 21-22mm si apoi chist functional care se resoarbe (10 zile Duphaston). Deci foliculul nu s-a spart 3 luni consecutiv.
In ajnul Sarbatorii Pascale am primit o veste care m-a cam bulversat. Dr. mi-a sugerat efectuarea unui drilling ovarian laparoscopic deoarece se pare ca nu pot ovula chiar cu stimulare (nici pe stanga nici pe dreapta).

A mai facut cineva ?
Cum se face (mi-a explicat si dr. dar as vrea si alte pareri)?
Ce rezultate ati obtinut?
Cam cat costa acest procedeu?
Poti presta pt. in aceeasi luna?

katthy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna seara fetelor,
Hristos a inviat! va spun si eu.
- ne-am intors de pe meleaguri cărăshene unde am petrecut un Paste linistit.
Pe drum am intalnit la dus 5 berze iar la intors am vazut 6.
La un cuib ne-am oprit si am inceput o sfadă cu o veche prietena ... am jumulit ce s-a putut iar restul vi-l las si voua.
Cine are chef de o jumuleala ... sa pofteasca aici.

Pup toate endometristele mele dragi ... si abia astept sa ne vedem. Ramane valabila intalnirea din 2 la ... la ce ora fu? Reiau maine din urma ... ca e deja tarziu pentru creierasul meu obosit.

Miro11+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Buna dimineata;o zi splendida sa aveti toate;aici e o vreme superba si ieri am fost la o piscina unde am vazut nici mai mult nici mai putin de 4 gravidutze;erau tare dragalase si atunci am simtit din nou dorinta araztoare de a avea si eu un bebe;insa nu a fost sa fie nici luna asta;dar poate luna viitoaree

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

ADEVARAT A INVIAT!

Va pup pe toate si va doresc multi bebei. Si la cat berze am vazut si eu.........

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Buna dimineata fetele mele dragi si HRISTOS A INVIAT!

Sper ca ati petrecut frumos acest Paste. Eu...dupa cateva zile de relaxare in natura, am revenit in Bucurestiul natal si sunt bineinteles deja in campul muncii, ca si multe dintre voi

Ma inscriu si eu in club, caci sunt ziua 4...deci pe aproape macar eu nu asteptam nimic luna asta, fiindca nici n-am incercat, dar speram ca macar la voi sa vina Iepurasul cu cate un bebic... Sunt multumita oricum, cu vestea lui Ingeras, iar noi ne tinem una pe alta de manute (si pe Ingeras de picior, cat mai strans) si pana la urma tot reusim!

Mishu, lasa pui ca nu mai avem mult...trebuie sa existe si pentru noi un Iepuras acolo sus, care ne iubeste

Miro...fetele...s-ar putea sa nu ajung la intalnire, se pare ca exact marti, pe 2 voi face laparoscopia, asa ca voi fi probabil in reanimare, dar am sa ma gandesc mult la voi, iar data urmatoare o sa recuperez absenta, promit! Abia astept sa aud cum v-ati distrat!

Pupici la toate!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

HRISTOS A INVIAT!
Ne-am intors si noi din Apuseni, unde m-am indragostit din nou de nepotelele mele! Imi spuneau "Sheli" si ma iubeau... Voi pune poze cat de curand!
Va urez sa reincepeti cu bine munca, sa pastrati in suflet cat mai mult atmosfera sarbatorilor!
Eu, z 7...
Pupici!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna dimineata tuturor!
Amely,deci faci laparo pana la urma,sper din tot sufletul sa fie bine si sa te recuperezi rapid! Nu stiu daca apucam sa ne vedem inainte dar dupa ce vi din spital tot nu scapi de sucul promis! Iti tin pumnii!
Miro frumoase berze ai vazut....Is frumoase,dar pacat ca sunt asa rele
Iepurasule drag LA MULTI ANI iti spun si aici si pe unde te mai prind! .Ai grija de tine!
Melule nu fi necajita ca o veni si vremea noastra intr-o zi....

Va pupic pe toate,o zi buna!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Mishu... si eu sper sa scap cu bine si iti multumesc...stii tu pt. ce Cu suculetul, abia astept

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Hristos a inviat!
Va urez o saptamana minunata, mai ales ca iar urmeaza un we de 3 zile :)
Eu sunt ok, nu mi-e greata, ma simt excelent, mi-e ff somn, ma dor sanii, nu mai pot sa-mi sug burtika, fac pipi la fiecare 1/2 ora:) vineri ma duc la eco la Prof Marinescu sa vad cum bate inimioara lui bb.

Va pup mult pe toate!

Ingeras 5+5zile

Mergi la inceput