Endometru, ovulatie, monitorizari si gravidute-122

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

HISTOS A INVIAT!...va zic si eu cu intarziere, dar abia acum am reusit sa intru un picut pe net.Nu am apucat sa citesc nimic din urma dar spre sa fiti toate frumoasa, sanatoase cu multa lumina in suflete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

Avalon: multumesc mult pentru raspunsul legat de analizele pt FIV.

Adhnana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Adevarat a Inviat!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

HRISTOS A INVIAT!

Raportez: prima zi de CM si dupa o raceala zdravana plin de penicilina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

hai sa va intreb ceva despre mucusul cervical: cum vi-l "analizati" voi: dupa aspectul de pe chilot sau il recoltati cu degetelul de la..."locul faptei"? mie imi aparuse acum vreo 3-4 zile mucusul alb, gros, pe chilot, si cand asteptam si eu sa se faca transparent..ia-l de unde nu-i! desi ma simt uda de vreo 2 zile (azi z.14)...TB nu am apucat sa o monitorizez, ca am pierdut vreo 2 nopti (ma rog, m-am culcat pe la 4-5 dimineatza, apoi a fost cu invierea si iar am dormit anapoda)..deci, oare, care o fi smecheria cu mucusul meu? sta acolo, aprope de col, preatiti sa intampine si sa conduca gigeii la destinatie?
de azi simt si intepaturile caracteristice in ovarul drept...si, cam ca de obicei lal ovulatie..un chef de sex de-mi venea sa ma duc peste barbat la servici, nu alta!

"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Motzuleeee cat ma bucur ca te vad! Imi pare rau ca esti "ciur" dar sper ca ti-a trecut! Esti gata de lupta?

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

mishu, ce ma bucur sa te gasesc pe aici...reformulez: m-as fi bucurat sa nu te mai gasesc pe aici, dar daca tot esti, te salut si te pup! deci ne vedem pe 2 mai, da?
(vad ca am scris in acelasi timp mesajele anterioare)

"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

HRISTOS A INVIAT!

Ne-am intors si noi,si ma bucur pentru ca am cateva zile de concediu...

Va

ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

HRISTOS A INVIAT LA TOATA LUMEA!Acum ca ne-am strans pe la casele noastre, sa ne dam vestile, fiecare cum mai e, ce mai face. Eu nici nu mai stiu a cata zi sunt, cert e ca vineri m-am programat deja la eco in Z9 ca sa nu pierd peste week-end, acum iau Ovamit (maine ultima zi) si a 5-a ISA luna asta.
Fetelor, planul meu e: o mai fac si pe a6-a, caci 6 luni se poate face stimulare la rand, dupa care iau pauza. Daca o vrea dr. sa ma monitorizeze fara stimulare si fara sa fac ISA, bine daca nu incep sa prestez la liber alese. Si poate cine stie, ma aleg si cu vreo vacanta exotica (asa ca sa o incercam si pe asta relaxatiu fiind) si apoi pe la sfarsitul anului mai vedem. Da' eu una nu cred ca am nervi sa incep sa numar FIV-urile ca pe ISA si de bani ce sa mai vorbim....Ca nici de FIV cu reusita din prima lovitura nu prea am auzit.
Va pup si sper ca v-ati distrat bine. Mie tocmai imi venise in joia mare, asa ca am fost putin cam nervoasa, iar cu certuri cu sotu' chelu' ca nimic nu mai imi intra in voie..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

,va pup pe toate

Kitta,sa dea Dumnezeu sa iasa asa cum vrei tu

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput