Endometru, ovulatie, monitorizari si gravidute-122

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Salutare dragelor!

Raportez si eu ziua 3...m-a pocnit invazia exact in dupa amiaza Pastelui...asa,ca sa n-am nici urma de dubii ...
Kitta tin pumnii ...
megbeng eu il recoltez de la "locul faptei"..
ingerasule te pupic pe burtica si abia astept sa ne povestesti despre bebic ...
Mishule imi pare rau ca n-a fost sa fie...dar pina la urma tot o comitem noi ..
Amely,Felicia,Mel,Adela,Liana,Motunica,Anto,Adhnana,Lachi,Bubulina,Bubulena,Madana,..

Si pt absolut toate fetele si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

picca:
wow!!! ce de fete la inceputtul CM... inseamna ca peste vreo 3 saptamani ne luam cu toatele de mana si oprim invazia roshie

eu Z5 adica asa ar trebui dar la mine a fost mai ciudat luna asta ca din Z2 s-a oprit si n-a mai venit decat asa fff rar cate-un pic-pic si maro

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Mai BUBULE lasa doamne iarta-ma beutura, ai sa vezi cat de curand....cate un pic,pic,pic pana nu o mai veni nimic... vreo 9 luni!
si o zi super va doresc la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

bubu meu are dreptate,peste 3 saptamani va fii invazii in farmacii, de nu se va mai gasi un test de sarcina in toata tara hi hi hi

Va pup dulce pe toate

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

neatza!!!! s-a lamurit si cu mucusul meu cervical, ca nu degeaba ma simteam uda..dupa ce am vorbit cu voi a aparut si pe chilot albusul de ou pe care nu l-am mai vazut de o gramadaaaaa de vreme!cat despre sotz...ooooo...am avut, si nu exagerez, CEA MAI ROMANTICA SI LUNGA SI FRUMOASA SEARA DE DRAGOSTE DIN VIATA NOASTRA...daca vreti o sa va povestesc ce am facut sa il detensionez pe barbat, a functionat 100%..inca sunt ravasita, ca ne-am culcat f tarziu..nu am reusit sa NU ma gandesc la car de mult imi doresc sa se prinda ( a fost z.14 spre 15, la o ovulatie in ziua 15 pe un CM de 29 de zile), dar nu m-a obsedat, au fost doar secvente pasagere

"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

megbeng,io ma rog sa se fi prins ceva acolo dupa asa o noapte "furtunoasa"si... cum ai procedat cu detensionarea??

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Dragele mele iepurasul a venit cu cel mai frumos cadou posibil, un test cu ll.

Am asteptat sa vad si rezultatul analizei Beta HCG inainte sa va fac anuntul ca sa fiu sigura. Rezultatul e 298.76, deci saptamana 4 ar fi.

Nu pot sa va spun cat sunt de fericita si in afara de un CM inexistent (intarziere de 8 zile deja), niste sani de plumb, o foame de lup, si o senzatie permanenta de somn ma simt minunat.

Trag piciorul fetelor sa mai iau cateva dupa mine.

Ingeras abia astept sa scoatem burticile la plimbare.

bubu

Liana

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Madana,
Te-am trecut deja langa ingeras care sunt sigura ca te asteapta deja la mamici! Sper sa ai o sarcina cat mai usoara!!!!

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Megbeng, bravo! Da-ne si noua reteta!
Picca,
Pe mine sa nu ma intrebati nimic vreo 2-3 luni, ca sunt pe cale sa imi schimb serviciul... asa ca pana in iunie , cand se termina smestrul, voi munci pe 2 fronturi, deci nici nu o sa am timp sa ma gandesc la stimulari, monitorizari, etc. Va tin voua pumnii si sper sa vina la voi berzele vazute de Miro!
Ne vedem marti, da ?

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

ooo..mel, ce provocare...

pai husbandu vroia sa se uite la "cap si pajura" , cu cristian tudor-popescu...nu m-am opus, dAR intre timp am pregatit o cada cu apa calda, spuma, lumanari aprinse si betigase parfumate si i-am zis ca nu vreau neaparat sex da nu vreau sa il simt asa tensionat si obosit...a fost f entuziasmat de idee..a intrat in cada si apoi mi-am facut aparitia si eu si i-am indeplinit o fantezie sexuala...sa faca sex cu o asistenta (cica nici o doctorita nu il deranjeaza)...asa ca am intrat si eu in cada sa il consult....si apoi totul a venit de la sine, mai ales reteta pentru un sex de mare-mare calitate!..cu atat mai mult cu cat era si aniversarea noastra (azi, pe 26)..implinim 4 ani si 6 luni de cand suntem impreuna...
a fost bestial, vorba lui "ca in studentie, cand nu avea nici o treaba"..am stat cu picioarele pe pereti vreo 20 de minute apoi..am zis sa nu risc si nu am mai fost la baie sa ma spal, ci mi-am pus o perna sub fund si asa am dormit pana dimineatza....
mamaaaaa, ce noapte!!!

"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)

Mergi la inceput