Endometru, ovulatie, monitorizari si gravidute-122

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

O legendă ne spune că ,după răstignire, în noaptea de sîmbătă spre duminică, Pilat, invitat la un ospăț dat în cinstea lui de mai-marii evreilor, îngîndurat și îndurat ținea un ou în mîină. Tocmai în acel moment, un centurion năvăli în sală, strigînd înspăimîntat: ”Hristos a Înviat!”. Sceptic Pilat a replicat: ”O să învie, cînd se va înroși oul acesta”. Și oul s-a înroșit pe dată. Minunea l-a făcut pe roman să scape oul din mîină. De atunci ,se zice , a rîmas obiceiul ciocnirii ouălor roșii. De fapt, este vorba de substituirea simbolică a sacrificiului prin lovirea ouălelor în cap. Mai glăsuieste legenda că, în dimineața Duminicii după Înviere o frumoasă copilă, cu poala plină de ouă, mergea către piața din Ierusalim pentru a le vinde. Întîlnindu-se pe drum cu un tînăr evreu de viță nobilă, impresionat de vestea pe care o aflase, îi spune, în loc de bună ziua, ” Hristos a Înviat !”. De atunci a rămas obiceiul ca oamenii să se salute la Înviere cu aceste vorbe.

PASTE FERICIT ASPIRANTELOR SI fie ca speranta ce o aduce lumii Mantuitorul prin invierea sa sa reinvie credinta si speranta in sufletele noastra. Sa fiti fericite si iubite si sa deveniti mamici cat mai curand.

Bianca
http://photos.yahoo.com/bianca_gh2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianadi spune:

Pastele este nasterea Luminii din suferinta, suferinta care ia forma iubirii absolute si neconditionate.

Fie ca astfel sa devenim mai curati si mai buni.

Hristos a inviat!

Cu drag, tuturor, mari bucurii si multa dragoste,

Diana

"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

ADEVARAT A INVIAT
INVIEREA LUI SA NE ADUCA TUTUROR LINISTE SUFLETEASCA, CREDINTA SI PUTERE DE A IERTA

Bianca
http://photos.yahoo.com/bianca_gh2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunetaeta spune:

Nu stiu daca postez unde trebuie, dar stiu ca sunteti dragute si poate ma ajutati.
Am un an de cand incerc sa raman gravi, am facut hsg, iau tratam. ptr. prolactina marita, iar luna trecuta am facut stimulare ovariana si Pregnyl in ziua 14, am prestat la greu, dar nici un rezultat ..."uratii" s-au instalat deja mai devreme decat de obicei.
Problema mea este urmatoarea > sunt pacienta d-nei dr. Mihalache F. si m-am hotarat ca luna aceasta sa fac inseminare artificiala, insa nu stiu cum decurge o astfel de procedura, in special la d-na dr., stiti unde se face, la spital si cine anume imi face, dr. mea sau altcineva? Cum decurge totul, dureaza mult, doare ? Sotul trebuie neaparat sa recolteze acolo sau putem veni si cu ea de acasa? Se face dimineata sau se poate si dupa-amiaza (mi-e imposibilm sa plec dim.de la servici).
Sper ca nu v-am obosit, astept cu nerabdare raspunsurile voastre.

Pupici.
.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Hristos a inviat!
Brunetaeta daca dr. ta e Mihalache de la Cfr2 te sfatuiesc sa nu faci inseminare cu ea...daca vei cauta in arhiva subiectul "Ce a mai ramas din mitul dr Matei-dr Mihalache" vei intelege de ce...te pup si mult succes ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Dragele mele,sper ca va bucurati toate, de un Paste minunat si linistit alaturi de familiile voastre;va pup pe toate si va anuntz ca la mine este ziua 3

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

melu: ziua 3 de intarziere sau ziua 3 de uratzi??? nu mai inteleg nimic pai tu ai CM de 25 zile?? ca stiu ca erai in urma mea cu vreo 3 zile
si eu tot in Z3 sunt ... de comunism

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Avalon: si tu erai in aceeasi zi cu mine... ce faci? au venit deja uratzii? sau a venit iepurasul la tine??? hai, mai da-ne vesti despre tine

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Hop si eu! Tot ziua 3!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

HRISTOS A INVIAT!!

Va doresc un PASTE FERICIT! Si sa vi se indeplineasca visul mult dorit de a deveni mamici!

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput