Mamici de sept-oct 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 5
MamiLili spune:
Buna seara, mamicilor! Am o intrebare, cred ca fetele din Bucuresti imi pot da un raspuns. Am o prietena recent mutata in Bucuresti, viitoare mamica de bebe in octombrie, si nu stie unde ar putea face triplul test. Puteti voi sa-mi dati niste nume de centre de analiza...sau ceva de folos...s-o pot indruma? Poate unele dintre voi au facut testul deja si au informatii care ma pot ajuta. Multumesc anticipat!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
14 sapt
Nokia spune:
Aida multumim mult ptr mesaj si ptr link. Citisem la voi de tragedia Ilenei, dar nu gasisem cauza.
Ganduri negre cred ca-si face orice viitoare mamica. Eu se asemenea
, desi dupa fiecare control imi zic ca va fi bine, ca tre sa fiu mai optimista.
Ralucutza am vazut ca tu vrei sa tii post, eu stiam ca femeile insarcinate sunt "iertate" de la post, adica se pot impartasi fara sa fi tinut post. habar n-am daca asa e!
Fetelor, vreau sa va mai intreb ceva, legat de Joia mare si Vinerea mare: ce treburi putem face? spalat rufe? calcat? curatenie? Ma streseaza, ca azi a fost cam o zi pierduta cu mersul la dr., am gatit, copii au venit acasa si iar au "rasturnat" casa....arata ca dupa bomba atomica, iar eu ma lupt cu niste dureri de spate ingrozitoare, deci azi n-o sa mai fac nimic!
Va rog din suflet, daca stiti exact sa imi spuneti, ca eu tin cu strictete sarbatorile(dar la astea 2 chiar sunt incurcata) si nu spal rufe orice ar fi.
Pupici si sanatate!
Alina, 14sapt
Un sut in fund, un pas inainte!
Nokia spune:
Tasia fug o tura in pat, ca nu mai pot de durere si revin mai pe seara cu info despre toxoplasmoza.
Fetele care stiu mai multe, chiar le rog si eu sa scrie
tasia spune:
MamiLilieu am facut triplu test la Sanador. Eu fac la Sanador toate analizele, ecografiile si doctora o am acolo. Sunt super multumita, doctorii sunt buni iar serviciile impecabile. Eu merg la cel de pe str. Decebal nr.1 sect 3 tel: 322.27.42 ;322.46.74 ; 327.75.80 ca reper:imediat dupa rondul din Alba Iulia langa Spring Time. Si mai e un Sanador in sect.4 pe str.Bucur nr.3A tel: 331.17.90; 331.17.91.
Un centru la care am mai fost este Bio-Medica, super si asta e pe Calea Floreasca 111-113 sect.1 tel: 311.77.93 ; 311.77.94(95,96,97 in coada) sper sa fi fost de folos.
Nokia merci ca te-ai gandit la mine si nu ai uitat de suferinta mea
astept cu sufletul la gura raspunsul tau, la orice ora, ma culc tarziu.
Pup toti bebelushii si toate burticile
tasia 16 + cu 
Cricor spune:
Iaca si confirmarea la gandurile rele: eu maine ma duc sa-mi fac amniocenteza pentru ca riscul pentru sindromul down a iesit de 25%. programarea e la 1:30. Sa-mi tineti pumnii.
Corina
Nokia spune:
Cricor iti tin pumnii, desi sunt convinsa ca o sa fie bine. 25% reprezinta doar un risc, nu un diagnostic, te rog din suflet sa fi optimista.Corina, cati ani ai? SANATATE MAXIMA!
Am dat o cautare pe forum despre toxoplosmaza si am gasit:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50847&whichpage=2&SearchTerms=toxoplasmoza
Mai multe info, sunt pe cea de-a 2-a pagina.
GETY spune:
Eu am facut testul toxopl. in luna la inceputul lunii a treia, a iesit bine, dar imi recomanda sa-l repet in luna a 5-a si a 7-a
Credeam c-am scapat de el si se face o singura data.
Plus ca doctorita m-a pus sa fac si testul triplu bart, asta cam peste o saptamana si jum. Pe la sf. lunii aprilie trebuie sa-mi verific anticorpii anti Rh, pt. ca am Rh negativ.
Multe analize trebuie facute, dar daca este spre binele bebe-ului
, fac orice
.Pt. MamiLili: ma interesez maine la servici daca este ecograf 3D sau 4D, desi nu prea cred. Pt. ecografia morfologie fetala ti-l recomand pe dr. Iliev Gh
. Are si cabinet particular si se spune ca este un bun "ecografist". Vede multe, poate mai bine decat altii. Si mi se pare ca are ecogr. 3D. Ma interesez tot maine.Sper sa-ti fi folosit in vreun fel ce ti-am scris aici.
Cecilia C spune:
Corina iti pumnii stransi la maxim si sper sa vii cu vesti bune. FII TAREEEEEE 
18+sapt
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe
pufymic spune:
Aida_o iti multumim pentru incurajari!Sa ai o nastere usoara si un bb sanatos si sa va bucurati de el(ea)!
Cricor suntem alaturi de tine maine(cu gandul) si sper din suflet sa vii cu vesti bune(cand primesti rezultatul)!
Ionica tu cum te mai simti?Haide , lasa deoparte gandurile aiurea si vei vedea ca totul va fi bine!TREBUIE sa fie bine!(cu tine si cu noi cu toate!)
Noapte buna tuturor burticilor si bebicilor din ele!Si sa auzim de acum inainte doar vesti bune si foarte bune!
Pupici!
Ioana
(18+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
try spune:
N-am apucat sa citesc din urma, dar oricum sincer mi-e imposibil in ritmul in care scrieti.
Eu mi-s ingrijorata putin ca alex mi-a facut o eruptie pe corp aseara precedata de o febra nu prea mare (38.1). Totul s-a intamplat in 2-3 ore: febra si eruptia.
Nu are alte simptome: rosu in gat, nas infundat, diaree, voma.
Mi-e sa nu fie vreo boala a copilariei (e adevarat ca-n forma usoara -am inteles ca e posibil chiar daca are vaccinurile facute).
Si mi-e teama pt. mine pt. ca stia mca trebuei sa ma feresc sa contactez orice fel de boala a copilariei cat sunt insarcianta (indiferent daca eu personal sunt imuna, bebelusul nu-i imun) pt. ca prezinta riscuri mari pt. bebe. Ori eu am stat bot in bot cu alexutz' toata ziua. Si am inteles ca e si-o perioada de incubatie de vreo 2 sapt. a bolilor astora, deci daca e sa fi o boala a copilariei, deja o dezvotl si eu in paralel.
Diseara mergem la dr. sa vedem ce-i cu eruptia aia.
Sudamina sau toxiinfectie alimentara nu e sigur ca nu ar fi trebuit sa dezvolte si febra in paralel.
Stie cineva de riscurile pe care le prezinta pt. sarcina mea?
de alexutzu' nu-mi fac probleme, ca lui o sa-i treaca si revine totul la normal.
.......in 15+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi