Mamici de sept-oct 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Try, sa stii ca si Alexia a avut o eruptie pe tot corpul acum vreo luna…avea asa niste bubite mici si habar n-am avut ce e…a cam transpirat ea in primele zile mai tare dupa cum am vazut-o dar cand i-am luat temperatura nu avea…am fost la doctor si a zis ca nu-I nici o boala a copilariei ci e de la ceva virus..pe ea au tinut-o bubitele cam 2 sapt sau mai bine.
Sper sa nu aiba Alex nici o boala a copilariei pe care sa ti-o transmita si tie…tu nu ti-ai facut analizele sa vezi la ce esti imuna sau nu??? Ca de ex eu sunt imuna la rubeola si varicela am avut chiar inainte sa raman graviduta cu Alexia…asa ca sper ca am terminat cu bolile

Pupici si sanatate maxima la toti

18+sapt

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Vai, acum am citit din urma, Ale, erai cea mai optimista dintre noi desi cea mai incercata si atat de mult ne ridicai moralul tuturor. Nu-mi vine sa cred, era atat optimism in tine ca eu te vedeam deja la 40 de saptamani in ciuda acelei inexplicabile sangerari ce-o aveai de atata timp.
Mi-e foarte greu sa-mi inchipui prin ce treci si realizez ca sarcina mea pierduta la 11 sapt. e doar o mica problemuta. Dupa ce burtica creste si vezi toate semnele, intri in rolul de mamica deja, e greu sa te ma ivezi altfel. Si dintr-o data ti se taie craca de sub picioare. Nu poti decat sa te simti in pom.
M ise pare ciudata explicatia cu analgezicele care ar opri contractiile. Dar femeilor care nasc nu li se administreaza epidurala? La ele nu se opresc contractiile?
Nu mai stiu ce sa adaug...acum parca totul in jur e mai negru.

.......in 15+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nokia spune:

Try ar putea fi varicela. Ai mei au avut amandoi, inclusiv eu. Asta acum 2 ani. Anul acesta a fost epidemie de varicela la gradi si noi am scapat.
Din pacate, varicela nu da imunitate decat pe o perioada, mai lunga(daca boala s-a manisfestat pronuntat) sau mai scurta (daca au fost decat cateva bubite).
Si eu am tras o fricaaaaaaa, dar copiii mei n-au mai luat "minunatia", spre mirarea educatoarelor

Corina sunt cu gandul la tine si tin pumnii in continuare stransi!

Un sut in fund, un pas inainte!

Mergi la inceput

Tasia da-i o cautare cu google si gasesti o groaza de info. In buletinul meu de analize scrie ca, tre sa repet analiza ptr toxo, obligat in trimestrul 2 si 3 de sarcina La celelalte sarcini n-a, vazut asa ceva scris, ca doar tot fara anticorpi eram.
Fetelor, am ajuns la concluzia ca ce-i mult strica! Prea multa informatie, dauneaza. Sa va zic ca azi mi-am cumparat o tona de manusi de unica folosinta, ptr gatit carne Am innebunit, e clar!

Cateva reguli:
- sa mancam decat legume si fructe BINE spalate. Voi ce intelegeti prin asta? eu le-as da si cu detergent de vase(era o gluma, prin care vroiam sa spun adevarul)
- sa nu mancam mezeluri crude si carne in sange
-dupa contactul cu fructe, carne si legume crude, sa nu atingem gura sau ochii
-atentie mare la munca in gradina
-daca aveti pisica, sa nu schimbati de lada cu nisip

Pupici, sanatate maxima si noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Ale imi pare nespus de rau pentru ceea ce ti s-a intimplat.
Sper sa ai putere sa treci peste aceasta grea pierdere.

voiam sa te intreb, dar nu cred ca mai intri sa citesti..., ai avut vreun semn...ceva iti parea/simteai ca nu e in regula...??!!

va doresc tuturor numai bine si aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Mai scriu un link despre toxoplasmoza si fug la nani, promit:
http://www.ispt.ro/infectioase/toxoplasmoza.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Cricoriti tin pumnii pt maine la doctor. Fii curajoasa si optimista !

Try sper ca bubitzele lui Alex sa fie doar o alarma falsa, iar tu si bebe mic sa fiti sanatosi. Sanatate multa la ambii copilasi !

Nokiaesti o dragutza iti multumesc mult de tot. Mi-ai luminat seara cu tot ce mi-ai dat referitor la toxoplasmoza. Acuma sunt mult mai calma, nu am valori alarmante asa ca trebuie doar sa fiu atenta cu ce manac. Merci inca odata

Noapte buna burtici si bebici

tasia 16 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Ale iti multumesc ca m-ai imbarbatat.As minti daca as spune ca imediat ce "te-am citit" nu mi-am spus "daca eu sunt urmatoarea??". Pt. ca avem (aveam) aproxim cam acelasi lucru. Ce pot sa mai spun acum...decat ca am cautat sa ma linistesc singura, desi azi-noapte am stat treaza pana la ora 3.00.Nu am putut sa pun geana pe geana.M-am gandit indelung.Si asteptam sa prind si vreo miscare de bebelina si ca un facut dormea adanc si n-a miscat deloc.
Inca sunt socata de ce ai patit tu, dar incerc sa nu ma consum prea tare ca sa nu-i fac rau lui bebe.
Ma rog sa fie bine si pentru tine si va fi. Toate trec si timpul vindeca ranile.Fii puternica si ai incredere in tine ca o sa reusesti.Daca ramai insarcinata pana nastem noi am fi tare bucuroase sa ne anunti.

Doresc sa se termine pt. totdeauna problemele de la noi din grup.Deja sunt mult prea multe.Nu vrem bebei stresati si mamici apatice.
Si nu mai vreau sa citesc despre mamici care se gandesc cu groaza la ecografia care va urma.Fetelor ... veti avea ocazia sa va vedeti bebelushul.Si el o sa va arate ce a mai facut prin burtica.Sunt atatea de facut acolo mai ales ca vine Pastele.Se pregateste si el...curatenie...alea...alea...cordonul ombilical parca nu sta asa cum l-a pus acum 10 minute si mai trebuie aranjat din cand in cand.Se pregateste pt. minunata mancarica ce-i va fi oferita (mielushel, drob, oua, cozonacel..mmmmm o multime de bunatati)

Eu abia astept sa merg la ecografie.

Nu am mai avut sangerari, contractii insa da. Si mai am ceva dureri prin dreapta.Inca nu stiu de la ce sunt.Pot proveni din 2 parti :apendicele sau hematomul. Poate spun o grozavie cu hematomul dar nu stiu daca da dureri sau nu.Poate stiti una dintre voi sa-mi spuneti si mie.Am cautat pe net, dar ori nu am facut-o bine...ca n-am gasit nimic unde sa-mi spuna daca sunt dureroase sau ba.

Cricor eu cunosc o graviduta care a avut acelasi procent ca tine la sindr Down.A facut amniocenteza.Si-a luat concediu 2 sapt.A stat acasa timp in care nu a facut altceva decat sa planga intr-una.Si pana la urma s-a dovedit ca nu are nici o problema.
Si mai stiu o alta graviduta care a avut risc crescut si totusi bebele s-a nascut perfect sanatos.
Asa ca iti tin pumnii si ...nu ai nimic,dar asta o sa ne spui tu singurica

MamiLili eu am facut triplu test la Genetic Lab.Uite adresa :
http://www.geneticlab.ro/romana.htm
Este prin Ghencea.
M-am dus luni si vineri am avut rezultatul.
Trimit rezultatul si pe mail sau fax daca nu mai ai cum sa ajungi.
Vezi ca tr o ecografie nu mai veche de 10 zile.Altfel dau rezultatele erori pt.ca se coreleaza valorile iesite cu dimensiunile fatului si cu varsta lui.Daca nu este ecografia, se poate merge pt. recoltare si rezultatele ecografiei se pot trimite prin mail sau fax (eu asa am facut)

Inni 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Inni,
Acele dureri pe care le ai tu prin partea dreapta, posibil sa fie de la nervul sciatic. Bebe apasa pe el, si de-aici durerea. Si eu ma chinui tot cam din sapt 20, si am banuit, initial, ca e ceva cu apendicele. Dar nu, medicul a spus ca e nervul sciatic.
Partea proasta e ca nu ai ce sa faci, decit sa suporti.

39+3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Buna dimineata burtici,

Se pare ca sunt insomniaca in noaptea aceasta, sot plecat in voyage ,sotie cocotata in varful patului cu computer cald pe genunchi.
Am crezut ca voi gasi mesaje proaspete ca sa pot sa le termin asa de dimineata,in romania este ora 8am ,banuiesc ca sunteti in cele mai frumoase visuri cu bebici si burtici!!!cricor
eu maine ma duc sa-mi fac amniocenteza

sunt alaturi de tine,sa nu te inspaimanti prea tare ,25% nu inseamna nimic,masuratorile pot fi eronate.

Pufymic
Clar ca TREBUIE sa fim bine,dar fiind capricorn sunt mai sceptica si nu prea vorbesc mult despre mine.

Bebele meu este bine,a inceput sa miste ,am primit cadouri deja pentru el/ea ,sper sa nu-mi poarte ghinion.
In iunie vom merge in europa ,abia astept sa merg la cumparaturi pentru bebei,aici sunt scumpe si urate.

Sincera sa fiu ,de multe ori imi este jena sa scriu "cat de bine ma simt", la cate probleme intalniti voi zilnic,eu nu am cu ce sa ma plang.
Aici avem o viata super ,este cald mereu 28°C ,piscina e calda, pot inota,mananc fructe din belsug,m-am rotunjit ca piersica dar am pielea la fel de catifelata,dureri nici atat.
Ce sa va spun, pur si simplu nu am ce,in schimb va citesc si-mi iau esentialul de la voi .

Sper sa fiti si voi la fel de bine si sa profitati de aceasta minune care dureaza doar 40de saptamani si o viata!!!

Va pupic si va urez o zi frumoasa.

Mergi la inceput