Mamici de sept-oct 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 4
tasia spune:
Nokia sunt si eu in aceeasi situatie si sunt stresata de la 12 saptamani. Am grija cu ce manac, spal totul de cateva ori, nici nu ma apropii de pisici. Daca stii tu mai multe si poti sa ma ajuti chiar te rog
Pericolul asta persista toata sarcina? de a lua toxoplasmoza daca nu ai anticorpi?
pupici pe burtici
tasia 16 + cu 
eloise spune:
Oh, e atit de trist ce citesc! nu mai intrasem si eu de ceva timp, si iata ce vesti tulburatoare! Ale ma rog pentru linistea din sufletul tau si pentru sanatatea ta. O sa fii in curind o mamica fericita! Si nefericirea oboseste, iar tu esti mult mai puternica decit ea.
In rest, eu sint bine. Chiar daca nu mi-am vazut numele mentionat de voi prin mesaje printre cele ale fetelor care nu mai dadeau semne, m-am simtit un pic vinovata ca nu mai postez. Dar totul a fost calm si bine in ce ma priveste. In afara de spaimele mele nejustificate, de paranoia si superstitii. Oh, citim atitea lucruri inspaimintatoare pe forum, sau aflam zi de zi atitea grozavii... Spuneti-mi, numai eu sint atit de nelinistita? Ratiunea imi spune sa ma calmez, ca totul va fi bine, si nu exista nici un indiciu care sa ma ingrijoreze, si totusi...citind astfel de lucruri, ma ingrozesc...ma tem sa fac planuri, sa anunt oamenii despre sarcina, sa caut nume etc. Offffffffffffff.
Sper sa nu va supar cu rindurile mele stupide. Aveti cu toatele grija de voi!
Eloise
14+
pufymic spune:
Eloise incearca sa te linistesti si sa lasi deoparte gandurile negre....fiindca daca e sa se intample ceva rau tot se va intampla indiferent ce am face noi!
Dar ideea e sa fii optimista(ca asa ii sta bine unei gravidutze ce se respecta)!Deci moralul sus si burtica inainte!
Nu cred ca e vreuna printre noi care sa nu aiba temeri(justificate sau nu-ultimele fac parte din "paranoia de gravida"-asa-i zic eu
), mai ales ca multe dintre fetele care trebuiau sa fie mamici de sept oct. au pierdut sarcina...
Dar capul sus(cum spuneam inainte), si sa ne rugam la Dumnezeu sa ne dea putere sa trecem peste toate greutatile(ca nici sarcina nu-i chiar floare la ureche) si sa fim mamici fericite, iar pentru fetele care au pierdut sarcina ne putem ruga sa le dea alinare si putere sa o ia de la inceput si in curand sa devina si ele mamici!
Pupici!
Ioana
(18+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Cricor spune:
Eloise, nu cred ca te consoleaza, dar sa stii ca nu esti singura care isi face ganduri negre. Eu la fel ca si tine, nu ma pot opri din toate gandurile negre. Luni am ecografia morfologica si nici nu vreau sa mai vina ziua de luni, inca n-am spus la nimeni ca sunt insarcinata, nici macar maica-mii care e la mine in vizita. Asptept si rezultul de la testul IPS cu inima cat un purice. Si eu imi zic, si zic si altora ca trebuie sa se linisteasca si ca ce va fi, va fi nu putem hotari noi nimic. Usor de spus, greu de facut. Mai ales ca uneori esti pus in situatia de a alege, cum e Mihaela, e cumplit. Mai rau e cand ai tot felul de experinte anterioare nefericite, nici macar nu poti sa-ti spui "nu mi s-o intampla tocmai mie" caci ti s-a mai intamplat, deci de ce nu a doua oara? sau a 3 oara?
Corina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
mephala30 spune:
Eloise, si eu am aceleasi temeri ca si tine. La prima sarcina nu stiam asa de multe, ce-i drept ca nu descoperisem DC, si nu am fost atat de stresata.
Acum, vad ca se intampla atatea in jurul meu: 3 copilasi cu circulara de cordon la mamici de martie-aprilie, multe pierderi de sarcina in grupa noastra....si ma cuprinde cate o frica de ce va fi si cum va fi...dar, cu Dumnezeu inainte, mergem mai departe.
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
laliq spune:
Ale, ce cumplit! Nu am cuvinte... Va doresc sa gasiti in voi puterea de a merge inainte si sa va ajute Domnul sa deveniti parinti cat de curand.
Life is a journey, not a guided tour. Bryan Rehard
Laliq
12+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/larisa_bucur/my_photos
aida_o spune:
Fetelor, sunt si eu din grupul mamicilor de martie-aprilie, si voiam sa va spun ca nu a fost circulara de cordon in toate cele 3 cazuri. Pe pagina www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73530&whichpage=9" target="_blank">asta, jos de tot, Ileana Marius a explicat ce s-a-ntimplat in cazul ei (ea fiind a treia mamica al carei copil e ingeras...).
Sfatul meu e sa nu va mai faceti ginduri negre. Asa v-a sfatuit si o mamica din grupul vostru, imi cer scuze ca nu mai tin minte cine. Va faceti rau si voua, dar mai ales copilasului din burtica. Va spune asta o graviduta care asteapta sa nasca, si a trait toate aceste momente triste, poate la alta intensitate, data fiind sarcina mea avansata.
Fiind colega de grupa cu cele trei mamici de care ati amintit voi, as avea multe motive sa-mi imaginez tot felul de scenarii crunte, insa mintea mea refuza sa isi faca rau. O sa ma duc sa nasc cu speranta ca va fi bine, si va recomand si voua sa va continuati sarcina tot asa, si sa mergeti la sala de nasteri tot asa.
Fruntea sus si fiti optimiste. Psihicul poate face minuni, dar poate sa si distruga totul
Si - nu-i asa ca stiti? - e foarte usor sa distrugi ceva, insa mult mai greu sa pastrezi. De aceea va spun sa fiti optimiste. Eu am avut 4 singerari in saptaminile 11-13, si iata-ma acum nerabdatoare sa nasc. Din ce ma temeam ca n-o sa pot duce sarcina la termen, acum sunt aproape in situatia de a trebui sa mi se induca nasterea, daca nu apar contractiile ![]()
Sarcini usoare si duse la termen, va doresc!
39+3
ionica spune:
Draga mea Alè,
Imi sta un nod in gat fiindca nu stiu sa ma exprim cu cuvinte asa cum o faci tu.
Imi pare rau de cele intamplate,nu pot de cat sa-ti urez curaj si sa-ti spun ceva despre exp.mea asemanatoare cu a mamicii de aprilie aida_o si cu a a ta.
Aida_o ,poate iti aduci aminte de mine,am fost pe listuta de gravidutze cu tine,din nefericire al patrulea puiut al meu a plecat printre ingeri.
Dar nu am disperat,m-am rugat la Dumnezeu sa-mi dea forta sa ma lupt in continuare si am reusit numai dupa trei luni.
Acum sunt insarcinata in 19saptamani,imi este frica sa scriu pe forum la mamici,de multe ori sunt rea,ironica, egoista dar nu este intentionat credeti-ma,daca am mai certat pe cate cineva sa nu o luati in nume de rau.
Alè imi doresc din tot sufletul sa revii printre mamici,stiu ce este in sufletul tau, daca-ti vine sa plangi sa o faci ,lacrimile ajuta.
putzuruca spune:
Ale, imi pare tare tare rau de ce ti s-a intamplat. Doamne...cat este de nedrept. Se intampla atatea lucruri rele oamenilor buni.
Te felicit ca ai ramas optimista si astept vesti de la tine pana in septembrie.
Nu-mi vine sa cred...Ma bucuram atat de tare cand ne dadeai cate o veste buna despre bebe si acum...
16+
tasia spune:
eloise daca te consoleaza cumva.... si eu fac parte din clubul paranoicilor. Ma obsedeaza tot....si ca sar putea intampla in orice clipa ceva. Ma gandesc mul inainte de a face un lucru daca fac bine, daca nu il afecteaza pe bebe. Ma enervez cand sotul spune cuiva ca sunt insarcinata
, ma gandesc ca poat sa pierd bebelul oricand. Am auzit printre rieteni si am citit si pe aici pe forum ca multe femei au cate cel putin un avort sau pierdere de sarcina si mie super frica 

Ma tot intreb.... sa am atata noroc ca sa duc la bun sfarsit prima mea sarcina ???
Sotul imi spune sa-i alegem nume, stim ca e baietezel, eu nu vreau pt ca mie FRICA. Ma gandeam intr-o zi ca as da orice ca sa pot sa imi cumpar un ecograf acasa si sa pot sa-l vad pe bebe zilnic
sa stiu ca ii bate inimioara si ca e bine. Mie frica si pt ca nu l-am simtit inca si am intrat in sapt 17 iar alte mamici deja isi simt bebelushii.
Sunt 

Tasia 16 + cu