Mamici de sept-oct 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 3
floricika spune:
mcrmiki, grea decizie....sotul ce spune? Cum spunea si Pufy...decat cu un copil cu probleme...mai bine fara, tinand cont ca ai doi copii perfecti acasa. Oricum, eu zic sa mergi pe la mai multi doctori si sa asculti cat mai multe pareri. Sunt alaturi de tine!
Floricika
19+ cu 
Poze
Alé spune:
Buna, fetele...
Va multumesc pentru gindurile voastre, sinteti foarte calde, niste mamici adevarate.
. Mi-am dat seama ca n-o sa va pot impiedica sa scrieti...doar ca n-am stiut eu sa ma exprim, voiam sa zic sa nu va asteptati la raspunsuri de la mine...dar ma intelegeti voi.
Oricum, acum am intrat din motive practice, am uitat aseara sa va spun ca am o programare la eco morfologica pe 8 mai, la ora 12.30, la Iosup, CMU Unirea. Costa 2.900.000, daca nu ma insel. Ma gindeam sa o ofer uneia dintre voi, care a ramas neprogramata...
In rest, asa cum a zis si mcrmiki, n-am vrut sa va sperii sau sa va ingrijorez, dar nici nu puteam sa dispar in ceata sau sa-i cer lui pufy sa ma scoata de pe lista fara sa dau nici o explicatie. Plus ca ne cunoastem de citeva luni bune si nu puteam sa ma fac ca nu va cunosc. Ma rog, asa a fost sa fie... Cum chiar eu spun, toate se intimpla cu un scop... numai ca uneori e greu sa crezi orbeste in asta, fara sa stii care e acel scop.
Sper ca pina la toamna sa imi revin suficient cat sa intru sa va sustin la nastere si va zic io de-acum ca numarul de fete o sa fie egal cu cel al baietilor! Sa nu ziceti ca nu v-am zis! Si poate pina atunci voi fi din nou cu bb in burtica, ca tare frumos este...
Sper sa fiu ultima din grup pe care o compatimiti, desi n-o vad cu ochi buni pe mihaela...Miki, nu stiu ce sa-ti spun sau ce sfat sa-ti dau... Mie mi se pare mai greu ce ai tu de facut, pentru ca e decizia ta, asa, io macar am fost pusa in fata faptului implinit. Iti doresc sa fii tare
.
inni, fii optimista! Chiar daca vei singera pina la sfarsitul sarcinii si nu vei scapa de hematom, tot iti vei tine bebelusul in brate!
ralu, ti-am ramas datoare cu o poza cu parul scurt. Am facut poze simbata seara, dar acum le-am scos, pt ca bebelusul meu era deja mort atunci si nu mai avea rost. O sa pun un portret in albumul "Noi". Ma uit acum la poze... burtica era mare si tuguiata si imi aparuse si linia sub buric... Facusem si o vergetura pe buca stinga... Nimic nu prevestea nenorocirea...
Nu stiu ce sa mai zic... Nu va suparati pe mine ca nu spun cite ceva fiecareia dintre voi, asta nu inseamna ca nu sinteti in sufletul meu... Doar ca nu pot...
Astept sa-mi spuneti de eco, daca vreti vreuna.
O sa va tin la curent cu rezultatul biopsiei, macar sa-mi dea un raspuns...
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé
pufymic spune:
Miha ai mai fost si la alti medici?Sa ne spui ce au zis....Orice ar fi suntem alaturi de tine
!
Tasia din cate stiu eu e ok sa faci baie (nu numai dus), insa sa ai grija sa nu fie apa fierbinte sau prea rece pentru a evita declansarea eventualelor contractii.
Eu fac baie (cu orele
) si am facut si la cealalta sarcina si a fost totul ok!
Pupici!
Ioana
(18+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
MamiLili spune:
Gety, merg la eco la cabinetul doamnei doctor, n-am calcat niciodata in "Cuza" si pana la ziua in care voi naste sper sa nu ajung pe-acolo. A propos, stii cumva daca la "Cuza" este ecograf 3D sau 4D? Poate il vad si eu mai bine pe bebe la acel ecograf. Doar asta m-ar motiva sa vin pana la spital. Daca nu este, asteptam finantarea europeana...

Sanatate la mamici si bebici!
Lili
14 sapt
MamiLili spune:
Ale, ma bucur ca ne-ai dat un semn atat de repede. Cred ca nu ti-e familiar numele meu, pentru ca abia m-am inscris pe forum, dar va urmaream povestile de cateva luni. Am vazut ca esti o optimista incurabila si te rog sa ramai asa. O sa rasara soarele si pe strada ta. Iar gestul de a ceda locul la eco e de apreciat. Desi ai trecut prin clipe grele, esti o altruisa si te gandesti la ceilalti. Bravo tie! O sa vezi ca Doamne-Doamne o sa te ajute!
Pufymic, trebuie sa fug acum dar diseara imi activez PM si vorbim despre ce vrei tu.
Vaaaai sunt in intarziere!!!!!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
14 sapt
giuliella spune:
Imi pare tare rau ptr ce ti s-a intamplat Ale
. Am trecut de trei ori prin asa ceva si stiu ca e groaznic. Aseara cand am citit am ramas socata..si am retrait senzatiile pe care le-am avut cand eram in situatia ta. Nu mai spun ca toata noaptea am avut cosmaruri. Mi-e super teama si mie ca nu simt nimic. Am simtit bebele acum 2 zile foarte putin si acum sunt nerabdatoare sa il mai simt macar putin ca sa ma linistesc. Ideea e ca ma cam doare si burta putin dar de fiecare data incerc sa imi alung din minte orice gand rau. Mi s-a mai intamplat sa intru intr-o stare rea si am fost la dr unde am vazut inimioara batand la bebe si mi-am zis ca nu am de ce sa fiu ingrijorata...acum ma gandesc ce semne pot apare in cazul in care ceva e in neregula cu bebe. M-am amagit de fiecare data ca daca trec de 14 sapt nu are ce sa mi se mai intample. Sper sa fie bine pana la urma..
17+
gia
nicolstoy spune:
Ale , cuvintele sunt de prisos.faptul ca ai mai intrat totusi nu dovedeste decat ca esti o luptatoare si ca totul va fi bine.Ai incredere
.
Nicol
si Vladut (3***)
POZE
NUNTA
www.vladut.myou.ro/model/page.html" target="_blank"> VLADUT fotomodel
anangel_lexi spune:
Off, Doamne, nu pot sa cred! Acum am intrat si eu pe forum si am citit...Ale imi pare nespus de rau!!
Dar sunt convinsa ca foarte curand iti vei tine si tu in brate puiul sanatos!!!
Eu m-am programat ieri la eco 3D morfo la Bioterramed, la o dr mai putin cunoscuta. Vroiam sa ma programez la Herghelegiu dar se pare ca nu o sa am loc. Sunt si la el pe lista de asteptare. Acu' ma tenteaza si oferta lui Ale, nu stiu ce sa fac...
Off, mi-au dat lacrimile! Ale,
si ma rog pt. tine 
19 & 80% 
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png
Nokia spune:
Ale daca te-as avea in fata mea, te-as imbratisa strans si ti-as spune, ca esti o femeie puternica. Ma bucur tare mult ca nu ti-ai ierdut speranta si ai ramas optimista
. Pana in toamna o sa fi sigur cu bb la purtator, iar cu noi sigur o sa ramai in legatura, ca sa ne intrebi ce si cum sa faci cu bb mic! Vei vedea!
Eu iti doresc inainte de toate SANATATE MAXIMA.
Tasia, tocmai m-am intors de la dr. si am aflat ca n-am anticorpi impotriva toxoplasmosei si tre sa am mare grijaaaaaaa!!!! Am primit si o brosura informativa, in care scrie cum sa ne protejam de toxo. Daca vrei va scriu ce si cum, cred ca s-a mai discutat si n-as vrea sa fiu obositoare.
Miha, orice decizie vei lua, eu sunt alaturi de tine. Sincer, mi se pare extrem de dureros, dar decat un bb bolnav.....uff, imi e tare greu sa scriu. Cum ziceam am primit o brosura de la dr. si acolo scrie ca bb poate avea probleme destul de grave, desi la nastere poate parea un copil perfect sanatos! Socant si totusi de inteles de ce nici un medic nu iti poate garanta sanatatea micutului.
Eu tot la a 3-a sarcina si chiar azi imi povestea dr. (suntem prietene, as putea spune) ca fericirea de a fi cu burtica s-a dus! savurezi prima sarcina, ca deja de la a doua incep probleme, problemutze....gen dureri puternice de burta+spate, deoarece sarcina e pozitionata mult mai jos decat prima. Sa nu va mai vb de contractiile de dupa nastere: eu am crezut ca mor!!!!! Nu vreau sa sperii mamicile care sunt la a 2-a sarcina, dar de nascut am nascut usor, fata de prima, insa contractiile dupa nastere sunt............brrr, nu mai zic nimic!
Va pup pe toate si sa ne auzim sanatoase
Un sut in fund, un pas inainte!
tasia spune:
pufymic merci pt sfat. Dushurile pe care le fac 1-2 ori pe zi nu ma consoleaza , mie un mare dor de o cada plina cu apa spuma si sare
Eu am impresia ca sunt din ceara si tot ceea ce fac il afecteaza pe bebeu, sunt o zapacita
. Aaaa si mai am o rugaminte...daca pot sa apar si in listutza cu Happy Birthday, a trecut ziua mea dar ziceam asa ca chestie...
e pe 10.04.1985. Merci.
Pup burticile
tasia 16 + cu