Mamici de sept-oct 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Wow, floricika, ti-am admirat burtica!!! E tare frumusica! Ma simt complexata, a mea nu e nici pe departe asa de mare. De fapt burtica mea se vede numai daca pot lucruri mulate, daca-mi iau un tricou sau o camasa nu se vede nimic. Dar nu vreau sa devin paranoica, mai ales ca-l simt pe bebe zilnic. Si-apoi nici n-are cu cine semana asa de mare ca si eu si sotul meu am avut la nastere sub 3 kg. Asa ca probabil va fi la fel si puiul nostru.
Fetelor, va urez din suflet Paste fericit si multa caldura in suflete. Iar tie, Ale, in mod special iti urez ca lumina sarbatorilor sa-ti umple golul din suflet si sa-ti dea forta necesara pentru a merge mai departe!

19+ & 80%
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Va doresc voua, tuturor gravidutzelor de sept - oct, un Paste fericit si imbelsugat! Sa aveti parte de bucurii si de iubire si mai ales sa va bucurati de minunile din burtica!

Am lipsit o vreme de pe DC (stiti voi, faza aceea urata cu greturi si varsaturi de care nu mai vreau sa-mi amintesc!), dar acum am revenit cu forte proaspete! Ne simtim destul de bine totul e OK! Am facut eco 3D, am facut triplu test si toate sunt in regula, iar bebitul nostru este adorabil!

Vreau sa dau si eu cateva date pentru a fi completate in listuta:
- sunt graviduta cu baietel - probabil RARES NICOLAS (dar ne mai gandim)
- data nasterii mele este: 11 octombrie 1974

Acum am cateva intrebari si va rog frumos sa imi raspundeti:
- pentru ce este mail-ul comun? As vrea si eu parola, daca se poate!
- cum pot sa pun si eu pozele cu bebele meu?

Pupici la burtici si la bebici!

Alina
17+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;28/st/20060928/dt/7/k/db93/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Buna burtici !

Eu am o rpblema... nu stiu cat de grava e... dar ma framanta...
Am fost la farmacie sa-mi iau in safrsit Utrogestanul si m-am gandit sa-mi iau si stetoscop, ca sa aud bbul din burtik. Am venit acasa am desfacut stetoscopul l-am pus la inima mea se aude, l-am pus la burtik nu se aude nimik, nu inteleg de ce.....fac maine 17 saptamani si inca nu l-am simtit, am vazut ca alte gravidutze si-au simtit puiutii deja la varsta asta, ce sa fac???!!! st panicata !!! Vinerea trecuta am fost la eco er totul ok. Putea sa se intample ceva timp de o sapatamana ??!!
Fetele care stiu mai multe va rog....spuneti-mi ce sa fac. Sa ma duc oare iar la spital?

tasia 16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Pupicei fetelor,

Am intrat in primul rand sa va urez sa avetzi un Paste Fericit, lumina in suflete si in case, bebei sanatosi si sotzi iubitori!!!!

Eu sunt in toiul pregatirilor, dar abia astept sa treaca Pastele pt a merge la eco. Nu l-am mai vazut pe bb de aproape o luna si mi-e tare dor de el. Acum doua sapt am simtit niste fluturasi in burtica dar de atunci nu am mai simtit. Oare o fi fost bb sau a fost alarma falsa? Astept cu nerabdare sa-l simt acolo in burtica, sa stiu ca totu-i bine.
As avea o intrebare la fetele care sunt la prima sarcina. La cate sapatamani l-ati simtit pe bb cu adevarat?

16+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20061002/dt/7/k/e5fe/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Buna la burticute!!!!
In primul rand vreau sa va urez Paste Fericit si tot ceea ce va doriti sa se indeplineasca !!!!
Noi suntem bine, miercuri cand stateam linistita la birou am simtit ca si cum aveam o inimoara in burtica...nu stiu cum sa ma exprim ca sa ma intelegeti....o fi fost bebe???
Tasia daca am retinut bine si eu il ascult pe bebe cu stetoscopul si se aude ceva miscandu-se acolo si care face niste bolboace in lichid....eu sunt in 18+ saptamani si il aud cam de acum o luna....eu zic sa nu te impacientezi si sa stai linistita in pat si sa-l asculti si o sa vezi ca o sa-l auzi .
Va pupam si sa auzim de bine!!!!!

Acai 18+

http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Princess felicitari pentru baietel!Sa va traiasca!Modific imediat in listuta!
Contul comun de email e pentru a trimite acolo poze de pus in albumele comune(daca nu ai chef sa le pui chiar tu).....dar si pentru alte emailuri.O sa-ti trimit imediat si parola.

Tasia nu te mai agita degeaba!Sunt sigura ca e bine bb tau! Nu prea ai cum sa-l auzi cu un stetoscop obisnuit....si chiar daca l-ai auzi miscand (inimioara prea putin probabil e sa i-o auzi) nu ti-ai da seama ca mai auzi si alte miscari(cele peristaltice, gazele, si f tare se aude pulsul de la artera aorta abdominala-ca e mare)!Asa ca nu te mai chinui sa-l auzi cu stetoscopul!

Tasia, Putzuruca eu la prima sarcina am simtit primele miscari(fine ca niste fluturasi-abia dupa o sapt am inceput sa simt miscari adevarate) la 18 sapt jumatate!!!!! Deci nu va panicati degeaba!

si chiar ca plec acum! la toata lumea!

Pupici!

Ioana(18+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Tasia, eu nu cred c-o sa auzi inima bebeului cu un stetoscop obisnuit, medicii au un aparat special. Oricum, nu te amari, eu l-am sintit pe Luca la 21 de saptamani.

Mi-am facut ieri amniocenteza aia, a fost cumplit. Eu mi-am mai facut o data si nu m-a durut deloc, acum a fost groaznic. Uterul era contractat, bebele se misca intr-una, am simtit si-n creier intepatura aia, parca si medicul era usor stresat ca nu statea locului copilul. Dupa care mi-a fost rau toata ziua, uterul a fost contractat tot timpul, ma ustura intepatura, in fine, a trecut.
Rezultatul mi-l dau miercuri. Nici nu vreau sa ma gandesc la ziua aia, ce-o sa fac daca are SD, nu stiu. Chiar daca bebele nu are SD, tot sunt probleme cu placenta care produce prea putin estriol (parca) si inca un hormon (nu-mi mai vine acum numele). Luni am ecografia si probabil c-o sa se vada daca sunt soft marker-i pentru SD, daca or mai fi alte probleme ...
Sunt tare, tare suparata si cumva uimita ca mi se intampla toate astea. Suna stupid, stiu.

Paste Fericit tuturor!

Corina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ioana, cand ai timp sa modifici lista in dreptul meu: DPN 22 septembrie si 90% e baietel. Totul e in parametri normali, doar placenta e pozitionata cam jos.
Multumesc!

Cricor, de ce te necajesti degeaba? Ai primit cumva rezultatul nefavorabil? Abia atunci esti indreptatita sa fii suparata.
Pana miercuri roaga-te sa fie totul bine. Doamne ajuta!

Fetele care-si fac probleme cu miscarile lui bebe: nu va stresati, la prima sarcina e normal sa-l simti un pic mai tarzior.
Eu l-am simtit pe Iustin in jurul a 20 de saptamani.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Cicor, sunt anumite perioade cand simti ca se prabuseste cerul peste tine. Si mie mi se intampla. Te rog sa ai incredere ca totul va fi bine, nici nu se poate altfel. Bebe este sanatos si tu vei avea o sarcina normala.

Pupici,
16+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20061002/dt/7/k/e5fe/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Princess, felicitari pentru baietel!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput